Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Exista ceva dupa moarte?

din 7 mar 2010 15:23 de Didutza

Paaaai daca nu exista Dumnezeu explicá-mi urmatoarele lucruri mclove: -cine a creat pamantul , entitatea , universul? -cine a creat fenomenul de ploaie vant , fructe , legume , fasole?:flowers: -cine a creat pe adam& eva din care au aparut ...

Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala mai rar..

din 7 mar 2010 15:20 de sweetgirl16

In primul rand nu ma cunosti ca sa vorbesti asa de mine ok? si in al doilea rand daca tot te obosesti sa scrii macar fa-o cu folos si nu mai comenta la adresa mea...pt as putea sa iti raspund si eu pe masura dar totusi am o educatie buna si nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre sa

din 7 mar 2010 14:38 de Didutza

Asa stiam si eu inainte... Sau poate asa credeam... Mie mi se pare scârbos pt ca nu este igienic. Cu "limbutza" in gura altcuiva , mai dai si microbi , si boli , si saliva . Probabil vá ganditi ca sunt o obsedata de "curat" sau alte din astea. ...

Re: Pe stop?

din 7 mar 2010 14:36 de simosimina

:lol:hai că îmi vine să şi râd. Cum să o deformezi? Dumnezeule:))) Problema stă în felul următor. O femeie când e la menstruaţie, vaginul ete foarte sensibil la orice infecţie...şi sensibil în general la orice (inclusiv durere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mar 2010 14:30 de simosimina

da..aşa este..sexul chiar este important în orice relaţie. DIn câte înţeleg...văd că decât tu îţi storci creierii ca să rezolvi problema...el nu face mai nimic. Mi-e teamă să nu-şi dea seama prea târziu ..când te va pierde şi ...

Re: Pe stop?

din 7 mar 2010 14:25 de Psyche

sa o deformezi?:blink: nu stiu ce intelegi tu prin deformare,dar nu .. nu o poti deforma in nici un fel.:lol:

Re: Re: Re: Re: Fantezii cu doctorul...

din 7 mar 2010 14:23 de Psyche

pentru tine e un capriciu,deci oricum nu ai nu stiu ce aspetari,vrei sa i-o tragi o data si gata. daca vrea,ti-o implinesti.daca nu si chiar insisti,cauta un alt "doctor" daca e asta un fetis de-al tau:blink:

Pe stop?

din 7 mar 2010 14:09 de alexnico08

Inca o intrebare... Daca o fac cu ea pe stop... pot sa o deformez?Asa am auzit... nu sunt sigur,este adevarat?:blink:

din 7 mar 2010 14:04 de alexnico08

Nu stiu ce sa spun... Cred ca depinde de fiecare baiat. Eu de exemplu daca dau mai tare din pozitia misionarului... imi vine mai repede. Daca ea sta sus, poate sa sara cat vrea,nu imi vine :lol: Depinde si de pozitie si de cat de repede da ...

din 7 mar 2010 13:59 de luinwe

din 7 mar 2010 13:58 de luinwe

din 7 mar 2010 13:56 de luinwe

din moment ce ejaculeaza repede, parerea mea, el este foarte excitat si foarte atras fizic de tine... asta am obs si la mine... daca nu tipa ma excita tin mult... treaba cu erectia e pe baza de stres. sunt sigur ca numai gandul ca nu te satisface ...

din 7 mar 2010 13:27 de Bianca_Bia

Pai nu prea mai scot sunete ca nu prea simt nimic :).Daca nu scot nici un sunet e adio erectie si deci ne oprim,daca totusi scot termina repede.Apropo cat este normal sa il tina pe un barbat?ca am discutat pe tema asta si avem pareri diferite si as ...

din 7 mar 2010 13:15 de simosimina

poate e şi pe fond psihic...teama de un nou "eşec" îl poate face să ejaculeze repede sau deloc... Nu cred eu că îl ţinea cu altele 2 ore..atâta timp cât cu tine termină imediat. Încearcă să nu mai scoţi sunete:) vezi dacă merge ...

din 7 mar 2010 12:53 de Bianca_Bia

Pai i-am spus de mai multe ori chestiile alea si da,a avut grija,dar pt putin timp dupa cum am spus,apoi revenim de unde am plecat... Noi si inainte cand faceam zilnic,iar in zilele libere faceam de 3x/zi,dar nu una dupa alta,ci cu pauza de cateva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe stop?

din 7 mar 2010 11:55 de alexnico08

nu stiu cati obsedati sexual sunt in lumea asta,dar eu stiu ca nu's unu din ei(!) Sa stii ca eu chiar ma gandesc la ea sa'i fie doar bine,pentru ca ea mi'a demonstrat in multe feluri ca doar pe mine ma iubeste si doar cu mine vrea(momentan) sa ...

din 7 mar 2010 11:39 de alexnico08

spunei si lui asta... eu in locul tau ias spune... "decat sa'mi fac nervi,plec de aici si stau singura,decat sa te vad si sa nu pot face nimic cu tine:(( " nu stiu ce sa mai spun... sper sa se schimbe. Succes(!):flowers:

din 7 mar 2010 10:57 de Bianca_Bia

Asta imi zic si eu zi de zi WTF??/:blink: Nu m-am schimbat fizic in rau,nu s-a schimbat relatia in rau,ba chiar dimpotriva,nu s-a schimbat absolut nimic...dar cum am intrat pe usa casei noastre s-a schimbat total aspectul asta.Eu abia asteptam sa ne ...

din 7 mar 2010 10:23 de justme

buna! sunt baiat, 21 de ani si de 2 luni sunt cu o fata cu 2 ani mai mica ca si mine. o iubesc si ma iubeste. Acum vine partea mai delicata: amandoi suntem virgini. Nu suntem din acelasi oras. Vorbim cateva ore pe zi la telefon, vorbim de toate, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe stop?

din 7 mar 2010 10:11 de McLove

Ai dreptate... niciodata nu s-a gandit la el, doar la prietena. :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 988 din 3731
«   1 ... 985   986   987   988   989   990   991 ... 3731   »

loading...