Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Dupa cate zile se poate face un test de sa

din 16 mar 2010 15:34 de cherry_dream

eu cred ca a aflat din 2008 daca e sau nu gravida :`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis stramb!

din 16 mar 2010 15:27 de Leroy

Nu e vorba de asta, e foarte bine daca e drept, eu incerc sa incurajex complexatii de pe aici, nu ma da de gol :lol:

Re: Cum sa scap de el?

din 16 mar 2010 15:25 de Black_06

Problema cea mai mare este ca tu i-ai aratat ca esti "lesinata" dupa el,tocmai de-aia se cam comporta asa...tipic. Uite un sfat :Ignora-l,cum ti-a spus si Psyche,sunt sigur ca daca spusele tale sunt "adevarate" si arati bine,situatia se va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 mar 2010 15:24 de Leroy

Eu vreau :devil: ma intereseaza chestia asta...

din 16 mar 2010 15:15 de McLove

Pana in momentul in care detii puterea. Oricine, care ajunge sus, oricat de corect ar fi, el... vrea mai multa putere! (si, aici ma refer la bani) Daca cineva ar veni maine si ar zice ca ai "castigat" 1000 Euro, nu cred ca ar refuza cineva...

Re: Re: Re: Re: Re: Penis stramb!

din 16 mar 2010 15:09 de Funduletul

Sau daca esti fata le sugi pana le indrepti pupici

Re: Bisexualele si inselatul

din 16 mar 2010 15:09 de McLove

Daca eu as avea o prietena, pe care... sa o plac pentru exterior, sincer, nu m-ar deranja. Chiar deloc! Oricum, sa nu ma dea la o parte, ca ar fi aiurea. :lol: Cu o mica limita...

Re: Re: Re: Re: Re: Penis stramb!

din 16 mar 2010 15:07 de Funduletul

Te rog frumos sa ma scuzi, nu stiam ca prosti ca tine nu stiu sa citeasca fara semne de punctuatie, mai ales cand e vorba de penis stramb....care nu are nici o legatura ...dar mai sunt prosti pe lume care sufera daca nu se dau in spectacol Poate ...

Re: Cum sa scap de el?

din 16 mar 2010 15:04 de McLove

"Sunt frumos, am bani si sunt si modest." Sincer, nu e deloc o rusine daca nu arati bine, dar... toti care intra pe forum cu probleme in dragoste, spun ca sunt cei mai frumosi. Singurul lucru pe care il poti face, e sa te muti, daca nu te ...

Re: Re: Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel

din 16 mar 2010 15:00 de McLove

S-au deschis nu stiu cate topicuri despre aceasta tema... Daca se plateste, se poate obtine si o partida de sex. Dar, atata timp cat ele au meseria asta, ele pot fi catalogate "prostituate" cu diploma.

din 16 mar 2010 13:27 de cherry_dream

da. de ce nu? nu conteaza ce persoane sunt implicate in relatie..e tot o relatie si tot e vorba de inselat :p

Menstruatie scurta! Posibila sarcina?

din 16 mar 2010 11:59 de Alex

Prietenei mele i-a venit menstra cum era normal numai ca dupa 2 zile nu i-a mai curs nimic nici pana in ziua de az ( is cam 10 zile) . Tin sa precizez ca am facut sex protejat si de ficare data am scos inante de pct culminant si am verifcat si prez. ...

Re: Re: Ce se intampla cand...?

din 16 mar 2010 11:32 de Black_06

Corect....cel mai bun sfat,omule asculta ce iti spune fata,are perfecta dreptate. Acorda-i putin timp,daca intr-adevar tine la tine iti va arata asta,daca nu atunci este cazul sa mergi mai departe,iubire cu sila nu se poate si iti vei face mai ...

din 16 mar 2010 08:42 de Danny_DaBoss

da da... sa traim in Romania, sa ne rupem oasele 10 ore pe zi in nervi, stres si prostie ca castigam 400 de euro pe luna (care ii mai castiga si pe aia si ma refer la omul de rand).. Suna minunat.. Ai o chirie, sa zicem 200-250 euro, cheltuieli inca ...

Re: Penis mic??

din 16 mar 2010 03:12 de compot

Daca ai zis ca ai o intrebare la utilizatori, cumva ma simt obligat sa-ti raspund. Raspunsul meu e...fii fericit asa cum este el. Gandeste-te, degetul mic al mainii tale de 16 ani poate satisface o fata...

din 16 mar 2010 02:43 de compot

Da!! Cunosc nu caz concret numai ca erau barbati. Nevasta lucra la o companie aeriana, banuia ca ceva nu este in regula, a venit pe ascuns acasa si l-a prins. GAY PARTY!!! Au divortat.

EL si comportamentul TAU dupa despartire...

din 16 mar 2010 02:04 de ExoticDream

Nu-i asa ca, desi a trecut un timp, tot pare imposibil sa constientizezi ruptura brutala a conexiunii dintre TINE si EL? Cand ai tinut deschise permanent ferestrele si usile mintii si sufletului tau pentru ca EL sa poata pasi acolo in orice moment al ...

Re: Re: Re: Re: De ce v-ati insela iubita?

din 16 mar 2010 01:56 de al3xa_anamaria

nu a zis nimeni k femeile nu insala..doar k o fac in asa fel incat voi sa nu va dati seama...:-`

nici noaptea

din 16 mar 2010 01:54 de Psyche

nu gasesc niciodata un titlu potrivit pentru ce urmeaza sa scriu pentru ca fac intotdeauna primul pas dar fara vreo directie concreta. sau nu stiu nimic. nu am insomnii..m-am obisnuit eu prost! cola beau mereu deci n-am de ce sa dau vina pe biata ...

Bisexualele si inselatul

din 16 mar 2010 01:40 de Psyche

daca dintr-un cuplu femeia se desparte putin pentru o aventura cu o alta femeie se considera sau nu infidelitate?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 966 din 3731
«   1 ... 963   964   965   966   967   968   969 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare