Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: pofta mai vine si mancand?

din 5 mar 2010 20:49 de carrie

Dap, si eu zic ca sentimentele adevarate, profunde, nu vin decat in timp. Scanteia de la inceput oricum este trecatoare si superficiala, si daca nu este sustinuta de alte lucruri in comun, moare repede...

Re: Re: Re: pofta mai vine si mancand?

din 5 mar 2010 20:00 de compot

Intrebarea de mai sus(prima din topic) are legatura cu postul asta. Ti-e rusine sa te adresezi direct si sa-ti spui problemele ?? Daca ai facut tot ce ti-a stat in putinta in legatura cu relatia cu fostul si nu s-a materializat nimic, incearca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt s

din 5 mar 2010 19:54 de Maimutzica

Ok..sunt cu pr meu de o jumatate de an...iar in luna Ianuarie am avut primul act sexual protejat! Mi-a venit ciclu exact la data la cre trebuia sa-mi vina..cu o intarziere de maxim 1 zi sau 2..nu mai retin exact! In luna Februarie..pe data de 6 am ...

Re: pofta mai vine si mancand?

din 5 mar 2010 19:54 de compot

Cred ca dragostea este posibil sa vina si in timp, chiar daca nu e o scanteie la inceput. Poate veni pur si simplu, fara sa-ti dai seama.

Se intampla?

din 5 mar 2010 19:52 de Psyche

Ma intreb daca as putea ajunge in punctul in care sa dau existentei mele un nou protagonist.Ma intreb daca as putea indrepta catre un "nou" acele franturi de poezii pe care obisnuiam sa le fac doar pentru el,inspirata de dragostea aceea. Ma intreb ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula

din 5 mar 2010 19:36 de C275

daca te documentezi, macar de-acum incolo, foarte bine%%- se spune ca un barbat poate ejacula de maxim 16 ori pe zi:, :mellow::mellow::mellow:

Re: Re: Re: pofta mai vine si mancand?

din 5 mar 2010 19:33 de C275

"cui pe cui se scoate" daca tot esti atat de ravasit de trecut poate ca e timpul sa-ti pui sentimentele in ordine si sa mergi mai departe. in fond nu ai nimic de pierdut pe de-o parte folosesti persoana respectiva, dar daca ea te intelege si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac

din 5 mar 2010 19:22 de C275

sfat in legatura cu ce? ai facut sex de 3 ori in decursul a o ora trebuie sa desenez?:blink: ce crezi ca se poate intampla? cu ce esti nelamurit? topicul deschis de tine suna mai mult a lauda:` :lol::lol::lol: si da, esti bine sa te ...

Re: pofta mai vine si mancand?

din 5 mar 2010 19:09 de C275

da, dragostea poate aparea odata cu timpul cunosti mai bine persoana respectiva, daca e genul tau sau nu, etc si poate chiar dintr-o persoana pe care nu o simpatizai prea mult sau iti era indiferenta sa ajungi sa o iubesti daca o ...

Re: Re: Exista ceva dupa moarte?

din 5 mar 2010 19:05 de carrie

Dupa moartea fizica exista o existenta in alt plan. Sufletul se materializeaza in corp pentru a invata anumite lectii, a plati anumite datorii, a ajuta alte entitati/persoane/suflete sau cum vreti sa le spuneti si din alte cateva motive. De asemenea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? v

din 5 mar 2010 18:50 de marius13

daca esti dispus sa ma ajuti bine daca nu iara bine...o am cerut un sfat..nu am intrebat cum pot sa ma documentez si alte...

Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? va ro

din 5 mar 2010 18:46 de mestru`

eu nu am nici o vina ca tu vorbesti ca un pusti de 13 ani :) inainte sa iti incepi viata sexuala ai putea sa te documentezi putin,nu cred ca iti este lene sa dai un search pe google.. (daca tot aveti net si in zona rurala) :ok:

Re: Re: pofta mai vine si mancand?

din 5 mar 2010 18:37 de Danny_DaBoss

eu sunt de parere ca intr-adevar daca nu este o scanteie la inceput, nu poate fi nimic dupa.. adica daca nu este atractia aia reciproca care poate evolua in dragoste si relatie... normal ca nu poate fi nimic

Re: Re: Re: este in regula ce fac ?? va rog pls he

din 5 mar 2010 18:33 de mesteru`

ba frate :)) tu esti cam dus.. la 13 ani? probabil ca te ai masturbat...sau ce ai fut ut? una de 11 ani? :))) mincinos mic ce esti si DA o sa mori pentru cac nu trebuia sa faci sex dupa ce ai ejaculat... mai ai cateva ore de ...

Re: Re: este in regula ce fac ?? va rog pls help :

din 5 mar 2010 18:29 de marius13

deci am facut sex cu prezervativ, am ejaculat, am luat alt prezervativ si am continuat sa facem sex, apoi am ejaculat din nou si s-a repetat povestea inca odata..deci am folosit 3 prezervative.fara prea mare pauza dupa ejaculare .imi fac griji ...

Re: Re: Re: Re: Cutremur

din 5 mar 2010 18:07 de baby

Daca mai prind vreun cutremur de ala mare si imi sar iar ciorapii pe scarile blocului....clar ma fac de rusine pt a 2a oara:lol: Eu ma sperii:ermm: Mi fricaaaaaaa:(( Dar nu cred ca vine un cutremur mare cum zic astia la tv

Re: este in regula ce fac ?? va rog pls help :)

din 5 mar 2010 17:16 de Psyche

ai avut tot timpul prezervativ? atunci de ce iti faci griji?

Sex protejat dupa ejaculare => risc?

din 5 mar 2010 16:51 de marius13

am ejaculat si dupa 5 min am facut sex protejat in continuare la fel de bine ca inainte si apoi am ejaculat din nou dupa vreo jumatate de ora, am skimbat prezervativul si am continuat sa fac sex..sunt ingrijorat si sper sa nu fie vreo problema cu ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete virgine la 20 de

din 5 mar 2010 16:47 de cherry_dream

altu` . frate, de ce iti cauti prietena pe site ??

Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani

din 5 mar 2010 16:38 de bogdan

nu vrei sa ne combinam,daca nu ai prieten?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 992 din 3731
«   1 ... 989   990   991   992   993   994   995 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare