Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Arta Sexului oral din 8 mar 2010 10:50 de Danny_DaBoss
o relatie, oricum ar fi ea, se bazeaza pe incredere si comunicare.. de aici pleaca totul.. daca nu ai incredere in persoana de langa tine si nu comunici cu ea.. nu iese nimic. vorbiti.. sfatuiti-va.. aflati ce va place si treceti la fapte.. mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe stop? din 8 mar 2010 10:46 de Bianca_Bia
Pai daca ti-a placut si tie de ce spui ca speri sa nu mai vrea si la urmatorul? :lol:
Oricum bravo si tine-o tot asa :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele sigure? din 8 mar 2010 10:40 de Bianca_Bia
poate ramane insarcinata,nu exista 100% siguranta fara folosirea unor metode contraceptive gen prezervativ sau anticonceptionale.
Riscul de a ramane este mai scazut int-adevar,dar EXISTA.Spermatozoizii traiesc mai multe zile si deci dupa ce iese ...
Re: Re: Re: Aparitia spermei din 8 mar 2010 09:33 de gafklas
eu cateodata cand fac lahba si trag de puiele capul e acoperit de ceva alb adik am sperma sau ce? si eu cand fac laba dupa 2-3 min ma doare penisu ca ceilalti saxo si cacamaca
Re: Re: Aparitia spermei din 8 mar 2010 09:29 de saxo
eu miam facut laba si dupa aia du pa 3 min incepea sa ma doara penisu de draq?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2010 08:43 de justme
Pai am mai iubit si alte fete, dar asta nu inseamna ca nu m-am masturbat, ca si acum cand sunt cu ea... Iar despre fete, cred ca e normal sa incerce sa isi cunoasca trupul, sa incerce sa vada ce o face sa se simta bine, ori daca ea nu stie ce ...
Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice din 8 mar 2010 08:33 de flora
dute mai bine la un ginecolog
pentru ca fi probleme (mari).......
confidentialitate iti este respectata:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala m din 8 mar 2010 06:43 de Pasaroi_Cuminte
Dar n-am zis chestia asta.
Dar n-am zis chestia asta.
Eu vorbeam despre acele "discutii lungi" ( vezi ghilimelele de rigoare)
Nu poti pentu ca nu trebuie sau pentru ca nu ai putea ? :cat:
Aici depinde cum iti faci ...
Re: Arta Sexului oral din 8 mar 2010 06:27 de coste andrei
Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala mai r din 8 mar 2010 04:48 de ExoticDream
Pai nu inteleg: care sentimente?!? Vorbim de un barbat inteligent, care se afla intr-o relatie de dragoste. Vrei sa spui ca el s-ar indragosti de alta femeie, dar si-ar asculta ratiunea, ramanand alaturi de partenera pe care nu o mai ...
Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala mai r din 8 mar 2010 04:41 de ExoticDream
Dupa parerea mea, un barbat inteligent nu ar trebui sa insele. De ce? Pai in general o fiinta de acest fel si-a construit un sistem de valori, are o moralitate bine definita, si nu vad cum s-ar impaca acestea cu calcatul stramb. Daca nu-i mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala m din 8 mar 2010 04:30 de ExoticDream
Nici mie nu-mi suna bine manifestarile astea de intimitate intre prieteni de sex opus. Poti sa dai mana cu el cand te intalnesti, dar a sari la imbratisari si pupaturi este deja un pic cam mult, nu neaparat pentru ca ai un partener acasa, ci ...
Re: Re: Arta Sexului oral din 8 mar 2010 04:09 de ExoticDream
Tu ce faci aici? Vorbesti singur? Ai personalitati multiple? Ba iti face sex oral colega la WC, ba esti gay suparat?!?
:blink::wacko::blink:
O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice? din 8 mar 2010 02:00 de Dedi
fratilor stati sa va zic eu(auuuuuuu..) ca ma doare penisu de numa' pot acum sa va povestesc patania mea!Sant* din vaslui si am 16 ani, sunt la liceu in clasa a 9-a si mi s'a intamplat o intamplare de povestit nepotilor si din ...
Re: Arta Sexului oral din 8 mar 2010 01:48 de Dedi
hmmmmm...daca ti se pare scarboasa chestia asta zi sa isi puna prezervativ si no sa mai fie asa scarbos:ok: P.S.Lol, cred ca ar trbui inventata o sectiune pt Gay si Lesibance;):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe stop? din 8 mar 2010 01:48 de alexnico08
azi inca era pe stop... si a vrut sa facem dragoste...
ok am facut'o si pe asta,dar cica ia placut de 10x mai mult de cat normal... :blink:
sper sa nu vrea si la urmatorul ciclu,oricum mie nu mi sa parut scarbos,ba chiar ne'a placut la am2 ...
Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele sigure? din 8 mar 2010 01:45 de alexnico08
Scuze ca intreb,dar eram si eu curios de chestia asta,vreau sa inteleg clar:
1)Sa spunem ca azi a inceput ciclu,dureaza 6 zile,in urmatoarele 4 zile,100% NU poate ramane insarcinata?
2)Cu care zile inainte de ciclu NU poate sa ramana ...
Re: Arta Sexului oral din 8 mar 2010 01:36 de alexnico08
... sunt primul care vad topicul sau doar primul care raspunde?Nu conteaza... pot da un raspuns...
Te ameninta ca se desparte de tine?poi stai nitel,va iubiti?sau e doar placere?Daca e iubire pentru tine,pentru el nu e. Daca e de placere... dal ...
Arta Sexului oral din 8 mar 2010 01:30 de Aluna
buna sunt un baiat GAY(pasiv) de 17 ani si am un iubit de 18 ani si ne intelegem bine in general...avem o viata sexuala normala(nu o facem regulat doar de 2 ori pe sapatamana) dar de la un timp prietenul meu vrea sex oral si mie mi se pare scarbos sa ...
Nosce te ipsum! din 8 mar 2010 00:10 de Psyche
In drumul autocunoasterii,autocunoastere deplina,bineinteles.Astazi,printre conversatiile cu mama(tin sa mentionez,cea mai de seama prietena),cea care imi spune mereu:suntem mai intai prietene,apoi mama si fiica, am realizat trei lucruri pe care le ...
Pagina 986 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |