Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

....

din 11 mar 2010 00:14 de anonima

stau cateodata si ma intreb dc ne facem atatea griji ...os fi insarcinata...n-os di ??? pna la urma daca nu ejaguleaza in tine dc sa ramai ??? nu zic ca ar fi anormal dar totusi cunosc multe persoane care o fac fara protectie si nu patesc nimic ,si ...

Re: Re: Sperma ingrasa?

din 11 mar 2010 00:03 de djay

eu am dezvirginato pentru cei care se intereseza si nu bea cu litru..pur si simplu am intrebat raspundeti serios daca se poate

Re: Cum arata himenul dupa un act sexual?

din 10 mar 2010 23:51 de simosimina

După un act sexual, un himen (nu mă refer la cel elastic care nu se rupe), dispare... Dacă o fată foloseşte tampoane interne, himenul se "slăbeşte" şi se poate şi rupe (depinde de mărimea tamponului). Nu ştiu exact ce vrei să spui ...

Re: Este normal daca sunt virgin la 28 de ani?

din 10 mar 2010 23:48 de simosimina

SIncer..ar trebui să laşi naiba masturbarea şi să faci sex. Exagerezi dracu`...de 2,3 ori pe zi..Dumnezeule! Dar tu nu ai servici? Stai toată ziua şi o freci???? Dă-o dracu` de treabă...alţii la 28 de ani au şi copil şi tu stai şi o ...

Re: Normal?

din 10 mar 2010 22:44 de pisicel

pai, depinde la ce te-ai referit cand ai intrebat asta: la faptul ca esti virgin sau la masturbare. faptul ca esti virgin, e problema ta, daca pe tine nu te deranjeaza, dar devreme ce zici ca te masturbezi de 2 ori pe zi, e clar ca-ti trebuie ...

Re: De ce ma doare in anumite pozitii?

din 10 mar 2010 22:33 de pisicel

sa stii ca asa patesc si eu, desi nu am chist. cica durerile au sa dispara dupa o vreme, dupa ce te obisnuiesti cu sexul daca faci regulat (mai des de 2 ori pe saptamana). multe fete au probleme la inceputul vietoii sexuale. pe de alta parte, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj

din 10 mar 2010 22:21 de for

# Himenul unei femei ce nu a intretinut raporturi sexuale, insa a utilizat tampoane interne sau si-a introdus diferite obiecte in interiorul vaginului (in timpul masturbarii) se aseamana cu himenul perfect rotund, insa marginile, in acest caz, ...

Re: Re: Re: : Re: Re: Nu am zone erogene, ce

din 10 mar 2010 22:13 de pisicel

eu vreau ca relatia sa mearga. de fapt merge f bine in afara de sex. dar daca sexul nu o sa fie bun, sunt constienta ca relatia noastra o sa aiba de suferit si o sa-i pun punct, pt ca , pana la urma, sexul joaca un rol ff important im dragoste si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutat

din 10 mar 2010 22:11 de for

eu serios vb..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma

din 10 mar 2010 22:08 de McLove

Daca mai gasesti informatia, posteaz-o aici, te rog. Sincer, chiar nu stiu! :ermm: [b]LE[/b]: pai si eu vorbesc serios. De-asta te-am si rugat sa postezi despre ce ai zis...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa

din 10 mar 2010 22:01 de for

McLove scuze ca te contrazic... dar am mai citit pe net ca disparitia completa a himenului se produce (in majoritatea cazurilor) dupa prima nastere... Deci daca ea avut un accident ea putea sa-l rupa numai intr-o parte.. offf sunt prea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inte

din 10 mar 2010 21:55 de Psyche

sau amandoua! se poate sa se rupa partial,daca e mai elastic si daca e mai putin .. sa se rupa de tot,ca in cazul meu.

Re: Ajutati-ma sa inteleg

din 10 mar 2010 21:47 de Psyche

deci simpla curiozitate,nu? :lol: da,cu totii sunt speriati de critici. oricum,nu te cunoaste nici naiba,asa ca de ce ti-ar pasa de critici.spune intreaga problema daca au mai ramas necunoscute.asa inteleg si restul mai bine si te pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inteleg

din 10 mar 2010 21:32 de for

pai eu nici nu insist...:,

Re: Re: : Re: Re: Nu am zone erogene, ce

din 10 mar 2010 21:27 de McLove

Intr-o relatie nu trebuie sa intervina orgoliul intre sexe. Noi nu putem interveni in relatia lor. Aici e decizia lor. Daca ei cred ca nu mai merge, atunci ea nu mai are rost. Dar, daca se hotarasc sa treaca impreuna peste asta, e si mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inteleg

din 10 mar 2010 21:24 de McLove

Eu nu va inteleg... Credeti ca cei de pe forum sunt platiti ca sa va raspunda la fiecare intrebare? E un gest de nesimtire sa zici "dati-va cu parerea", sincer... Asteapta! Daca isi fac timp, cum am avut eu, iti raspund, daca nu, asta e!

Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

din 10 mar 2010 21:11 de pfff

are dreptate.Niste rude il tachinau pe var'meu ca are multe cosuri pe fata, si ii zicea, cica: "joaca hormonii in el" :d:-`O:)

Re: Ajutati-ma sa inteleg

din 10 mar 2010 20:59 de McLove

Nu inteleg.. :mellow: Pai, himentul e o pielita... Cum arata exact, nici eu nu stiu. Dar, cum ai vrea sa vezi? Te uiti cu telescopu'? Nu are nici o importanta cum arata himenul... Cred ca cel mai important, e in ce stare e acesta.

Cum arata himenul dupa un act sexual?

din 10 mar 2010 20:55 de for

stiu ca intrebarea e destul de prosteasca.....dar totusi as vrea raspunsuri. puteti sa-mi spuneti, iata daca fata s-a masturbat, sau a avut un accident(mai stiu eu).. himenul cum arata. si cum arata himenul dupa un act sexual? (simpla curiozitate, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa

din 10 mar 2010 20:43 de pisicel

cred ca pana la urma, solutia ar fi sa vad cum e si cu altul, iar daca cu el e mai bine decat cu al meu.., e bai:-` dar parca si sa mi-o trag numai asa, nu mi-ar cadea bine si m-as simti oribil pe urma...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 979 din 3731
«   1 ... 976   977   978   979   980   981   982 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare