Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despr din 8 mar 2010 00:08 de Didutza
:rolleyes: Am discutat si cu o prietena si mi-a spus ca mai incolo voi face mai mult decat un simplu sarut:blink: binee . Dar pur si simplu simt ca nu pot sa-l sarut. Daca lesin?:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti insea din 7 mar 2010 23:37 de Bianca_Bia
eu sunt pusa in postura in care nu sunt satisfacuta sexual si nici nu-mi trece prin cap sa il inse.daca nu mai sunt multumita de el pun punct si apoi cand sunt libera fac ce vreau,dar nu-mi bat joc de mine,de noi....
Re: menaje a trois din 7 mar 2010 23:36 de simosimina
Nu aş accepta aşa ceva niciodată..nici cu al meu şi încă unul..nici cu alta şi al meu...exclusă orice variantă!
Niciodată!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mar 2010 23:34 de Bianca_Bia
Intr-un fel ai dreptate,dar prefer asa.Ma bucur ca a fost el primul si am facut si consider ca am facut o alegere de milioane si as vrea din tot sufletul sa ramana si singurul :heart:
E aiurea in schimb ca eu normal ca acum vreau sa recuperez,am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala m din 7 mar 2010 23:31 de Psyche
asta bineinteles daca exista motive pentru a mentine monogamia. cred ca pana si eu,pusa in postura de a avea o relatie care nu ma satisface,as avea impulsul de a o face(sau poate nu,nu stiu,nu am trecut prin asa ceva). in felul asta si barbatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mar 2010 23:27 de Psyche
din cate imi dau eu seama,virgina fiind si pus in discutie faptul ca ai sustinut ca nu ai avut orgasm vaginal,esti inca la inceputul vietii sexuale cu experienta pe care o ai cu el. un singur partener.
eu sunt de parere ca inainte sa te ...
Menaje a trois din 7 mar 2010 23:08 de Psyche
ati fost implicat vreodata intr-unul ? daca da,impresii.ati fost persoana din cuplu,sau cea dinafara lui?acesta a inclus doua femei sau doi barbati?
daca nu? ce parere aveti despre asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista ceva du din 7 mar 2010 23:07 de compot
McLove, ai auzit de exorcizari??
Nu toti preotii pot tine un ritual de exorcizare. Unii chiar au har. Ei nu fac asta pentru bani, o fac in numele credintei.
Daca iti zic ca exista Satana, o sa ma crezi pe cuvant?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista cev din 7 mar 2010 23:06 de McLove
Am citit, am auzit... dar nu am inteles niciodata despre ce e vorba.
Deci, ce e? :lol:
Asa pot spune sa pui sare la fereastra, ca sa nu intre demonii..
Satana.. Un nume ciudat, satana reprezinta uratenia, minciuna, rautatea. Partea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mar 2010 22:51 de Bianca_Bia
nu stiu la ce inele te referi...avem un set cu 3 inele de dimensiuni diferite...simte uneori mai bine daca si-l pune,alteori il tine cu 2 min in plus.Oricum nu prea merge folosit cu prez :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista ceva dupa moart din 7 mar 2010 22:44 de Didutza
funny:lol: si da, stiu de :p dar cine a creat bila aia frumoasa fara dimensiuni care a facut bum?
Si de ce mai exista atatia preoti , unii cu har (ce-i drept nu ma prea duc la biserica:~*) dar cred ca acesti oameni nu se roaga degeaba...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe stop? din 7 mar 2010 22:43 de Bianca_Bia
Eu am auzit ca i-ar putea dauna femeii(si barbatului daca nu folositi prez)sexul la menstruatie...cica ceva bacterii care in mod obisnuit nu te afecteaza,dar la menstra te pot afecta.Acuma nu stiu daca o fi de adevarat sau nu,dar eu de cand am aflat ...
Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet din 7 mar 2010 22:30 de sweety16
Pai daca te duci la ei "cu vorbe cu fitse" se intelege de ce ai avut asa multi prieteni imaginari.
Ganditi frate inainte sa scrieti!:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su din 7 mar 2010 21:37 de cherry_dream
odata cu inceperea vietii sexuale se produc schimbari in organism. din aceasta cauza, este posibil ca ciclul tau sa se deregleze ... daca ai facut 2 teste de sarcina (si le-ai facut si corect) si sunt negative ... nu cred ca ai de ce sa te ...
Re: Re: Re din 7 mar 2010 21:33 de Bianca_Bia
luinwe...ar fi bine sa fie cum spui tu,adica sa fie f atras de mine si de acolo si ejacularea precoce.
alexnico08 daca stau eu on top si ma misc fain termina tot repede :)
simosimina...eu doar sufar,pt ca mai mult nu am ce face....totul tine de ...
Re: Re: Fantezii cu doctorul... din 7 mar 2010 20:17 de maciza
ai dreptate.cred ca o las balta,clar omul are altele pe cap.dar macar putea sa rapunda la tel si sa-mi spuna:duduita draga.lasa-ma,nu ma mai deranja.Dar ce sa fac,el era dorinta mea,pacat.Cred ca daca ne vom intersecta vreodata,ii voi putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pe stop? din 7 mar 2010 19:25 de cherry_dream
si nu mai poate astepta cateva zile sa i se termine menstruatia? nu cred ca e o senzatie prea placuta s-o faceti in perioada asta..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista ceva dupa moarte? din 7 mar 2010 16:58 de McLove
Cred ca ai auzit despre Big Bang. La inceput a existat "ceva", un punct numit singularitate, nu avea dimensiuni, dar o energie enorma, nesfarsita.
Big-Bangul a fost o explozie "speciala", care a dus la aparitia materiei, energiei, spatiului si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista ceva dupa moarte? din 7 mar 2010 16:34 de Psyche
fructe,legume si fasole.
evolutia Terrei! asa au aparut toate!
cine a creat totul? naiba stie asta :blink:
nu cred ca e posibil din punct de vedere genetic,luand in considerare varietatea oamenilor sa fie vorba doar de doi indivizi care au ...
Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Ajutati`ma din 7 mar 2010 16:16 de sweetgirl16
Ce situatie naspa...e logic ca tatal tau sa nu vrea sa te mai vada cu alt baiat dupa ce ai facut avort la varsta asta :mellow: totusi incearca sa stai "mai departe de baieti"un timp pt ca baiatul ala nu e singurul din lume...si oricum increderea ...
Pagina 987 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |