Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sa o iau sau nu? din 12 mar 2010 16:15 de compot
Picatura placerii nu contine sperma.
Nu esti insarcinata. Ai putea fi doar daca inaite a mai ejaculat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare cu sange! din 12 mar 2010 16:04 de mihai1989
Si eu am avut o problema cu ejacularea preacoce dar sa stiti ca mia tecut.Am tinut un tratament timp de 3 luni si acuma pot sa spun ca o partida durea mult mau mult decat inainte.Produsul se numeste climinax, sunt niste pastile 100% naturale din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Traian Basescu din 12 mar 2010 15:27 de carrie
Eu cred ca, dincolo de faptul ca aceasta criza exista si a fost "implementata" cu scopuri precise, totusi dimensiunea ei psihologica si cea reflectata in mass - media este mult mai mare decat cea reala. Este de altfel o scuza buna, in special pentru ...
Re: Incestul din 12 mar 2010 15:25 de SORIN28
Sund de acord cu el in aceeasi masura cum sunt si cu consumul de cocaina.:ok:
Incestul din 12 mar 2010 13:47 de McLove
Acum cateva zile, am vazut cateva stiri, despre aceasta tema. Tocmai astazi, mi-am facut timp, sa citesc despre asta. Daca ma credeti, am ramas... intepenit! Pe internet, exista stiri cu povestile unor fete, care au fost abuzate sexual de frati. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat p din 12 mar 2010 13:42 de Psyche
a si da :huh: lasati lumina aprinsa :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls ! din 12 mar 2010 13:39 de drooz
daca mai aveti sfaturi sunt bine venite ... orice k sa trec din " impasul asta " precizez ca eu nu sunt la primul act sexual doar k nu am mai intalnit sa dureze asa mult
Re: Re: Re: Re: Re: pofta mai vine si mancand? din 12 mar 2010 13:21 de Black_06
Exemplul pe care l-ai dat tu,ca te-ai indraogstit de o fata dupa nu stiu cat timp desi prima oara nu te interesa nu este elocvent,deoarece in cazul acesta tu incerci sa iti generalizezi conditia pe care ai avut-o tu.....
Uite,eu incerc acum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Traian Basescu din 12 mar 2010 13:13 de McLove
Scoala...
Dar, am si eu parinti. Unul lucreaza la uzina ALRO (sunt sigur ca ai auzit de ea) si altul la o firma de tricotaje.
Eu cred ca au o slujba "comuna"...
Re: Re: Re: Re: Traian Basescu din 12 mar 2010 13:12 de valentine
In ce domeniu activezi, daca nu sunt indiscret?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois din 12 mar 2010 13:05 de Leroy
Dap, ai dreptate, am uitat sa mentionez, daca e prietena mea langa mine nu ma bag, daca nu, merge o distractie, eu sunt de parere ca ce-i al ei e pus deoparte, n-are treaba una cu cealalta, cu alea fac sex, cu ea dragoste, ei ii daruiesc tot, ...
Re: Re: din 12 mar 2010 13:03 de lenu
eu cred ca anticonceptionale poti sa folosesti de cand ai menstruatie.pt a o rega sau a te proteja.daca ai o viata sexuala activa trebuie sa folosesti o metoda contraceptiva.iar daca nu .nu are rost sa_ti bati capul.PREZERVATIVUL E INDICAT IN CAZUL ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois din 12 mar 2010 12:57 de McLove
Daca e prietena langa mine... da!
Daca nu e, cine afla?!
De ce spun asa usor? Nu ma complic cu "iubirea" la varsta asta... momentan, totul e o joaca!
:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: urgent! din 12 mar 2010 12:56 de McLove
Nu sunt vechi, stai linistit!
Dar, incearca sa iti citesti postul...
Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla... din 12 mar 2010 12:55 de Leroy
In niciun caz, dar daca dai peste o fata care poate sa aiba problema asta, a unui fost iubit care nu a terminat treaba din diferite motive, sau a terminat-o si a lasat-o, ori dintr-un accident, masturbare sau altceva s-a dezvirginat, iti dai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inteleg din 12 mar 2010 12:50 de McLove
Dar, daca o iubesti... nu conteaza asta. Crezi ca era mai "curata" daca era virgina? Aiurea... Te iubeste, o iubesti, e perfect!
Vorbeste cu ea, intreab-o de ce a fost nevoita sa minta, si treceti si peste asta...
Re: sa o iau sau nu? din 12 mar 2010 12:45 de McLove
Exista sanse sa fi ramas insarcinata. Incearca sa faci un test de sarcina la zece zile dupa contactul sexual.
Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!! din 12 mar 2010 12:45 de Leroy
Da, in teorie, si ca sfat din partea ta merge, dar in practica e mai greu de pus, emotii, alea alea :-`
Ei las, o sa fie bine :ok:
dimensiune... :DDD din 12 mar 2010 02:26 de Valyan
Mdah...
Tin sa va spun ca la varstele voastre(15-16 ani) sa o aveti de 17-19 cm e f, dar ffff putin credibil, aproape imposibil anatomic!(sunt 1 la 297.659.215 sanse sa fie asa + ca mai conteaza si etnia)
Eu am 22 de ani, pana azi nu mi-am ...
Re: e normal sa se indoaie? din 12 mar 2010 01:13 de alexnico08
daca a ejaculat,e normal sa'i cam "moara"... dar poti sa o faci sa se scoale la loc,sa nu o lasi sa "moara" de tot
Pagina 976 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
80 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |