Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: urgent! din 12 mar 2010 01:07 de alexnico08
te inteleg ca esti de mult pe forum,dar daca am vrut sa scriu mai mult si am vrut sa explic omului,ce ai tu impotriva?
m'am luat de tine?am spus eu ca "bha am facut'o de 50x si sunt jmecher"
Oricine poate avea o prietena,doar sa stie sa se ...
Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!! din 12 mar 2010 00:50 de alexnico08
doamne... daca ai stii cata durere mi'a dat prietena mea... si am reusit fara LUBRIFIANT!!!
Fi atent,cand incerci sa o bagi,incearca in acelasi timp sa o exciti la cliteris.Se afla deasupra "gauri" un punct mic,pe sub pielea aceia.Cand tu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari din 12 mar 2010 00:38 de nightmare1
Candva puteam s-o coving mai repede sa mearga la doctor tinand cont ca e vorba de sanatatea ei la mijloc, acum nu mai sunt prietenul ei dar asta conteaza mai putin, tinem legatura in continuare si am tot insistat sa mearga la un doctor, daca pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari din 12 mar 2010 00:28 de Psyche
da .. se prea poate.atat contraceptivele si mai ales pastilele "pentru a doua zi" au efecte nocive.in unele cazuri sunt resimtite,in altele nu. prietena ta poate fi o nefericita. dar evident,pana la urma problema isi are rezolvare,indiferent ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari din 12 mar 2010 00:28 de alexnico08
posibil ca postinor2 sa fie cauza... poate si'a facut efectul de abia acu.
si poate fi si din cauza unei raceli,dar nu stiu daca ar putea deregla asa mult...:blink:
Re: Re: Re: Cateva intrebari din 12 mar 2010 00:13 de Psyche
ianuarie?:blink: nu am fost destul de atenta. imi cer scuze.
poate fi si o simpla dereglare hormonala dar pot fi si alte cauze,multe la numar .. raceli,chisturi .. cea mai buna optiune ramane consultarea unui medic daca problema nu e ...
Re: Cateva intrebari din 11 mar 2010 23:57 de Psyche
ciclul menstrual dureaza 28 de zile(din prima zi a ultimei menstruatii pana in prima zi a celei de pe urma).deci nu e musai sa-i vina exact la data care i-a venit luna trecuta. daca ar fi sa calculam din data de 11 se implineste ciclul menstrual ...
Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!! din 11 mar 2010 23:28 de Leroy
La faza cu oralul ai dreptate, doar ca fiind virgina, nu stiu daca ar putea accepta, cel putin, multe dintre virgine nu accepta nici macar sa te uiti la "ververitza" ei :lol: dapui sa ii faci oral...
Lubrifiantul e o idee buna, dar sa stii ...
Re: Re: Sani mari sau mici? (Intrebare pentru baie din 11 mar 2010 23:25 de sweety16
De ce sa poarte push-up?Mi se pare foarte aiurea...pnm daca e complexata sa se duca sa-si puna silicoane dar e absurd sa poarte sutien cu push-up si o tona de bure si cand ajunge in pat cu unu sa ii "dispara" sau cand merge la mare sau la ...
Re: Penetrare superficiala, durere => inca virgina din 11 mar 2010 23:24 de Leroy
In mod cert esti virgina, daca himenul era elastic sau lipsa nu prea te durea, in cazul in care te-a durut, atunci ai himenul normal, si era pe punctul de a se rupe, asta inseamna ca nu s-a rupt inca, deci esti virgina...
Asa i s-a intamplat ...
Re: Re: Fara sangerare la dezvirginare? din 11 mar 2010 23:19 de Leroy
E foarte normal, nu cred ca vine vorba de marimea penisului, atata timp cat nu e foarte foarte mic, atunci nu vorbim despre asta...
Nu e neaparat sa-ti curga sange, cum zicea cineva mai sus, s-ar putea sa nu vezi niciodata sangerarea primului ...
Re: sa o iau sau nu? din 11 mar 2010 23:08 de Psyche
da,se numeste "picatura placerii"-lichid preejaculator. la sectiunea "viata sexuala",gasesti subiectul care e foarte controversat dealtfel.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nebuni din 11 mar 2010 23:05 de Leroy
acu, destul de greu de crezut, adica si eu ca barbat daca las pe vreuna insarcinata "Doamne Fereste!!!" doar nu o sa zic ca am fost un prost si 'mi-am dat drumu' in ea, o sa zic ca picatura, ca nujce, e cu dus intors, iar cateodata de la ...
Ne-am jucat fara prezervativ... din 11 mar 2010 22:52 de anca
sa va zic pe scurt...m-am jucat azi cu prietenu,nu avea prezervative la el dar fiind f excitati am mers mai departe dar nu mult...adica 1 min sa zic asa dupa care a scoso....el a zis ca oricum nu sa terminat ,dar eu am obs ceva lichid,nu mult....si ...
Gust amar din 11 mar 2010 22:07 de Psyche
de cateva zile am in permanenta un gust amar. dentitia nu are probleme si in privinta igienei orale am grija.
intr-adevar fumez,dar sunt destul de atenta. folosesc atat apa de gura,cand simt ca e cazul si ata dentara,periaj de 2-3 ori pe zi cat si ...
Re: Re: Penetrare superficiala, durere => inca vir din 11 mar 2010 21:41 de onlyforgod
vad ca aceasta virginitate castiga din ce in ce mai multe conotatii...chiar nu inteleg de ce unii se streseaza asa de mult pe tema asta, si se tot obosesc sa afle din care grup fac parte:cea a virginilor sau cea a nevirginilor ... asa de multa ...
Aequus Nox Anima. Aniti ! din 11 mar 2010 21:30 de Pasaroi_Cuminte
[b]"Termodinamica" cuplului.[/b]
Daca consideram cuplul un "sistem termodinamic" al sentimentelor atunci
efectul sentimentelor poate fi cuantificat sub forma de "calduri latente" ale sistemului termodinamic.
In functie de cum se comporta ...
Re: e normal sa se indoaie? din 11 mar 2010 17:38 de SORIN28
Mai "pisi", tu ne spui doua pozitii care de fapt sunt una...ea este deasupra. Cum se misca, cum se apleaca sau se ridica nu prea conteaza...este aceeasi pozitie.
Ca "isi mai lasa din tarie" sa spunem ca e ok...cand ii moare deja e nasol: ori a ...
Re: Penetrare superficiala, durere => inca virgina din 11 mar 2010 17:25 de Psyche
poate din punct de vedere fizic mai esti virgina dar practic nu mai esti. si de ce mai insisti sa fi ramas virgina daca ai decis sa o faci? te-ai razgandit?
am auzit si eu de cazul unei tipe care facea doar anal ca sa ramana "intacta".si pe ea ...
Un sfat va rog ! din 11 mar 2010 16:13 de Cornel
Am 16 ani jumate si 50 kg , ash dori sa ma apuc de sala , imi poate spune cineva daca e indicat sa iau naposim , si doza pe care o pot lua . Daca puteti sami spuneti daca itzi da forta si daca creste masa musculara cu mult sau cu putin , si efectul ...
Pagina 977 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
80 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |