Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 19:41 de compot
Asta-i strategia fiecarui baiat;).
Nu-ti irosi viata bazandu-te pe zodiac, e cea mai mare prostie.
Ai 15 ani, pana la 17 o sa schimbi cativa iubiti. De el sa nu-ti prea pese ce cred prietenii lui pentru ca oricum va veti desparti pe ...
Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 19:01 de Psyche
cand o sa fi pregatita,o sa sti. cand o sa o vrei tu,fara sa fi constransa,atunci poti sa o faci si sa nu ai regrete.
Re: Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 18:56 de albastrica
da stiu ca e o varsta mica..nici eu nu am de gand sa incep acum...
Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 18:51 de McLove
Iti incepi viata sexuala, atunci cand esti tu pregatita. Din cate am citit, nu esti pregatita, si sfatul meu e sa nu o incepi acum!
Daca te iubeste cum spune, atunci nu il va interesa ce vor spune prietenii lui.
Totusi, ai zis ca ai 15 ani... ...
Re: Re: Re: usturimi la organele genitale externe din 15 mar 2010 18:48 de McLove
Ce sapun folosesti? Iritatia poate fi cauzata de acest sapun, daca acesta nu e bun... sau, poate fi cauzata de o substanta continuta in acest sapun.
De cand folosesti sapunul? Poate, nu el a cauzat aceasta usturime..
Merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 18:48 de albastrica
buna.am 15 ani si sunt cu un baiat de 3 luni..l-am lasat cu greu sa ma atinga in zonele intime mai exact acum vreo cateva zile :). el inca nu mi-a propus sa ne incepem viata sexuala[chiar mi-a vazut teama de pe fata si stie ca nu vrea sa incep lucrul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cos din 15 mar 2010 17:19 de NINA
fetito daca nu stii cum sa vorbesti sau sa te comporti sau sa scrii un sms si nu e legat de problema ta nu te baga in asa probleme,adresazate la un medic daca ai probleme cu sanatatea,internetul nui de tine.......
Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari? din 15 mar 2010 14:34 de cherry_dream
e adevarat ca daca stiu ca ai prieten mai mare, nu se mai "leaga" de tine ... dar ca sa-l ai, sa-l "pastrezi", trebuie sa-i faci si pe plac. deci totul e pana la un punct. ii convine baiatului sa fie in dezavantaj? nu. adica ... daca n-o convinge ...
Re: Re: Re: Sperma din contactul sexual anterior-p din 15 mar 2010 13:58 de Leroy
Nici cu dusul nu rezolvi multe, daca sunt spermatozoizi pe canal, nu-s la suprafata sa se duca cu stersu si cu dusu... deci tot nu-i bun...
Din proprie experienta, am incercat asa, si am cam stat cu smochina, nu s-a intamplat nimic din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis stramb! din 15 mar 2010 13:55 de McLove
Ei nu inteleg asta... Multora, chiar nu le place ca il au "drept"!
Re: Re: Re: Re: Re: Penis stramb! din 15 mar 2010 13:53 de Leroy
Ce aveti frate, ce daca e curbat, in unele pozitii provoaca placere sporita B) zic din proprie experienta :devil:
Re: Penis..Pizda=fecundare :D din 15 mar 2010 13:43 de McLove
Buna ziua!
Am citit cu mare atentie intrebarea dumneavoastra, si va pot spune ca nu prea pot intelege numele acestui topic. Dar, putem trece peste asta...
Daca prietena dvs. a zis ca este multumita de marimea postata pe forum, atunci intrebarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me din 15 mar 2010 13:39 de Leroy
In niciun caz nu ma refer la asta, aici m-am referit la cat e de greu sau de usor, unui baiat sau unei fete sa se lase din prima...
Un baiat imediat cedeaza, sa nu-mi spui ca stii de aia care nu-s de acord cu sexul la prima intalnire ...
Re: Ne-am jucat fara prezervativ... din 15 mar 2010 13:37 de cherry_dream
nu conteaza ca a fost 1 min sau 10 :`. tot aia e. nu s-a terminat, dar exista lichidul acela care contine si el spermatozoizi ... acum, sanse multe nu sunt, dar daca n-ai noroc, poate te trezesti cu o sarcina :mellow:. fa un test de sarcina dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am din 15 mar 2010 13:36 de Leroy
Bine punctat :lol: ai dreptate, dar in orice caz trebuie sa existe initiativa, cel putin din partea baiatului, ca daca el da semne ca se opreste, doar nu o sa zica fata, pe care o doare, ca mai vrea, sau ca vrea sa termine ce a inceput, sunt ...
Re: Re: Re: Re: Penis stramb! din 15 mar 2010 13:31 de cherry_dream
ai auzit de semne de punctuatie ? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Un mic ajutaor! din 15 mar 2010 13:14 de McLove
De ce toti copii vor asta, si nu se va intampla niciodata? Iti dai seama, cred ca e ca un orgasm daca te imbeti...
Incearca sa te distrezi si sa nu te mai iei dupa toate prostiile prietenilor tai.
Nu rezolvi nimic daca te imbeti, decat o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau s din 15 mar 2010 12:22 de Psyche
nu stiu de ce am trait mereu cu impresia ca spermatozoizii sunt de doua feluri:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traian din 15 mar 2010 12:17 de Psyche
si apoi sa ne vedem bunicii in transee la tv? :lol:
Re: Sex cu transexuala? din 15 mar 2010 12:04 de Garfocistul
Du-te cu incredere, mai ales daca spui ca o/il cunosti. Si eu am incercat dar am gasit numai bulangii si renuntam cum ii vedeam. Daca gasesti o transexuala adevarata da de veste pentru ca si eu vreau.
Pagina 968 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |