Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa fac? din 10 mar 2010 20:39 de pisicel
nu am o fantezie anume. nimic deosebit. dar as vrea sa-l vad "pierdut" in timpul partidei de sex. sa citesc pe fata lui ca moare de dorinta. el spune ca sunt cea mai buna dintre toate pe care le-a avut. de fapt, el termina intotdeauna. dar nu ...
Re: Re: Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa fac??? din 10 mar 2010 20:29 de Psyche
cine-i mai intelege. pana la 20 is in calduri,am vazut cu totii si de acolo ce. pe panta descendenta?
la cei 30 de ani nu cred ca nu are experienta .daca e un egoist si comunicarea nu rezolva prea multe,fi tu si tu egoista in privinta placerii ...
Re: Re: Cosurile apar de la masturbare?? din 10 mar 2010 20:26 de McLove
Aha... Deci, daca un pustan de 14 ani, plin de bube, face sex in fiecare zi, intr-o saptamana e nou-nout?
Re: Cosurile apar de la masturbare?? din 10 mar 2010 20:25 de Laur
Da, consider ca cosurile apar si de la masturbare, dar nu numai, daca faci sex odata nu o sa.ti treaca cosurile pe loc... trebuie sa te tii de "tratament".. sincer am si eu cosuri si am folosit chit toate cremele si solutiile... unele au dat ...
Re: Ma place? din 10 mar 2010 20:24 de McLove
Normal, aceste relatii nu au un viitor.
Dar, sunteti mici, in clasa a 7 a. Incearca sa ii dai de inteles ca il place, si lasa-l pe el sa faca primul pas, daca te place la randul lui.
Sper totusi ca nu te priveste insistent doar pentru a rade. ...
Ma place? din 10 mar 2010 20:08 de Reny
Buna!Sunt in clasa a 7 a si imi place de un coleg!Acum n stiu daca ma place sau nu ...uneori imi da impresia ca ma place iar alte dati im da impresia ca nici nu exist pentru el....Mai in toate pauzele sta cu "vedetele"de la noi din clasa...mai ales ...
Re: Re: Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa fac??? din 10 mar 2010 19:55 de pisicel
si inca ceva
e normal ca sa nu faci sex o saptamana, sa fii la el acasa seara, sa stii ca ai lui stau la parter si nu urca, si el sa stea cuminte langa tine in pat uitandu-se la film, si numai pe urma sa incerce sa vrea sex?
Eu n-am facut ...
Re: Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa fac??? din 10 mar 2010 19:47 de pisicel
tin la el, nu am fantezii cu altul, si nici nu pot sa compar, pt ca el e primul, nici n-as vrea sa-l insel, pt ca se poarta frumos cu mine si nu merita .
Am uitat sa zic, are 30 ani.
dar stau si ma gandesc ca poate el e de vina, nu stiu. ...
Re: Re: Sunt infectat cu HIV? din 10 mar 2010 16:54 de noob
3 luni sunt de ajuns daca faci testul anticorpi si 1 luna daca faci testul pentru virus
Re: Cum poti excita un din 10 mar 2010 16:26 de ingerul negr
zi mairepede
:devil:
Re: Re: Nu am zone erogene, ce sa fac??? din 10 mar 2010 15:52 de McLove
Intrebarea e... daca nu e prietenul de vina? :unsure:
Pot exista mai multe ipoteze, atata timp cat nici ea nu stie ce se intampla.
Ai vorbit cu el, despre problema ta?
Il iubesti? Sau, esti "obligata" sa stai cu el, si te gandesti la ...
Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de sfaturile voastre din 10 mar 2010 15:48 de Werdragon
bha tu dute si lasama ce dracu comentezi al orice scriu nu te forteaza nici pe tine nici pe nimeni sa crezi sau nu:-J...crezi bine nu crezi tot aia:-?? mie indiferent nu castig si nici nu pierd ceva nu mai fa atatea off topic:|
Re: Nu am zone erogene, ce sa fac??? din 10 mar 2010 15:46 de compot
Incearca cu altu', poate actualul n-are nicio treaba, nu stie sa te excite.
Re: Re: Re: Re: am nevoie de sfaturile voastre plz din 10 mar 2010 15:38 de McLove
Wow ce tare!!!
... daca era adevarat. :rolleyes:
E mandru' baiat, scriitor se face!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: urgent! din 10 mar 2010 15:19 de McLove
Haideti sa ne incredem toti..
#alexnico08: crezi ca ma intereseaza ce faci tu cu prietena ta? :mellow:
Puteai sa zici mult mai simplu: o doare dupa inceperea vietii sexuale!
Nu ma intereseaza daca ai prietena sau nu, si nu cred ca ...
Re: Parul de pe fund din 10 mar 2010 15:15 de Werdragon
putin puf nu strica:)) parerea mea:P doar daca nu te pupap prietenu acolo:-?? sau daca chie esit calumea paroasa:-??:~*:ok:
Re: Re: va rog dati-mi un sfat.. din 10 mar 2010 15:05 de ubyalex
nu nu m-am epilat:-s
Re: va rog dati-mi un sfat.. din 10 mar 2010 15:04 de Psyche
daca s-a intamplat numai dupa baie nu stiu ce sa spun. nu te-ai si epilat?
Re: Re: Re: PROBLEMA URGENTA din 10 mar 2010 14:50 de cherry_dream
daca v-ati protejati si nu ati avut niciun accident, poti scoate sarcina din calcul. iti poate intarzia si de la stres, ca te gandesti "daca..", sau raceala, cu vremea asta ... ai grija de tine, si o sa-ti vina :ok:
Re: Normal? din 10 mar 2010 14:49 de Incepator
Nu e ceva normal .
Nu e normal ceva la capul tau daca pana acum nu ai mers la vreo domnisoara :lol: .
Pagina 980 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |