Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor,va plac mangaierile in din 5 mar 2010 15:40 de McLove
Daca fiecare spart ar fi un c*cat, Romania ar fi un WC public.
Scuzati exprimarea, dar... imi pare rau traiesc cu asemenea specimene.
Exotic: asteptam sa apara si la noi, cateva fete de pe site-ul ala, pentru a cere sfaturi... :rolleyes: :lol:
Re: pofta mai vine si mancand? din 5 mar 2010 15:20 de McLove
Era: "pofta vine mancand..."
Normal, daca nu iti e foame, te asezi la masa si mananci, mananci... pana te saturi. Deci, pofta vine mancand!
La fel e si in dragoste, dar problema e ca iubirea devine o necesitate atunci.
Un barbat se ...
Pofta mai vine si mancand? din 5 mar 2010 14:15 de Psyche
credeti ca e posibil ca dragostea sa vina in timp,sau sunteti de parere ca daca nu e o prima scanteie nu e posibil?
Re: Insarcinata? din 5 mar 2010 14:05 de cherry_dream
cum adica? nu conteaza. nu are nicio legatura.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mar 2010 13:48 de MinnieAngel
Bai...daca o iubesti cu adevarat nu esti mort sa faci sex cu ea si sa o grabesti...lasa ca nu mori daca mai astepti...iti e ciuda ca esti virgin...daca vrei sa te futi dute si cauta o panarama ;)
Re: Re: Cum va descurcati cu dorul de cineva? din 5 mar 2010 07:55 de Danny_DaBoss
foarte bine face.. cine te pune sa iesi cu el daca stii ca nu il intereseaza de tine ? :)
Re: Cum va descurcati cu dorul de cineva? din 5 mar 2010 07:51 de pc_cutza
ei bine,sunt in aceasi situatie
ne-am desaprtit in decembrie
timp de 2 saptamani nu am dat nici un semn de viata,nu am vb cu el,nu mesaje plangacioase
dupa care,intr-o noapte i-am zis ca as vrea sa dam timpul inapoi
ne-am vazut,ne-am.... ...
Re: Re: Re: Cum sa o recuceresc pe fosta? din 5 mar 2010 06:21 de baby
Da....asa zic....si poate nu l-as scuipa....e de ajuns sa imi imaginez ca fac asta:lol:
Nu de alta dar nu ar fi frumos sa scuip:lol:
Dar eu de impacat nu m-as mai impaca nici daca ar zice ca a devenit cel mai bun barbat...
Eu chiar stiu ce ...
Re: Dimensiunile corpului nostru si bolile din 5 mar 2010 02:35 de Bozgoru
bullshit ... e vorba in primul rand de modul de viata... si apoi de noroc sau de ghinion...e o tampenie chestia asta cu inaltimile.. singurul lucru care este sigur la chestiile cu cancer este ereditatea...persoanele care au avut in familie o ruda de ...
Re: Cum se poate reaprinde flacara? din 5 mar 2010 01:19 de ExoticDream
Depistati motivele pentru care va tot certati si incercati (impreuna) sa le eliminati. Nu sunt de principiul luarii unei pauze in relatie, insa daca, de exemplu, acum locuiti mai mult impreuna sau daca va vedeti zilnic, incercati pentru un timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va descurcati cu dorul de din 5 mar 2010 00:59 de ExoticDream
Nu oricine este capabil de a "duce" o relatie la distanta, pana si multi dintre cei care se inhama la asta cu mult elan clacheaza la un moment dat.... [i]Iubirea departe[/i] cere o droaie de sacrificii....
Este chinuitor sa nu il ai ...
Re: Re: Cum sa o recuceresc pe fosta? din 5 mar 2010 00:28 de compot
99 % din fete asa zic. Dar foarte putine din ele fac ce zic ;)
Re: important din 4 mar 2010 22:41 de Psyche
hmm .. pai daca si explici ce gasesti atractiv la un barbat de 60 de ani:blink: te-ai gandit ca e posibil sa nu mai poata avea erectie?:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Comunicare din 4 mar 2010 21:52 de baby
Vai ce "dragut" mai Mionel:lol:
Pai daca tot te streseaza tipele alea 3....fa un bine si cand e liniste la telefon tranteste si tu niste vorbe ca cele de mai sus...
"Mionica...nu pui niste haine sexy si vii sa faci sex cu Mionel?" ...
Re: Cum sa o recuceresc pe fosta? din 4 mar 2010 21:49 de baby
Daca ar veni in fata mea si ar deschide gura l-as scuipa direct intre ochi pe fostul....d'apai sa mai aud ca vrea sa ma recucereasca:lol::lol:
Uneori e mai bine sa lasi lucrurile asa...
Re: Re: Re: Re: Comunicare din 4 mar 2010 21:16 de ursaru
TReaba aia rusinoasa :lol: Prietene pune p**a pe ele daca de vorbit nu vor.spor..
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa o recuceresc pe fosta din 4 mar 2010 21:05 de compot
Te contrazici. Daca el ar fi gresit atat de tare cum zici tu, tot el ar fi cel care ar incheia relatia?
Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Ajutati`ma din 4 mar 2010 20:47 de yony
:ermm::ermm::ermm: vorbesti de parca ar fi ceva normal sa faci avort la 16 ani :| intzeleg reactzia parintzilor tai....
Re: Re: Re: Fetelor,va plac mangaierile inainte de din 4 mar 2010 19:17 de Casstiel
Scuzama, te rog, nu stiam ca sunt si profesori de Lb. romana pe aici... :D
Re: Despre sarut din 4 mar 2010 19:11 de toy
La fel am facut si eu cand am fost pusa fata in fata cu primul meu sarut. Mi-am intors obrazul si saracul baiat a crezut ca el a gresit cu ceva dar i-am explicat cum sta situatia. Apoi, cand ma asteptam mai putin, s-a apropiat de mine si m-a ...
Pagina 993 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |