Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe din 9 mar 2010 23:30 de sweetgirl16
Daca voi va simtiti bine nu vad de ce ar trebui sa asculti ce spun altii pt ca fiecare persoana are pareri diferite...succes :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: urgent! din 9 mar 2010 23:24 de alexnico08
1) NU trebui sa curga sange sa nu mai fi virgina !!! poate sa curga,poate sa NU curga! depinde de la fata la fata
2)esti P_ _ _ _?(scuza'ma cati spun)
o va durea si dupa ce nu va mai fi virgina,pentru ca tot e stramt si tot o va durea ceva ...
Re: Baieti insistenti sau nu? (intrebare pentru fe din 9 mar 2010 23:18 de sweetgirl16
Cred ca are ea un motiv intemeiat daca face chestiile astea,nu te-ai gandit? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 mar 2010 23:14 de alexnico08
eu nu am ramas cu nimic :D
si am facut'o de 2 ori cand era pe ciclu:~* si tot nu am avut nici pe drq :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois din 9 mar 2010 23:11 de simosimina
:lol: ai refuza dacă ai fi implicat într-o relaţie...?!
Şi dacă ai fi implicat într-o relaţie şi ar veni două tipe bune şi ţi-ar propune un menaje a trois...cumva le refuzi?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois din 9 mar 2010 21:52 de McLove
Desigur, as refuza daca as fi implicat intr-o relatie.
Dar, daca nu.. le fac si de mancare! :lol:
Re: Il plac dar n-am curaj sa-i zic! din 9 mar 2010 21:10 de compot
Probabil ii acorzi tu prea multa atentie si e tentat sa se uite la tine cand da un raspuns sau povesteste ceva.
Spune-i ca iti place de el, e foarte simplu. E mai bine sa stii daca ii place sau nu de tine decat sa traiesti cu impresii. ...
Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 9 mar 2010 20:47 de whatever
gustati-o tu daca esti curios :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: dapz din 9 mar 2010 20:38 de Bianca_Bia
mai documenteaza-te frate ca tu esti ala care scrie idiotenii si te mai baga careva in seama si isi distruge viata din cauza unora ca tine :mellow:
Re: Re: Re: Re: Menaje a trois din 9 mar 2010 20:29 de simosimina
da...si tu asa saritor :))
Re: Re: Re: Re: Menaje a trois din 9 mar 2010 20:28 de simosimina
normal ca nu faceai cu pers iubita (cu sau fara ghilimele); dar cu altele ai fi facut:))
Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala! din 9 mar 2010 20:26 de simosimina
NU ai cum sa ramai. Se intampla oricui sa uite cate o pastila....no problem..
Re: Penetrare superficiala, durere => inca virgina din 9 mar 2010 20:24 de simosimina
Daca a intrat capul penisului si ai simtit si o durere...inseamna ca nu mai esti virgina.
Re: Re: Re: Re: Re: dapz din 9 mar 2010 20:20 de Werdragon
defapt riscul e minuscul cam de 1 %:P 1 din 1000 8-|
Re: Re: Re: Re: Ati trimite flori unei persoane ne din 9 mar 2010 20:00 de SORIN28
Faza cu "spaima" de a primi flori am trait-o pe pielea mea. Cand mi s-a pus pata si am cumparat undeva la vreo 50 trandafiri si am inceput sa-i imprastii pe la fete/femei...unele spuneau "merci", unele spuneau ca sunt maritate iar cele mai ...
Re: Re: Re: orgasmul din 9 mar 2010 20:00 de Psyche
daca o fata ti-a sugerat,inseamna ca da :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: urgent! din 9 mar 2010 19:40 de McLove
Sa inteleg ca ti-ai facut cont ca sa iti arati prostia...
Deci... ala a bagat penisul... ea e tot virgina. Poate imi explici si mie durerea aia, exact dupa ce a avut contact sexual.
Ma, daca vre[b]t[/b]i sa pareti destepti, taceti! :ok:
Re: Re: Re: nebuni din 9 mar 2010 19:12 de Bianca_Bia
Da,eu am patit-o :(
Re: Re: Re: Re: Re: urgent! din 9 mar 2010 19:06 de djay
de ce speriati fata de ude stiti voi ca nu e virgina daca nu a singerat inseamna ca e virgina prietena mea e virgina si cind o pipai in aceasta zona tot simte putin durere asta e si normal pentru ca e sensibil acest loc asaca nu te speria nu cred ca ...
Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ? din 9 mar 2010 18:38 de djay
eu nu am auzit sa te inboldavesti din cauza asta evident daca ambele cupluri sunt sanatoase....chestia cu sperma e super bine ca puteti dar in privinta la urina mai bine lasatio introparte
Pagina 982 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |