Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este buna sperma de in din 14 mar 2010 13:47 de dan
nu trbuie so faci bine. Trebuie sa faci exact ceea ce simti
Re: Un mic ajutaor! din 14 mar 2010 13:34 de Pasaroi_Cuminte
Atunci cumpara-i film si invit-o la flori.
Scoala inainte, fetele dupa.
:cat::cat::cat:
Re: Re: se potrivesc? din 14 mar 2010 13:31 de baby
:lol::lol::lol::lol::lol:
de ce?
Re: se potrivesc? din 14 mar 2010 13:25 de Pasaroi_Cuminte
Noi, barbatii, putem sa-ti spunem un singur lucru. Orice bentita de orice culoare se potriveste, daca porti numai costumul Evei.:cat::cat::cat:
Re: se potrivesc? din 14 mar 2010 13:00 de baby
Depinde de rochie,de ocazie,de bentita
La negru merge orice....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: transexualitatea din 14 mar 2010 12:59 de baby
Am vazut si eu filmul. Si nu e nimic atat de impresionant la el.
Mai degraba ma "durea" cand se bateau alde tom si jerry
Daca poti sa faci asta...succes!
Cum adica sparte? Nici nu trebuie sa le ajuti. Ca sa ajuti o persoana ...
Rochie neagra si bentita aurie? din 14 mar 2010 12:39 de CD
buna. imi puteti spune daca se potriveste o rochie neagra cu o bentita aurie?:)
Re: gust amar din 14 mar 2010 11:52 de baby
Eu am probleme mari cu fierea si la fel uneori am gust amar.
De fapt inainte pateam asta mai des dar acum de cand beau ceaiuri si iau pastile nu mai apare:ermm:
:,
Re: Re: Re: Re: transexualitatea din 14 mar 2010 11:44 de baby
1. Cazurile in care e nevoie mare de bani au existat si vor exista mereu.....si nu ma mira. Imi e mila si trebuie ajutati.
2. Nu s-au sinucis din cauza filmului avatar ci a fost doar o strategie de promovare a filmului pe spinarea unor oameni ...
Re: Re: Re: Un mic ajutaor! din 14 mar 2010 11:43 de cherry_dream
pff. are dreptate McLove. iti bate joc de tine. cum adica dormea..?daca urma sa se intalneasca cu tine? e un semn ca refuza :ok:. renunta :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat din 14 mar 2010 11:18 de cherry_dream
ok. eu nu ti-am dat :lol:.
deci.
este virgina, e normal s-o doara ...
ati vorbit inainte despre asta? sa stii ca o linisteste, ca "reactioneaza" altfel daca stie ce si cum ...
ai grija de ea, poarta-te frumos, fa-o sa aibe incredere in ...
Re: transexualitatea din 14 mar 2010 11:11 de simosimina
fiecare cu treaba lui/ei :)
Mi-e scârbă de ei/ele, însă până la urmă sunt oameni ca toţi ceilalţi...
Eu sunt fericită că sunt normală :)))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg c din 14 mar 2010 11:06 de Bianca_Bia
Da,bun am inteles ca vrei o fata cuminte,nu o c...a,DAR ceea ce ti-am spus eu era sa te documentezi naibii inainte sa deschizi gura ca daca nu sti nici atata lucru(ca se poate sa nu ii curga sange)degeaba e fata virgina daca tu nu sti sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg c din 14 mar 2010 11:00 de cherry_dream
normal ca daca s-a culcat cu 15 nu ...
dar e vb doar de un baiat ... nu ar trebui sa exagerezi atat de mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se din 14 mar 2010 10:45 de alexnico08
sa fi fost baiat,iar prietena ta sa iti zica ca s'a culcat cun vreo 15... ce ai mai spune?;) ai mai sta cu ea?scz ca iti zic... EU NU VREAU CURVA!:lol: nici macar un baiat sa o "exploreze" pt ca vreau eu sa fiu primu:lol: asa cum o am pe ea:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se int din 14 mar 2010 10:34 de cherry_dream
da, stiu ca mai sunt multi ca tine, dar eu nu pot sa va inteleg.
daca as fi in locul prietenei tale ... :-j. sa fii sanatos, daca n-ai incredere in mine si imi mai faci si d-astea. :`
daca o iubesti, ce mai conteaza ce s-a intamplat inainte? ma ...
Re: un mic sfat!!!! din 14 mar 2010 10:30 de cherry_dream
atunci cand iti incepi viata sexuala se produc anumite schimbari hormonale in organism ... si de aceea este posibil sa se deregleze putin la inceput ...
desi, o saptamana e cam mult ... dar daca tu zici ca ati folosit prezervativul si ca nici nu ...
Re: Dragostea din 14 mar 2010 10:24 de cherry_dream
astea nu prea arata faptul ca ii place de tine ... sunt chestii banale, care se intampla aproape mereu.
si unde te-a sarutat daca nu pe gura? :lol:
si mai e si prietenul tau la mijloc ... asa ceva nu se face. sau , daca vrei, poti vorbi cu ...
Cum sa o fac sa ma placa? din 14 mar 2010 00:20 de reizen
Salut..sunt un baiat din judetul Botosani..am 15 ani...problema e urmatoare:..eu nu am avut o prietena pana acum..dar stiu cu ce se mananca..adevarul e ca nu pot sti pana nu incerc..si am intalnit in sfarsit o fata...am vorbit cu ea pe YM..mult ...
Re: Re: un mic sfat!!!! din 13 mar 2010 23:45 de bibush
sunt foarte sigura ca nu s-a rupt iubitul meu a verificat prezervativul dupa actul sexual si ma asigurat ca nu e rupt........
Pagina 972 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |