Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: fosta prietena...o poveste cam complic din 12 mar 2010 23:24 de valentine
Poate da, poate nu, nimeni nu poate sti :)
Da, e cunoscuta gandirea "era genu` pe care-l cautam (mai rar fete ca ea)", insa ulterior i-ai fi gasit si defecte ascunse pentru ca nimeni nu e perfect (defapt, deja ai vazut ca e caracterizata de ...
Re: Re: Re: fosta prietena...o poveste cam complic din 12 mar 2010 23:20 de Psyche
de tine depinde.ori treci mai departe,o uiti si ajungi sa fi fericit cu altcineva(masura ce presupune sa incetezi sa astepti ziua aia in care ea se va intoarce) ori stai si astepti si te chinui(si este si posibil ca asteptarea sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau n din 12 mar 2010 23:13 de valentine
Daca tot a venit vorba de psihic, stiati ca daca starea psihica a femeii e preponderent nasoala in perioada conceperii si a saptamanilor ulterioare conceperii, bebelusul iese de cele mai multe ori fata, iar daca starea psihica e preponderent buna, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu? din 12 mar 2010 23:03 de McLove
Acum, numai tu poti decide asta...
Daca toti am crede in acelasi lucru, ar fi aiurea! :lol:
Re: fosta prietena...o poveste cam complicata :-< din 12 mar 2010 23:00 de valentine
Acum cel mai probabil o sa vina ExoticDream cu o oda de preaslavire a fetei si sa-ti explice ca tipa defapt e sensibila si ca tu tot trebuie sa o iubesti si sa ii asterni covor de flori cand o vezi, sa o iei in brate, sa-i spui cat de mult o iubesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu? din 12 mar 2010 22:59 de McLove
Acum, desigur, pentru ca fata sa ramana insarcinata, trebuie sa aiba ghinion cu, caru'!
Altele nu pot ramane insarcinate normal, si cand te gandesti ca la cele care nu vor, baiatul a eliminat un spermatozoid si ala a fost de ajuns. Aiurea!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie din 12 mar 2010 22:57 de McLove
Ea va avea la inceput foarte multe emotii, si e posibil sa nu se excite. In plus, un lubrifiant e oricand bun, o ajuta mult mai mult decat poate ea singura.
Nu se stie niciodata!
Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu? din 12 mar 2010 22:56 de compot
Ce pot sa zic, am cautat si ca si tine am ramas si eu surprins de ce-am citit, stiind ca picatura placerii contine sperma.
Nu sunt un bun cunoscator al corpului uman, dar faptul ca omu' a explicat cu poza mi s-a parut mai plauzibil si de acolo ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de u din 12 mar 2010 22:54 de Leroy
Stai mah linistit, nu e nevoie de niciun prezervativ mai special, oricare e bun, ideea e sa o faci pe ea sa se ude foarte foarte tare, si asta e posibil, ia-o cu preludiu, lung lung, o saruti peste tot, daca ii dai si un paharel de vin roshu sa ...
Fosta prietena...o poveste cam complicata :-< din 12 mar 2010 22:53 de robertzzel
Buna. Am si eu o mica mareee problema. In urma cu patru luni, am cunoscut o fata la un bal al bobocilor la liceu,si am devenit iubiti. Dupa 3 saptamani, la scoala mi sa furat telefonul si i-am spus ca eu nu mai am cum sa tin legatura cu ea, si daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu? din 12 mar 2010 22:27 de valentine
Probabil aici se face diferenta...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu? din 12 mar 2010 22:26 de McLove
Cunosc un caz... Ei fiind mai destepti au crezut ca e mai "cul" fara prezervativ... Fata a ramas insarcinata, si pana la urma a trebuit sa avorteze.
Nu te joci cu asa ceva, mai ales daca nu ai o anumita experienta.
Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 12 mar 2010 21:16 de Danny_DaBoss
normal.. unele suporta altele nu.. nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti despre ce e vorba ca doar asa ati auzit de la nu stiu cine si nu stiu care.. o fata poate sa zica de 100 de ori ca e scarbos si cand incearca pentru prima oara poate ii ...
Re: Re: Re: Ajutor pentru o noapte de vis... din 12 mar 2010 21:15 de alinaL
uite un raspuns care chiar nu mi place.
din fericire mai exista si barbati romantici care apreciaza un preludiu si o atmosfera buna, o locatie buna, etc.
ai prietena? tii la ea? daca da te ai bucura sa nu faci nimic dar NIMIC altceva decat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasmul din 12 mar 2010 21:09 de alinaL
pfoai 1-0. asa da. bine zici. atmosfera e pt aman2..cel putin ar trebui sa fie. dar daca te intereseaza numai sa ajungi cat mai repede in ea si NUMAI AUTOSATISFACTIA sigur ca nu ti pasa unde esti: in wc dintr un pub sau chiar in tufisuri cum am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat p din 12 mar 2010 21:07 de ionutzxxx
eu zic ca nu a fost excitata
incearca sa ii povestesti ce ii place si asa incet sa incerci sa io bagi
detali pe ionutandonie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mar 2010 18:37 de dark_angelika
te inteleg perfect pt ca si la mine e aceeasi situatie ( aproximativ), ne-am mutat de aproape de 3 ani impreuna, primele 3 luni sex in fiecare zi ( cate 2 minute), apoi o data la doua zile, daca treceau trei era tragedie, pe parcurs au trecut trei ...
Re: Este buna sperma inghitita? din 12 mar 2010 18:17 de ultrasandra
Nimeni nu-ti poate spune daca este buna sau nu.Trebuie sa vezi singura pt ca asa cum mai spunea cineva gusturile nu se discuta.Unora le place altora li se pare scarbos,parerile sunt impartite,iar asta e o intrebare la care numai tu singura iti poti ...
Re: Re: Sex sau masturbare... din 12 mar 2010 17:13 de flory
ai dreptate dar punel pe partener sati faca cu amandoua
Re: Re: Sex sau masturbare... din 12 mar 2010 17:12 de flory
ai dreptate dar punel pe partener sati faca cu amandoua
Pagina 975 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |