Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Penis stramb!

din 15 mar 2010 11:42 de Funduletul

nu vad nici o problema (daca pot sa zic asa) daca penisul este putin curbat spre stanga este ceva normal depinde cum iti ti jucaria in pantaloni cum te masturbezi de ex baiati care iti tin jucaria in jos cand li de scoala e ca un curcubeu:-` sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traian Bas

din 15 mar 2010 10:55 de Danny_DaBoss

DA... la nivelul asta de trai din Romania.. cea mai buna solutie pentru tineri ar fi sa emigram.. Toti daca se poate :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este buna sper

din 15 mar 2010 10:40 de Danny_DaBoss

voi vorbiti de sperma si chestia cu inghitiul sau luatul in gura de parca ar fi un aliment sau ceva de genul.. este vorba de sexualitate, este vorba de a-i "consuma" orgasmul si placerea iubitului si sa il ti in placere maxima cat mai mult pana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 mar 2010 10:28 de Danny_DaBoss

eu cred ca si razbunarea asta are un rost.. nu e chiar "arma prostului" doar ca oamenii sunt prea lasi ca sa o faca.. Adica, ca de exemplu, o persoana isi bate joc de toti oamenii pe care ii intalneste fara remuscari si fara scrupule.. fara sa se ...

Re: Sex cu transexuala?

din 15 mar 2010 02:05 de nimeni

Daca te preocupa foarte tare nu-i o problema prietena, poate suna cam dur dar asta este... sigur e ceva despre tine ce trebuie sa cunosti. Daca nu te simti presat dar revine uneori iarasi este ok. Nu asculta de oamenii normali de aici, nu vrei sa ...

din 15 mar 2010 01:41 de valentine

Ohooo si inca cati nu exista. Se numesc "sclavii femeilor", iar orice tipa care arata calumea ii trateaza ca atare:D

Re: Ne-am jucat fara prezervativ...

din 15 mar 2010 00:55 de ExoticDream

[b]Maine iti voi muta subiectul la "Viata sexuala"![/b] (!)(!)(!)

din 15 mar 2010 00:50 de sgc

mediu si mediul. trebuie sa-ntelegi ca tatal meu a iesit la pensie din contraspionaj militar. am crescut in mediul respectiv, motiv pt. care s-au format si dezvoltat anumite instincte, pe care cei ce-si doresc sa practice meseria respectiva, ...

din 15 mar 2010 00:28 de compot

La fiecare post de-al tau ma aumz. Ma amuz pe faptul ca tu stii mereu cate ceva de: moderatori, de anumiti useri etc.. De unde stii toate acestea??? p.s. Imi pare rau pentru tine:(

Re: Re: Re: Re: Re: Imi place o fata, dar n-am cur

din 15 mar 2010 00:26 de reizen

hm..daca i-a placut "odata" de tine ..cam inseamna ca nu-i mai place..dar depinde..daca te-a placut in trecut e foarte posibil ca prin adancul inimii sa mai fie ceva si pentru tine..fa un exercitiu de memorie si aduti aminte atunci cand te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un mic ajutaor!

din 15 mar 2010 00:16 de compot

Sau te-ar putea refuza pe motivul ca esti beat, chiar daca este ziua ta de nastere. Incearca sa ii spui de din-nainte ce vrei tu de la ea, apoi vei avea 2 motive sa fii beat: de fericire sau necaz.

din 15 mar 2010 00:12 de sgc

corect. in principiu gandesc si eu, exact cum s-a exprimat pasaroi mai-sus, s-anume ca nu se merita, insa, ma voi razbuna a treia oara pe acelasi individ, pt. ca el n-a inteles mai nimic din primele doua dati, chit ca s-a dat agony si mai stiu eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un mic ajutaor!

din 15 mar 2010 00:08 de reizen

dar daca ma imbat la inceput putin sa prind curaj..ma duc si imi incerc norocul?...dar chiar daca ma refuza sau accepta tot iese o belea: 1-daca accepta o sa ma cam fac de cacao ca o sa fiu beat ..si daca mai sunt fete ..o sa fie de ...

din 15 mar 2010 00:03 de compot

Tu Pasaroiule, din ce categorie faci parte?? Curcan, Ratoi, Gascan, Cocos?? haa ?:lol: (Glumeam prietene)

Re: Re: Re: Re: Re: Un mic ajutaor!

din 15 mar 2010 00:01 de compot

Daca te imbeti ranga nu o sa fi in stare de nimic;). Daca te imbeti indeajuns sa prinzi putin mai mult tupeu e perfect. Vei avea curajul sa-i spui ce ai de zis, dar e nasol pentru tine sa ajungi sa fi beat sa fi apt de ceva.

din 14 mar 2010 23:50 de Pasaroi_Cuminte

Personal nu stiu daca sunt "n" categorii dar sigur ca si azi in anul 2010 si mai incolo, exista categoria de barbat care: -este credincios si fidel femeii sale, -este iubaret si sensibil la doleantele si visurile femeii sale -considera ca ...

Re: Re: Re: Re: se potrivesc?

din 14 mar 2010 23:34 de simosimina

pantofi aurii?:((:((:((:((:(( niciodată!!!!!!!!!

Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 14 mar 2010 23:31 de simosimina

vezi ca nu cumva să fie colul:))

Re: Ati trimite flori unei persoane necunoscute?

din 14 mar 2010 21:29 de pandora

Ma gandesc si eu la varianta cu florile..in caz ca nu le-ai trimis deja iti dau un sfat:aparte de numarul de telefon ce ziceai sa i-l scrii trebuie sa-i mai scrii ceva...ceva sa o atraga sa sune sa te cunoasca,ceva sa-i produca curiozitatea de a te ...

Re: Re: Re: se potrivesc?

din 14 mar 2010 21:04 de Psyche

daca mai pui si altceva auriu .. nu doar bentita..spre exemplu .. piatra unui inel,un medalion,pantofii,geanta :ermm:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 969 din 3731
«   1 ... 966   967   968   969   970   971   972 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare