Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pe stop?

din 7 mar 2010 00:07 de alexnico08

Daca prietena mea este pe "stop" si o fac protejat cu ea,are ceva??? :blink: Pentru ca ea vrea... si nu's ce sa'i zic :(

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras d

din 6 mar 2010 23:50 de alexnico08

nu sunt expert... nu am peste 20 de ani... am doar 18 ani fara 2 luni :) si vreau sa zic ca cea cu care stau acu... a fost virgina(suntem de 6 luni) si vreau sa zic ca o satisfac foarte bine(spune ea),pentru ca stiu ca daca nu ii "ajunge" ar ...

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

din 6 mar 2010 23:39 de Bianca_Bia

stiu,dar ce sa fac...chiar pot spune ca nu ma mai simt femeie :( Si daca ar fi doar libidoul si sa zicem ca ma place la fel de mult etc,dar tot nu sunt multumita de viata noastra sexuala,tot nu stiu ce-i aia sa fi satisfacuta :huh:

Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

din 6 mar 2010 23:34 de Psyche

poate de vina e doar libidoul lui.nu te invinovati,asta nu te face pe tine mai putin femeie ci pe el un mare idiot.

Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

din 6 mar 2010 23:28 de Bianca_Bia

Ai dreptate Psyche,asta spun si eu...daca dupa 3 ani sunt deja nemultumita si frustrata ce va fi mai incolo?si chiar nu sunt genul care sa ma complac,dar nu mai pot duce mult.Nu ma intereseaza altul si nu ma pot imagina langa alt barbat,dar mai bine ...

Re: Sotul meu nu mai este atras de

din 6 mar 2010 23:19 de Psyche

oricum casnicia asta te nemultumeste de pe acum,iar el pare a fi impasibil .. o sa te saturi pentru ca o sa te gandesti ca poti primi mai mult. il iubesti,ok dar si sexul este un lucru important.frustrata,o sa gasesti pe altcineva si o sa-l ...

Re: Re: Marimea penisului

din 6 mar 2010 23:03 de anonim

cea mai mare prostie ,sa crezi ca iti va creste daca te masturbezi;)

Sotul meu nu mai este atras de

din 6 mar 2010 21:52 de Bianca_Bia

Hai ca asta e prea de tot :)) Psyche...de infidelitate nu se pune problema,am spus si unul dintre motive in primul post. Poate fi monotonia,dar sincer nu prea imi vine sa fac ceva mai bine pt ca am incercat si de ex daca imi iau un costumas ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

din 6 mar 2010 19:36 de luinwe

nu cred ca e o scuza.... oricum, din moment ce sentimente sunt...nu e ceva fals ce zice...deci...e ceva pasager

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de min

din 6 mar 2010 19:27 de sweetgirl16

Da am citit tot si daca tu crezi ca el nu e vinovat ar trebui sa ii spuna adevaratul motiv pt care face asta nu? pt ca nu stresul e tot timpul de vina ca nu vrea el sa faca sex,ci e mai degraba o scuza.(asta e parerea mea) O:)

Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

din 6 mar 2010 19:02 de luinwe

nu trebuie sa disperi...cum a zis si simona, incearca sa iei initiativa. sa fi tu cea care propune...nu prin vorbe...prin gesturi... inebunestel...nu stiu...umbla mai dezbracata prin casa, mai ales ca stati singuri... pana il bagi in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invitatii Lockerz

din 6 mar 2010 18:28 de elementx

In primul rand ca sa iti poti face cont pe site trebuie sa primesti o invitatie (ceea ce eu ofer) :D iar ideea jocului este sa aduni cat mai multe puncte(PTZ) pentru a castiga unul din premiile lor. Punctele se pot obtine prin mai multe ...

Re: Re: Re: Re: Exista ceva dupa moarte?

din 6 mar 2010 16:33 de compot

Am vazut o data pe RealityTv un documentar despre tema acestui subiect si povesteau 'aia' acolo chestii interesante. Bine, nu poti stii daca e regizata sau nu emisiunea. Inca o data, nu ai de unde sa stii. Mare greaseala, nu ma ...

Re: Re: Barbatii inteligenti inseala mai rar....

din 6 mar 2010 15:50 de valentine

Felicitari pentru faptul ca nu te dai mare cunoscatoare si esti constienta de faptul ca daca nu ai experienta, nu poti sa pui o eticheta:flowers:

Re: Re: cum sa o recuceresc pe fosta

din 6 mar 2010 15:29 de pelegangsta

Depinde mult de motivul despartirii voastre. Daca tu ai fost vinovat, (ma refer la faptul dac-ai inselat-o), etc. ar fi mai usor. Daca ea e cea vinovata e mult mai greu ca nu degeaba ar fi facut asta. Spune-ne mai multe.[/ quote] apai ce sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atra

din 6 mar 2010 14:37 de Psyche

chiar are dreptate. ce ai mai avea de pierdut in situatia asta? si daca nu incerci cam orice o sa ai o casnicie frustrata de acum inainte pentru ca vrand nevrand sexul conteaza,mai ales intr-o casnicie si de aici incep cam toate problemele. ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de

din 6 mar 2010 14:31 de simosimina

asta este..nu eşti genul...ar trebui să devi;) Care e problema dacă iei tu iniţiativa? Dumnezeule sunt atâţia bărbaţi care sunt înnebuniţi după o fată care ştie ce vrea... Mai schimbă şi tu ceva şi sari pe el..care e problema? ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 6 mar 2010 13:33 de baby

Sper sa-mi treaca!!! La cate am de facut masculii "lipsesc"... A venit iar zapada asta si mi-a taiat pofta de viata):( Si toate discutiile alea....si comportamentul lui... Ce rost au? M-am saturat de intrebari,de explicatii. Nu vreau sa ...

Re: Sotul meu nu mai este atras de mine

din 6 mar 2010 13:01 de sweetgirl16

Nu prea stiu ce sa zic...oricum faptul ca contactele sexuale s-au rarit atat mult arata ca e o problema si nu vine neaparat din partea ta,te-ai gandit ca poate problema e la el?

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de min

din 6 mar 2010 12:46 de Bianca_Bia

McLove...am vb cu el de f multe ori,nu avem probleme cu comunicarea,mereu vb cand e ceva.El spune ca este atras de mine la fel ca si in prima zi,dar problemele care le avem,stresul l-au doborat si mereu isi doreste sa facem dragoste,dar nu se simte ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 990 din 3731
«   1 ... 987   988   989   990   991   992   993 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare