Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: merita sa fac dragoste cu el?

din 15 mar 2010 19:41 de compot

Asta-i strategia fiecarui baiat;). Nu-ti irosi viata bazandu-te pe zodiac, e cea mai mare prostie. Ai 15 ani, pana la 17 o sa schimbi cativa iubiti. De el sa nu-ti prea pese ce cred prietenii lui pentru ca oricum va veti desparti pe ...

din 15 mar 2010 19:01 de Psyche

cand o sa fi pregatita,o sa sti. cand o sa o vrei tu,fara sa fi constransa,atunci poti sa o faci si sa nu ai regrete.

Re: Re: merita sa fac dragoste cu el?

din 15 mar 2010 18:56 de albastrica

da stiu ca e o varsta mica..nici eu nu am de gand sa incep acum...

din 15 mar 2010 18:51 de McLove

Iti incepi viata sexuala, atunci cand esti tu pregatita. Din cate am citit, nu esti pregatita, si sfatul meu e sa nu o incepi acum! Daca te iubeste cum spune, atunci nu il va interesa ce vor spune prietenii lui. Totusi, ai zis ca ai 15 ani... ...

Re: Re: Re: usturimi la organele genitale externe

din 15 mar 2010 18:48 de McLove

Ce sapun folosesti? Iritatia poate fi cauzata de acest sapun, daca acesta nu e bun... sau, poate fi cauzata de o substanta continuta in acest sapun. De cand folosesti sapunul? Poate, nu el a cauzat aceasta usturime..

Merita sa fac dragoste cu el?

din 15 mar 2010 18:48 de albastrica

buna.am 15 ani si sunt cu un baiat de 3 luni..l-am lasat cu greu sa ma atinga in zonele intime mai exact acum vreo cateva zile :). el inca nu mi-a propus sa ne incepem viata sexuala[chiar mi-a vazut teama de pe fata si stie ca nu vrea sa incep lucrul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cos

din 15 mar 2010 17:19 de NINA

fetito daca nu stii cum sa vorbesti sau sa te comporti sau sa scrii un sms si nu e legat de problema ta nu te baga in asa probleme,adresazate la un medic daca ai probleme cu sanatatea,internetul nui de tine.......

Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari?

din 15 mar 2010 14:34 de cherry_dream

e adevarat ca daca stiu ca ai prieten mai mare, nu se mai "leaga" de tine ... dar ca sa-l ai, sa-l "pastrezi", trebuie sa-i faci si pe plac. deci totul e pana la un punct. ii convine baiatului sa fie in dezavantaj? nu. adica ... daca n-o convinge ...

Re: Re: Re: Sperma din contactul sexual anterior-p

din 15 mar 2010 13:58 de Leroy

Nici cu dusul nu rezolvi multe, daca sunt spermatozoizi pe canal, nu-s la suprafata sa se duca cu stersu si cu dusu... deci tot nu-i bun... Din proprie experienta, am incercat asa, si am cam stat cu smochina, nu s-a intamplat nimic din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis stramb!

din 15 mar 2010 13:55 de McLove

Ei nu inteleg asta... Multora, chiar nu le place ca il au "drept"!

Re: Re: Re: Re: Re: Penis stramb!

din 15 mar 2010 13:53 de Leroy

Ce aveti frate, ce daca e curbat, in unele pozitii provoaca placere sporita B) zic din proprie experienta :devil:

Re: Penis..Pizda=fecundare :D

din 15 mar 2010 13:43 de McLove

Buna ziua! Am citit cu mare atentie intrebarea dumneavoastra, si va pot spune ca nu prea pot intelege numele acestui topic. Dar, putem trece peste asta... Daca prietena dvs. a zis ca este multumita de marimea postata pe forum, atunci intrebarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me

din 15 mar 2010 13:39 de Leroy

In niciun caz nu ma refer la asta, aici m-am referit la cat e de greu sau de usor, unui baiat sau unei fete sa se lase din prima... Un baiat imediat cedeaza, sa nu-mi spui ca stii de aia care nu-s de acord cu sexul la prima intalnire ...

Re: Ne-am jucat fara prezervativ...

din 15 mar 2010 13:37 de cherry_dream

nu conteaza ca a fost 1 min sau 10 :`. tot aia e. nu s-a terminat, dar exista lichidul acela care contine si el spermatozoizi ... acum, sanse multe nu sunt, dar daca n-ai noroc, poate te trezesti cu o sarcina :mellow:. fa un test de sarcina dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am

din 15 mar 2010 13:36 de Leroy

Bine punctat :lol: ai dreptate, dar in orice caz trebuie sa existe initiativa, cel putin din partea baiatului, ca daca el da semne ca se opreste, doar nu o sa zica fata, pe care o doare, ca mai vrea, sau ca vrea sa termine ce a inceput, sunt ...

Re: Re: Re: Re: Penis stramb!

din 15 mar 2010 13:31 de cherry_dream

ai auzit de semne de punctuatie ? :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Un mic ajutaor!

din 15 mar 2010 13:14 de McLove

De ce toti copii vor asta, si nu se va intampla niciodata? Iti dai seama, cred ca e ca un orgasm daca te imbeti... Incearca sa te distrezi si sa nu te mai iei dupa toate prostiile prietenilor tai. Nu rezolvi nimic daca te imbeti, decat o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau s

din 15 mar 2010 12:22 de Psyche

nu stiu de ce am trait mereu cu impresia ca spermatozoizii sunt de doua feluri:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traian

din 15 mar 2010 12:17 de Psyche

si apoi sa ne vedem bunicii in transee la tv? :lol:

Re: Sex cu transexuala?

din 15 mar 2010 12:04 de Garfocistul

Du-te cu incredere, mai ales daca spui ca o/il cunosti. Si eu am incercat dar am gasit numai bulangii si renuntam cum ii vedeam. Daca gasesti o transexuala adevarata da de veste pentru ca si eu vreau.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 968 din 3731
«   1 ... 965   966   967   968   969   970   971 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare