Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sa o iau sau nu?

din 12 mar 2010 16:15 de compot

Picatura placerii nu contine sperma. Nu esti insarcinata. Ai putea fi doar daca inaite a mai ejaculat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare cu sange!

din 12 mar 2010 16:04 de mihai1989

Si eu am avut o problema cu ejacularea preacoce dar sa stiti ca mia tecut.Am tinut un tratament timp de 3 luni si acuma pot sa spun ca o partida durea mult mau mult decat inainte.Produsul se numeste climinax, sunt niste pastile 100% naturale din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Traian Basescu

din 12 mar 2010 15:27 de carrie

Eu cred ca, dincolo de faptul ca aceasta criza exista si a fost "implementata" cu scopuri precise, totusi dimensiunea ei psihologica si cea reflectata in mass - media este mult mai mare decat cea reala. Este de altfel o scuza buna, in special pentru ...

Re: Incestul

din 12 mar 2010 15:25 de SORIN28

Sund de acord cu el in aceeasi masura cum sunt si cu consumul de cocaina.:ok:

Incestul

din 12 mar 2010 13:47 de McLove

Acum cateva zile, am vazut cateva stiri, despre aceasta tema. Tocmai astazi, mi-am facut timp, sa citesc despre asta. Daca ma credeti, am ramas... intepenit! Pe internet, exista stiri cu povestile unor fete, care au fost abuzate sexual de frati. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat p

din 12 mar 2010 13:42 de Psyche

a si da :huh: lasati lumina aprinsa :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !

din 12 mar 2010 13:39 de drooz

daca mai aveti sfaturi sunt bine venite ... orice k sa trec din " impasul asta " precizez ca eu nu sunt la primul act sexual doar k nu am mai intalnit sa dureze asa mult

Re: Re: Re: Re: Re: pofta mai vine si mancand?

din 12 mar 2010 13:21 de Black_06

Exemplul pe care l-ai dat tu,ca te-ai indraogstit de o fata dupa nu stiu cat timp desi prima oara nu te interesa nu este elocvent,deoarece in cazul acesta tu incerci sa iti generalizezi conditia pe care ai avut-o tu..... Uite,eu incerc acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Traian Basescu

din 12 mar 2010 13:13 de McLove

Scoala... Dar, am si eu parinti. Unul lucreaza la uzina ALRO (sunt sigur ca ai auzit de ea) si altul la o firma de tricotaje. Eu cred ca au o slujba "comuna"...

Re: Re: Re: Re: Traian Basescu

din 12 mar 2010 13:12 de valentine

In ce domeniu activezi, daca nu sunt indiscret?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois

din 12 mar 2010 13:05 de Leroy

Dap, ai dreptate, am uitat sa mentionez, daca e prietena mea langa mine nu ma bag, daca nu, merge o distractie, eu sunt de parere ca ce-i al ei e pus deoparte, n-are treaba una cu cealalta, cu alea fac sex, cu ea dragoste, ei ii daruiesc tot, ...

Re: Re:

din 12 mar 2010 13:03 de lenu

eu cred ca anticonceptionale poti sa folosesti de cand ai menstruatie.pt a o rega sau a te proteja.daca ai o viata sexuala activa trebuie sa folosesti o metoda contraceptiva.iar daca nu .nu are rost sa_ti bati capul.PREZERVATIVUL E INDICAT IN CAZUL ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois

din 12 mar 2010 12:57 de McLove

Daca e prietena langa mine... da! Daca nu e, cine afla?! De ce spun asa usor? Nu ma complic cu "iubirea" la varsta asta... momentan, totul e o joaca! :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: urgent!

din 12 mar 2010 12:56 de McLove

Nu sunt vechi, stai linistit! Dar, incearca sa iti citesti postul...

Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...

din 12 mar 2010 12:55 de Leroy

In niciun caz, dar daca dai peste o fata care poate sa aiba problema asta, a unui fost iubit care nu a terminat treaba din diferite motive, sau a terminat-o si a lasat-o, ori dintr-un accident, masturbare sau altceva s-a dezvirginat, iti dai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa inteleg

din 12 mar 2010 12:50 de McLove

Dar, daca o iubesti... nu conteaza asta. Crezi ca era mai "curata" daca era virgina? Aiurea... Te iubeste, o iubesti, e perfect! Vorbeste cu ea, intreab-o de ce a fost nevoita sa minta, si treceti si peste asta...

Re: sa o iau sau nu?

din 12 mar 2010 12:45 de McLove

Exista sanse sa fi ramas insarcinata. Incearca sa faci un test de sarcina la zece zile dupa contactul sexual.

Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

din 12 mar 2010 12:45 de Leroy

Da, in teorie, si ca sfat din partea ta merge, dar in practica e mai greu de pus, emotii, alea alea :-` Ei las, o sa fie bine :ok:

dimensiune... :DDD

din 12 mar 2010 02:26 de Valyan

Mdah... Tin sa va spun ca la varstele voastre(15-16 ani) sa o aveti de 17-19 cm e f, dar ffff putin credibil, aproape imposibil anatomic!(sunt 1 la 297.659.215 sanse sa fie asa + ca mai conteaza si etnia) Eu am 22 de ani, pana azi nu mi-am ...

Re: e normal sa se indoaie?

din 12 mar 2010 01:13 de alexnico08

daca a ejaculat,e normal sa'i cam "moara"... dar poti sa o faci sa se scoale la loc,sa nu o lasi sa "moara" de tot

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 976 din 3731
«   1 ... 973   974   975   976   977   978   979 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare