Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre sarut din 8 mar 2010 18:09 de compot
Niciodata elevul nu-i de vina nu stiai si tu:lol::lol:.
Ce vina sa ai tu daca nu cunosti un lucru?
Vina vei avea atunci cand vei exersa de prea multe ori si nu vei invata nimic...putin probabil asta. Mai incearca sa te saruti cu el, o sa faci ...
Re: Re: Re: Re: Columbeanu din 8 mar 2010 16:15 de compot
Situatia ei... Era o tipa saraca din cate stiu eu, la asta ma refeream.
Aici am vrut sa ajung. Cand nu ai nimic si dintr-o data ti se ofera tot ce vrei, ce faci, refuzi?? de ce?
Oricum, ce face cu "libidinosul" ar fi facut si cu un alt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre sarut din 8 mar 2010 15:42 de Werdragon
sincer nu mi se pare asa scarbos puii mei e prietenul tau deci banuiesc daca sti sau nu daca are o igiena orala buna in rest e doar saliva nu cacat scuzati expresia:-??deci nu stiu de ce ti se pare scarbos:P
Consecinte ale inceperii timpurii a vietii sexuale din 8 mar 2010 15:12 de Werdragon
Deci ma numesc Mihai si am 18 ani am inceput viata mea sexuala am o prietena de 14.
Problema e urmatoarea,da stiu sa ma protejez deci folosim prezervativ cand facem dragoste si etc.....dar ea avand 14 ani sa gandit daca o poate afecta fizic faptu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti insea din 8 mar 2010 15:05 de Danny_DaBoss
raman la afirmatia facuta mai devreme, un barbat inteligent nu se lasa prins :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti insea din 8 mar 2010 13:46 de sgc
punct ochit, punct. you've got it:ok:
Re: 8 martie din 8 mar 2010 13:39 de sgc
:) multumesc frumos. :rolleyes: doamne, ca daca-mi da mai multa nu stiu ce m-oi face cu excedentul:flowers: super buchetul:love:
Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice din 8 mar 2010 13:02 de cherry_dream
naspa rau de tot. nu cred ca ai ce sa faci. o sa-ti treaca durerea in cateva zile ... nu o sa mori din asta :`
Re: Menaje a trois din 8 mar 2010 12:58 de cherry_dream
nu am fost implicata si nici nu vreau sa fiu vreodata. mi se pare foarte aiurea. nu as accepta nicio varianta ... niciodata!
Re: Menaje a trois din 8 mar 2010 12:27 de Danny_DaBoss
da, in ambele situatii, dar nu cu persoana iubita.. oricum nu e cine stie ce.. nimic romantic, fara feeling-uri, putina tandrete.. mechanic sex :rolleyes:
Re: Re: Menaje a trois din 8 mar 2010 11:59 de McLove
Te-ai gandit vreo secunda ca... poate te omoara ala pe tine? :rolleyes:
Nu stiu de ce, dar... in toate posturile tale, rezulta ca nu ai incredere in ea. Probleme-n paradis? :rolleyes:
Re: Menaje a trois din 8 mar 2010 11:57 de alexnico08
prietena mea a fost virgina,daca unu o pune mana pe ea fara voia ei,il omor!!!daca e cu voia ei,o omor si pe ea si pe ala :,
iam spus si ei chestia asta,dar nu accepta ea 100% B)
iar eu :blink: cu 2 si cu inca 1?scarbos...:x
Re: Menaje a trois din 8 mar 2010 11:26 de McLove
Poate...
Momentan, nu am incercat, dar... cine stie?!
Re: Re: Ati trimite flori unei persoane necunoscut din 8 mar 2010 11:26 de levi82
Ma gandesc ca da...
Dar, fetele, ce parere aveti? Mai e de efect metoda asta cu "admirator secret"?
Re: Ati trimite flori unei persoane necunoscute? din 8 mar 2010 11:17 de McLove
Cea mai buna metoda... Las-o pe ea sa decida daca vrea sa te cunoasca, sau nu.
Varianta 1 nu e buna... dupa poate zice ca vrei sa ii faci nu stiu ce, e putin cam aiurea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele sigur din 8 mar 2010 11:15 de alexnico08
sa inteleg ca chiar daca azi i s-a dus ciclul,iar tot azi o facem,iar peste 4 zile incepe perioada fertila,poate ramane gravida?:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe din 8 mar 2010 11:09 de Bianca_Bia
ce iti pasa tie ce spune lumea....daca voua va place care-i problema?e normal sa avem pareri diferite ;|)
Ati trimite flori unei persoane necunoscute? din 8 mar 2010 11:09 de levi82
Aceasta este intrebarea.
Este vorba de o fata care, paradoxal, chiar daca lucreaza intr-un post public, e greu de abordat pentru probleme "particulare". Nu vreau sa o pun intr-o situatie jenanta la locul de munca.
Este deosebit de simpatica si am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe sto din 8 mar 2010 11:08 de alexnico08
pentru ca nu e normal,toata lumea spune :-`
bube pe varful penisului din 8 mar 2010 10:51 de andrei
Salut, am citit multe forumuri despre problema cu ceva bubite pe penis pe varful penisului etc... Am si eu aceiasi problema mi-au aparut ceva bube pe varful penisului (pe cap subpiele) si nu prea am ideei ce sa fac. Am problema asta de 3 zile. In ...
Pagina 985 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |