Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Pozitia

din 10 mar 2010 14:46 de cherry_dream

nu eu :p

Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi viata sXu

din 10 mar 2010 14:45 de cherry_dream

stai mai bine acasa. si du-te pe la scoala, nu in alte locuri. stai cuminte, c-o sa vina si vremea ta :ok:

Re: Sperma ingrasa?

din 10 mar 2010 14:44 de cherry_dream

frate, crezi ca se ingrasa daca inghite putin? sau ea inghite cu tona? si ... nu cred ca-i virgina, asa ca o afirmatie :)

Re: Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa fac???

din 10 mar 2010 14:42 de Psyche

pai nu astepta atunci sa faca el tot. simte-te tu senzuala,deschideti mintea si nu te gandi ca nu simti placere,concentreaza-te,preia tu initiativa.poate nici el nu e expert in "arta" sexului oral si tu esti si la inceputul vietii tale sexuale,e ...

din 10 mar 2010 13:51 de pisicel

la varsta asta ar trebui sa te uiti la desene animate si sa te joci cu p** in nisip, nu sa mergi la curve, ce naiba!

Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa fac???

din 10 mar 2010 13:44 de pisicel

ma lubrifiez , problema e ca prietenul meu ma excita greu. \mai bine ma descurc singura, daca ma intelegi. Degeaba ma atinge si imi face sex oral, daca nu am chef de la inceput, sunt slabe sanse sa ma excit indeajuns incat sa nu ma usture la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SI EU AM FACUT CHIURETAJ

din 10 mar 2010 13:44 de ... aiurea

vacuto si daca prezervativul e perforat sau in timpul actului sexual se perforeaza , sau anticonceptionalele nu fac treaba , sau ramai insarcinata prin alte metode facand baie dupa alta persoana , intro piscina , folosind alt prosop sau zeci de ...

din 10 mar 2010 13:22 de Psyche

eu zic ca mancarimea asta mai poate astepta,dar daca crezi ca nu mai poate,scarpin-o,ce putem spune noi?:lol:

Re: Nu am zone erogene, ce sa fac???

din 10 mar 2010 13:20 de Psyche

pai daca esti excitata cum nu te lubrifiezi?:blink:

Este normal daca sunt virgin la 28 de ani?

din 10 mar 2010 13:15 de faneionita

Salut,am 28 de ani si sunt virgin.,ma masturbez de 2,3 ori pe zi ,este ceva normal?

Nu am zone erogene, ce sa fac???

din 10 mar 2010 12:20 de pisicel

Mi-am inceput viata sexuala de putin timp, 6 luni. Sexul nu e prea grozav, nu ma excit niciodata indeajuns pt a o face fara lubrifiant, ce sa mai vb de orgasm. De fapt, ma cam ustura la contact, desi doctorul spune ca sunt ok dpdv anatomic si ...

Re: Sani mari sau mici? (Intrebare pentru baieti)

din 10 mar 2010 10:50 de basturk

sa zic asa...medii spre mari, foarte fermi(daca nu sunt de la natura, pot fi cu silicon), si neaparat un mamelon proeminent(nu numai atunci cand ii este frig sau este excitata).si uite asa sa mearga dom'soara cu tricoul mulat si fara ...

Re: Arta Sexului oral

din 10 mar 2010 10:37 de basturk

daca atractia voluntara este in "alte domenii" inseamna ca nu esti normal, asa cum sustii.si mai cred ca nu te-ai nascut asa.doar o deviatie psihologica.

Re: Re: orgasmul

din 10 mar 2010 10:27 de basturk

dar daca nu ma insel eu, au inceput activitatea de o luna...crezi ca are experienta???si de regula, fetele la inceput....mai greu cu practica. in primul rand trebuie sa discutati, sa fiti deschisi la ce va place si ce nu.cand faceti dragoste, nu ...

Re: Re: Re: Pozitia

din 10 mar 2010 10:13 de sweetgirl16

Pai de cate ori am facut sex in pozitia asta am avut ghinion,adica s-a lasat cu "prezervative rupte"...cred ca o s-o cam evit pana ma hotarasc pt alta metoda antibebe :)

Re: Cum va descurcati cu dorul de cineva?

din 10 mar 2010 07:32 de Blossom

well.. si eu ma cam aflu in aceeasi postura.. relatie la distanta.. 800 si ceva de kilometri.. dezarmant cand vine vorba sa ai nevoie cu adevarat sa simti persoana respectiva langa tine, nu? Ei bine.. si noi, ca multi altii, ne descurcam cu mesaje, ...

E o rusine sa iti incepi viata sexuala la 14 ani?

din 10 mar 2010 03:04 de Manelaru'

am 14 ani si maicamea imi da bani la nevoie lol si pur si simplu numai pot tre sa o fac adica numai rezist sa ma duc cu o curva sa o fac?e inteleapta decizia?LOL Baiat la 14 ani sa nu fie virgin nu e chiar anormal nu?NU e asa?ba spunetimi si voi cv ...

Re: Re: Re: pofta mai vine si mancand?

din 10 mar 2010 01:40 de ExoticDream

Eu cred ca nu exista un moment anume in care sa apara prima scanteie (si nu ma refer la ceva de natura fizica), chestia asta este aleatoare. In mod normal, nici nu este logic sa apara inainte de a cunoaste cat de cat persoana (ceea ce ia timp) si ...

Re: Re: Re: nebuni

din 10 mar 2010 01:14 de ExoticDream

Da, pot sa-ti spun ca sunt dovada vie ca riscul acesta nu-i deloc o poveste! :~*:~*:~*

Re: Re: Pozitia

din 9 mar 2010 23:53 de Psyche

daca a vazut cineva 101 accidente sexuale,parca era o faza de genul. cherry_dream,as fi indrazneata daca ti-as cere sa insisti putin pe partea cu ghinionul? daca e prea personal,inteleg:rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 981 din 3731
«   1 ... 978   979   980   981   982   983   984 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare