Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ati trimite flori unei persoane necunoscute?

din 9 mar 2010 01:46 de ExoticDream

Optez pentru aceasta varianta: este mai sigura decat prima si mai putin banala decat cea de a treia. In plus, dincolo de aspectul romantico-misterios, ii ofera fetei libertatea de a alege daca doreste sa te contacteze sau nu! P.S. Welcome ...

Re: Re: Re: Re: Re: Columbeanu

din 9 mar 2010 00:58 de ExoticDream

Bun, si daca esti sarac, unica solutie este cautarea unuia plin de bani?!? De scoala, educatie, n-o fi auzit? Nu era nici mai bogata, nici mai saraca decat altii, dar a ales calea cea mai simpla pentru a ajunge rapid si fara efort "in varf" (daca ...

Re: Re: Re: Re: De ce v-ati insela iubita?

din 9 mar 2010 00:49 de maciza

PAI DE EX DACA AR FI PRIMA DIN VIATA TA,CEA CU CARE TI-AI PIERDUT VIRGINITATEA SI AI IUBIO SI AI RAMANE CU EA,OARE NU VEI DORI SA VEZI CUM E SI CU ALTCINEVA,POATE DOAR PT CA E BLONDA SAU PT CA E MAI MARE SAU E TOTAL ALTCEVA....

Re: Re: Usturimi genitale

din 8 mar 2010 22:03 de Randunik

pai...de fiecare data cand fac dragoste cu iubitul meu. nu cred ca e vorba de BTS..aman2 am fost virgini kand am facut-o..poate e din cauza ca m-am ras cum a zis McLove

din 8 mar 2010 21:30 de McLove

Dar, e posibil sa fie si din cauza ca s-a ras... Sigur nu te-ai iritat din cauza asta?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Consecinete?

din 8 mar 2010 21:27 de Werdragon

1.ne iubim 2.am trecut prin niste lucruri care la alti ar fi insemnat despartire pe loc 3.odata si odata tot o sa se intample pshic e pregatita,fizic din ce zic persoanele de aici ceva mai normale la cap nu prea ar avea ce sa o afecteze asa ca ...

Re: Usturimi genitale

din 8 mar 2010 21:24 de Psyche

nu cunosc toate BTS`urile(teoretic) .. nici practic.dar daca problema persista un control la dermato venerice nu ar strica. de cat timp ai problema asta?

Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice

din 8 mar 2010 21:21 de Psyche

du-te la un urolog sa te examineze,o faci subtil,fara sa afle ai tai. inventeaza o boala si stai acasa:lol:

Re: Consecinete?

din 8 mar 2010 21:17 de Psyche

fata are sa fie ok. ce e cert,e devreme dar daca circumstantele au fost de asa natura. important e acum sa nu o faci sa regrete.dar daca spui ca o iubesti si nu ai parasi-o,e ceva. deobicei da,sunt cazuri in care inceperea vietii sexuale ...

Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice

din 8 mar 2010 21:13 de tihs llub

abureala, o fata nu s`ar baga la asa ceva mai ales daca stie ca baiatu tocmai a facut susu (pipilica). am dreptate?

Re: Re: Re: Re: Ce dracu am ? (Poveste de valentin

din 8 mar 2010 20:52 de TJ

Sincer sa fiu?!...si eu am fost ca tine(toata ziua pc, traiam pe sandwish-uri, "ieseam la bere" direct in camera, cu colegul), poate chiar si mai sunt:-`.Dar asta nu ma impiedicat sa-i las un mesaj inainte de vacanta de vara acu 3 ani, colegei ...

din 8 mar 2010 20:48 de Randunik

fac dus regulat inainte si dupa. chiar nush care ar putea fii problema :(

Re: Menaje a trois

din 8 mar 2010 20:42 de tinkerbell

intotdeauna a treia persoana este o persoana straina...este o regula...!!!

Re: Usturimi genitale

din 8 mar 2010 20:24 de victoria_ok

trebuie respectata igiena personala daca tu faci dus regulat atunci nu stiu ce poate fi...:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala m

din 8 mar 2010 20:16 de Firentze

Poate pentru bani,pentru un statut social...

Re: Re: Consecinete?

din 8 mar 2010 20:07 de Werdragon

ms asta e raspunsu care il vroiam nu ce mi-a dat McLOVE:|Doamne Iartama.Deci sa revenim pai sincer am facuto deja cu ea dar dupa ce am fost cu ea 1 an si 3 luni am fost sincer cu ea si am vorbit mult timp si ne-am informat foarte bine despre ...

Cum am sarutat eu prima data!

din 8 mar 2010 19:52 de Tony

Eu sincer cand am sarutat prima data am fost in cls a-6-a si eram cu un baiat f simpatic si va dati seama k cei simpaticii cer mai multe de la fete si el incerca sa ma sarute iar eu nu puteam si intorceam capu' , adica il evitam mereu pt k imi era ...

Re: Re: Movies

din 8 mar 2010 19:49 de redshark8

Banuiesc ca toti ati vazut ceva din seria American pie...si daca nu...nu mai asteptati:)

Re: Re: Movies

din 8 mar 2010 19:49 de redshark8

Banuiesc ca toti ati vazut ceva din seria American pie...si daca nu...nu mai asteptati:)

Re: Consecinete?

din 8 mar 2010 18:58 de toy

Stiu si eu....???:ermm::ermm::ermm: varsta optima pentru inceperea vietii sexuale este 16+. Acum, fiecare cum simte. Ea spune ca este pregatita, dar s-ar putea sa fie un impuls de moment, un moment de slabiciune. La 14 ani nu este complet ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 984 din 3731
«   1 ... 981   982   983   984   985   986   987 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare