Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
.... din 11 mar 2010 00:14 de anonima
stau cateodata si ma intreb dc ne facem atatea griji ...os fi insarcinata...n-os di ??? pna la urma daca nu ejaguleaza in tine dc sa ramai ??? nu zic ca ar fi anormal dar totusi cunosc multe persoane care o fac fara protectie si nu patesc nimic ,si ...
Re: Re: Sperma ingrasa? din 11 mar 2010 00:03 de djay
eu am dezvirginato pentru cei care se intereseza si nu bea cu litru..pur si simplu am intrebat raspundeti serios daca se poate
Re: Cum arata himenul dupa un act sexual? din 10 mar 2010 23:51 de simosimina
După un act sexual, un himen (nu mă refer la cel elastic care nu se rupe), dispare...
Dacă o fată foloseşte tampoane interne, himenul se "slăbeşte" şi se poate şi rupe (depinde de mărimea tamponului).
Nu ştiu exact ce vrei să spui ...
Re: Este normal daca sunt virgin la 28 de ani? din 10 mar 2010 23:48 de simosimina
SIncer..ar trebui să laşi naiba masturbarea şi să faci sex. Exagerezi dracu`...de 2,3 ori pe zi..Dumnezeule! Dar tu nu ai servici? Stai toată ziua şi o freci????
Dă-o dracu` de treabă...alţii la 28 de ani au şi copil şi tu stai şi o ...
Re: Normal? din 10 mar 2010 22:44 de pisicel
pai, depinde la ce te-ai referit cand ai intrebat asta: la faptul ca esti virgin sau la masturbare.
faptul ca esti virgin, e problema ta, daca pe tine nu te deranjeaza, dar devreme ce zici ca te masturbezi de 2 ori pe zi, e clar ca-ti trebuie ...
Re: De ce ma doare in anumite pozitii? din 10 mar 2010 22:33 de pisicel
sa stii ca asa patesc si eu, desi nu am chist. cica durerile au sa dispara dupa o vreme, dupa ce te obisnuiesti cu sexul daca faci regulat (mai des de 2 ori pe saptamana).
multe fete au probleme la inceputul vietoii sexuale.
pe de alta parte, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj din 10 mar 2010 22:21 de for
# Himenul unei femei ce nu a intretinut raporturi sexuale, insa a utilizat tampoane interne sau si-a introdus diferite obiecte in interiorul vaginului (in timpul masturbarii) se aseamana cu himenul perfect rotund, insa marginile, in acest caz, ...
Re: Re: Re: : Re: Re: Nu am zone erogene, ce din 10 mar 2010 22:13 de pisicel
eu vreau ca relatia sa mearga. de fapt merge f bine in afara de sex.
dar daca sexul nu o sa fie bun, sunt constienta ca relatia noastra o sa aiba de suferit si o sa-i pun punct, pt ca , pana la urma, sexul joaca un rol ff important im dragoste si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutat din 10 mar 2010 22:11 de for
eu serios vb..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma din 10 mar 2010 22:08 de McLove
Daca mai gasesti informatia, posteaz-o aici, te rog. Sincer, chiar nu stiu! :ermm:
[b]LE[/b]: pai si eu vorbesc serios. De-asta te-am si rugat sa postezi despre ce ai zis...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa din 10 mar 2010 22:01 de for
McLove scuze ca te contrazic... dar am mai citit pe net ca disparitia completa a himenului se produce (in majoritatea cazurilor) dupa prima nastere...
Deci daca ea avut un accident ea putea sa-l rupa numai intr-o parte..
offf sunt prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inte din 10 mar 2010 21:55 de Psyche
sau amandoua! se poate sa se rupa partial,daca e mai elastic si daca e mai putin .. sa se rupa de tot,ca in cazul meu.
Re: Ajutati-ma sa inteleg din 10 mar 2010 21:47 de Psyche
deci simpla curiozitate,nu? :lol:
da,cu totii sunt speriati de critici. oricum,nu te cunoaste nici naiba,asa ca de ce ti-ar pasa de critici.spune intreaga problema daca au mai ramas necunoscute.asa inteleg si restul mai bine si te pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inteleg din 10 mar 2010 21:32 de for
pai eu nici nu insist...:,
Re: Re: : Re: Re: Nu am zone erogene, ce din 10 mar 2010 21:27 de McLove
Intr-o relatie nu trebuie sa intervina orgoliul intre sexe.
Noi nu putem interveni in relatia lor. Aici e decizia lor. Daca ei cred ca nu mai merge, atunci ea nu mai are rost.
Dar, daca se hotarasc sa treaca impreuna peste asta, e si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inteleg din 10 mar 2010 21:24 de McLove
Eu nu va inteleg... Credeti ca cei de pe forum sunt platiti ca sa va raspunda la fiecare intrebare?
E un gest de nesimtire sa zici "dati-va cu parerea", sincer... Asteapta! Daca isi fac timp, cum am avut eu, iti raspund, daca nu, asta e!
Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare?? din 10 mar 2010 21:11 de pfff
are dreptate.Niste rude il tachinau pe var'meu ca are multe cosuri pe fata, si ii zicea, cica: "joaca hormonii in el" :d:-`O:)
Re: Ajutati-ma sa inteleg din 10 mar 2010 20:59 de McLove
Nu inteleg.. :mellow:
Pai, himentul e o pielita... Cum arata exact, nici eu nu stiu. Dar, cum ai vrea sa vezi? Te uiti cu telescopu'?
Nu are nici o importanta cum arata himenul... Cred ca cel mai important, e in ce stare e acesta.
Cum arata himenul dupa un act sexual? din 10 mar 2010 20:55 de for
stiu ca intrebarea e destul de prosteasca.....dar totusi as vrea raspunsuri. puteti sa-mi spuneti, iata daca fata s-a masturbat, sau a avut un accident(mai stiu eu).. himenul cum arata. si cum arata himenul dupa un act sexual? (simpla curiozitate, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa din 10 mar 2010 20:43 de pisicel
cred ca pana la urma, solutia ar fi sa vad cum e si cu altul, iar daca cu el e mai bine decat cu al meu.., e bai:-`
dar parca si sa mi-o trag numai asa, nu mi-ar cadea bine si m-as simti oribil pe urma...
Pagina 979 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |