Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: un mic sfat!!!!

din 13 mar 2010 23:43 de SIMPLU

Nu esti insacinata poate e din cauza stresului sau a unei mici raceli .Tu ai mentionat ca ai folosit prezervativ esti sigura ca nu s-a rupt?Daca nu s-a rupt atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme:P

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampl

din 13 mar 2010 23:31 de alexnico08

nu va faceti griji,sunt multi ca mine ;) dar nu au intrat pe forum acesta :p asta e viata mea,e gandirea mea,fiecare om e liber,pana veti muri,veti intanli si voi un baiat care sa mai zica asa ceva:, si atunci o sa vedeti,ca nu aberez ci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 mar 2010 21:58 de sgc

pai, mclove, evident ca n-aveam niciun chef sa ma bag in subiect, insa, mi-ati cam fortat mana. nu-ti face tu griji de problemele mele cu tipul acesta, ca nu-i menirea ta sau a altcuiva de pe forum sa le rezolve, dar nici sa puna paie pe foc ...

din 13 mar 2010 21:44 de robertzzel

... pai si in situatia ta,fostele s-au mai intors la tine???... ...sgc ,eu nu am nici-o treaba cu tine, nu te-am obligat sa intri pe topic si sa raspunzi, deci nu te baga daca nu ai chef ... si problemele tale cu valentine le rezolvi in particular ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se vede

din 13 mar 2010 21:33 de cherry_dream

nasol. dar daca nu va protejati, suportati consecintele..

Re: Re: am nevoie de un sfat

din 13 mar 2010 20:24 de cherry_dream

si cine te crezi ? :` nu-ti dai seama cate topicuri ar fi daca fiecare ar deschide unul? :`

Re: am nevoie de un sfat

din 13 mar 2010 20:21 de cherry_dream

ceva risc exista, pentru ca nu v-ati protejat si lichidul acela contine spermatozoizi..dar nu foarte mare. data viitoare aveti grija si protejati-va mai bine. decat sa stai cu frica asta ... daca e, poti face un test de sarcina dupa 10 zile de ...

Re: Re: Re: transexualitatea

din 13 mar 2010 19:29 de McLove

O persoana, in varsta de 25 de ani, are leucemie. Pentru a face transplant, are nevoie de 130.000 EURO, pe care nu ii va obtine niciodata. (e un caz real) Unii ar da orice, sa traiasca, si ratatii, isi bat joc de corpurile lor, se sinucid din ...

din 13 mar 2010 18:54 de sgc

rectific. vin cu taica-meu. iubitul l-am taiat de pe lista, temporar. ps - cu tine sau cu vreun altul de pe site nu retin sa fi stat macar o zi in sensul pe care doresti sa-l subliniezi aici. PUNCT):(

din 13 mar 2010 18:50 de sgc

o, vai cat de intelegator esti si-ai inceput sa devii tu. uite care-i treaba, inteleg c-ai probleme la mansarda si ca tu nu poti sa ma astepti pe mine, pana nu mai tragi alte futaiuri, si pana nu stai pe acest forum cat e ziulica de mare(a propos, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p

din 13 mar 2010 17:17 de adyi

cati ani ai ?:)) yo am 19 ...si maxim m'a tinut 2 ore juma:)):D

Re: Re: am nevoie de un sfat

din 13 mar 2010 16:22 de Psyche

egoistule:lol: alyna92-situatii similare cu ale tale gasesti cu gramada pe forum. cred ca nu sunt singura plictisita sa raspund de fiecare data acelasi lucru. suntem abia in data de 13. ai rabdare. o zi in plus una in minus.. doua trei .. ...

din 13 mar 2010 16:21 de robertzzel

...crede-ma ca si pe mine tot asta ma enerveaza...ca nu am orgoliu cu cine trebuie...adica in fata ei, as da de inteles ca nu prea mai ma intereseaza si ca sunt fericit alaturi de cine sunt, adica v-am mai zis nu o bag eu in seama numai daca intra ea ...

din 13 mar 2010 16:12 de Psyche

"de ce?" ..pui multe intrebari la care doar ea are raspunsul. faptul ca l-a preferat pe el denota ceea ce nu vrei tu sa intelegi:il iubeste pe el. a renuntat la tine pentru ca il iubea mai mult.vrea sa ramaneti prieteni ca sa stie ca esti mereu ...

din 13 mar 2010 15:58 de robertzzel

...mdea ,asa e ca el a avut sanse f mari sa se impace cu ea, totusi au stat impreuna 6-7 luni, in schimb cu mineee a stat dkt 3 luni jumate...:(... nici pt mine nu inseamna f mult 3 luni, fata de ce zic altii ca au stat 1 an cu cate-o fata :|..., dar ...

Re: Re: transexualitatea

din 13 mar 2010 15:29 de baby

Fiecare face ce vrea:rolleyes: Nu ai auzit ca se simt prizonieri in corpurile alea si de aia vor sa isi faca operatii de schimbare de sex....:ermm: Eu...nu ii condamn. De unii imi e mila.

din 13 mar 2010 15:20 de Psyche

nu te grabi sa tragi concluzii.intr-adevar .. nu e drept ce ti se intampla. la fel cred si eu,ca oamenii nu se prea schimba.dar 10 luni sunt deajuns pentru a nutri ceva sentimente. plus ca tu ai fost dupa el .. poate nu era perfect vindecata de ...

din 13 mar 2010 15:05 de robertzzel

...apropo, cum naiba a putut sa stea 3 luni cu mine, daca nu ma iubea:-?? SI PE ALA DE CARE S-A DESPARTIT DE VREO 9-10 LUNI,SI A INSELATO IL MAI IUBESTE... adica, eu nu suport sa stau cu o fata la care nu tin, nici macar o zi,dar 3 luni... SI EL ,LA ...

din 13 mar 2010 13:57 de sgc

dvs. capitan de vas?!? nu cred domnule consul. cred ca trebuie sa luati o alga-n gura cand veti pune prima data piciorul pe-o nava, bashca banuiesc ca nu faceti fatza raului de mare. oricum, daca tot sunteti prezent, la treaba

Re: transexualitatea

din 13 mar 2010 13:50 de McLove

Sincer, mi se pare o mare prostie. Daca asa ne-am nascut, asa sa ramanem... Nu alegem noi, alege natura. In curand, nu o sa mai putem face diferenta dintre o fata/femeie si un transexual. Ar fi aiurea, ca in noaptea nuntii sa realizezi ca are.. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 973 din 3731
«   1 ... 970   971   972   973   974   975   976 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare