Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Probleme cu potenta dupa Naposim!

din 11 mar 2010 16:10 de Cornel

Frate daca ai probleme cu penisul ca nu intra in erectie cand esti lanag colega ta si e dezbracata , sfatul meu e so rogi satzi faca un sex oral poate , poate se ridica .

"calitatea" sau nedezvoltarea spermei` ..!

din 11 mar 2010 15:21 de mitza1996

Am 13 ani si 6 luni si nu stiu de ce nu imi "zboara" sperma atunci cand ma masturbez (bine inteles dupa un anumit timp de masturbare). Dupa cum am zis... dupa un anumit timp de masturbare daca strang de penis (zona de jos) imi iese o picatura de ...

Re: Re: Re: Preput stramt...

din 11 mar 2010 14:31 de cata

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Columbeanu

din 11 mar 2010 14:04 de SORIN28

Probabil ca gresesc, nu sunt informat...stiu doar ce am vazut in fuga pe la tv(si schimb repede daca vad ca se vorbeste de ei). Dar...daca tot bagi mana in buzunar si scoti, la un moment dat dai de "altceva", nu mai dai de bani...ceva tre' sa ...

Re: e normal sa se indoaie?

din 11 mar 2010 13:57 de AngusYoung

teoretic penisul sta in erectie pana cand barbatul ejaculeaza.daca te inclini tu ar trebui sa-l excite nu sa ii moara. Trebuie sa fie o problema psihica a lui,nu-si poate controla erectia. Vorbeste cu el deschis intreaba-l ce are si ...

Re: Re: Re: Sperma ingrasa?

din 11 mar 2010 13:49 de McLove

Si, tu nu realizezi ce tampenii intrebi?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Columbeanu

din 11 mar 2010 13:47 de Bozgoru

gresesti amarnic... nu e deloc inteligent... el mananca banii nu-i inmulteste... tot ce are el e mostenit de la tasu... el doar a mancat banii pana acuma..( desi se arata la tv cum face el afaceri etc si etc).. el a risipit toata averea familie ...

Re: Dragostea

din 11 mar 2010 13:47 de McLove

Si, care sunt motivele pentru care te-ar place?! Eu zic sa nu te arunci in apa, daca nu ii sti adancimea! (adica, sa nu te duci la ea, sa ii spui daca vreti sa fiti impreuna, daca ea nu simte nimic pentru tine) Si eu dansez cu fete, si eu pup ...

Re: Re: Roaccutane

din 11 mar 2010 13:40 de Bozgoru

efecte adverse.. fatza uscata... buze uscate... sangerari din nas care tin putin si cam odata saptamanal.. analizele facute lunar sa vezi daca au crescut trigliceriele( dar la 2 mg nu se pune problema e doza prea mica).. si cam atata... a da si ...

Re: Re: Cum sa vorbesc cu EA ??

din 11 mar 2010 13:35 de Bozgoru

cred ca iun momentul asta s-a indragotit de o fata de la facultate... doar daca nu a ramas repetent 3-4 ani la rand..

Re: Sperma ingrasa?

din 11 mar 2010 13:33 de Bozgoru

cred ca tu ai auzit ceva de genu ca ,,sperma contine proteine,,... si ai facut legatura...( o legatura idioata)... unele legende spun ca datorita faptului ca sperma contine proteine ar fi buna pt regenerarea clulelor pielii.. si cika ar ii buna daca ...

Re: Ati trimite flori unei persoane necunoscute?

din 11 mar 2010 13:27 de Bozgoru

nu ai de unde sa stii cum reactioneaza.. eu zic ca sunt 50-50 % sanse sa te sune... iar daca te suna si ea cand suna se gandeste ca ar putea fii altcineva? atunci da faza nasoala...

Re: Dragostea

din 11 mar 2010 12:54 de verde cj

eu unul nu ma bag peste prietenele prietenilor mei, ma rog, fostele. nici ei peste ale mele. asa, din respect :) acuma daca chiar se intampla asta, parerea mea ar fi sa vorbesti cu el. asta daca iti e prieten adevarat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mar 2010 01:58 de ExoticDream

Ar trebui sa se numeasca la fel (mai putin desinenta pentru genul feminin), dar traim intr-o lume in care patriarhatul este la moda, asa ca barbatul care inseala este privit cumva cu... admiratie (yuk!), in schimb femeia este considerata o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba

din 11 mar 2010 01:32 de compot

O femeie care inseala, nu e femeie, exista o alta denumire pentru ea. Cum se numeste barbatul care inseala?? Cat de grav este el afectat de acea denumire, in comparatie cu cea a femeii?? Nu cred ca barbatii gandesc ca sunt perfecti, cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbat

din 11 mar 2010 01:15 de ExoticDream

Ha ha ha!!! Eu n-am spus ca vina pentru (semi)esecul unei relatii apartine exclusiv unuia din parteneri, indiferent care, tu zici ca barbatul este atras mereu de ceea ce este frumos si uite-asa topaie el ca albinuta din floare in floare, in ...

Re: Re: Re: Re: Mi-e frica sa ma dezvirginez .. Se

din 11 mar 2010 00:42 de ExoticDream

Glumeam! Daca fetele [i]bune[/i] sunt quasiabstinente, sa ne mai miram ca cele [i]rele[/i] ii cuceresc cu o privire sau atingere bine tintita? :D:D:D

Re: Re: Cum va descurcati cu dorul de cineva?

din 11 mar 2010 00:38 de ExoticDream

Fara incredere intre parteneri, o relatie la distanta este sortita esecului: dupa cateva runde de activare a geloziei, zile si nopti de stres ("Oare ce-o fi discutand cu colega/colegul de banca/birou toata ziua?", "Oare cand a iesit in oras cu ...

E normal sa se indoaie?

din 11 mar 2010 00:33 de pisicel

vreau sa intreb daca se intampla des, sau e ok urmatoarea situatie: femeia sta deasupra in timpul sexului, si in timp ce se misca, la un moment dat o ia putin mai la dreapta sau la stanga, iar lui i se indoaie penisul si-i moare. sau, el sta ...

Re: Re: poti sa dezvirginezi o fata cu degetu????

din 11 mar 2010 00:21 de sdfghj

:lol::)):)):)):))buna ra

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 978 din 3731
«   1 ... 975   976   977   978   979   980   981 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele