Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ai incredere in iubitul tau ? din 20 mar 2010 23:16 de Zmar
Daca il iubesti cu adevarat ai incredere in el sunt Zmarr si eu am incredere in Ywbby :love::love: eu as muri fara iubi si mie dor de el :((:(( abia astept sa-l vad la vara te poop iubi :love::love::love::love::love::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* da sa nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la din 20 mar 2010 23:10 de Zmar
pai pune-l la incercare. roag-o pe prietena ta sa se dea la el si o sa vezi daca se lasa la toate fetele. :love::love: iubi nu m-ar trada :-*:-* si am incredere in el si el in mn :love::love:B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inceputul discutiei .. din 20 mar 2010 22:34 de ak
cred ca nu ai citit cu atentie ce am scris
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inceputul discutiei .. din 20 mar 2010 21:48 de ak
pai eu nu vorbesc de baiesti de pe messenger,eu vorbesc de ce am vazut cu ochii mei,la scoala si inafara ei,ca nu avea cum sa se pupe cu baietii pe messenger si daca mergea eu nu aveam cu sa vad chestia asta .......nu am vorbit fata in fata dar de ...
Re: Re: Re: Re: Re: inceputul discutiei ... din 20 mar 2010 21:32 de ak
chiar asa prost sa fiu sa nu fac deosebirea intre 6 baietzi,adica sa fie unu si acelasi si eu sa vad 6???nu are cum...e imposibil...
Re: Re: inceputul discutiei ... din 20 mar 2010 21:27 de ak
pai eu zic ca nu sunt nici frumos,nici urat,insa cu siguranta sunt mai frumos decat actualul ei prieten :D
spre exemplu prietenul ei e cunoscut in liceu ca: "dinte","strambu",desfiguratu"
imi aduc aminte de o faza petrecuta acum cateva zile,am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aparitia spermei din 20 mar 2010 21:06 de no_limit
cum adik iti iese ?:)) ca nu inteleg... poate vrei sa zici ca iese "capu" .. si cand te speli e normal sa te speli calumea peste tot ... daca apuci mai tare de ea si dai mai cu viatza o sa vezi ca iti iese si cand te masturbezi
Re: inceputul discutiei ... din 20 mar 2010 20:53 de compot
O saluti, te saluta si prima intrebare a ei este: Cine esti ??
Ii spui cine esti si-o sa-ti ceara poza. De aici depinde de cum arati daca mai vorbeste sau nu cu tine:lol:.
Probabil unu' dintre "jmekeri" e prietenu' ei, asa se intampla cu ...
Re: As spune ceva..dar ce? din 20 mar 2010 20:26 de compot
De ce esti pretentios? Daca vrei fata/fete, tre' sa iroseti putin timp.
Daca te bazezi pe "aptitudinile tale de cuceritor" o sa sfarsesti singur, pentru ca tie exact asta iti lipseste.
Fii tupeist, e vorba de o fata/fete, deci nu ...
Re: Re: Re: inceputul discutiei ... din 20 mar 2010 20:05 de ak
eu am urmarit-o asa prin liceu la comportament,am vazut ca e o fata vorbareata,insa ce mi se pare ciudat este ca sunt anumiti baieti in liceu pe care cand ii vede se pupa cu ei pe obraz,sunt vreo 6 la nr(din cate am vazut eu),zic ca mi se pare ciudat ...
Re: Re: inceputul discutiei ... din 20 mar 2010 19:52 de ak
pai ....fata e din liceu cu mn ,e mai mica cu 1 an jumate ca mn,am idul de la un prieten comun,care acum nu se intelge prea bn cu ea,cica ar fi cu nasul pe sus si nu l-a mai bagat in seama in ultimul timp,nici ea pe el,nici el pe ea,se are bine doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt fete! din 20 mar 2010 18:19 de Psyche
nu stiu daca ma repet,dar ma rog.
a nu se intelege prin preludiu ca femeile vor sex oral de un sfert de ora.
preludiu.....chestiaa aiaa dinaintea .. penetrarii. e deajuns si minutele in care va/ne chinuiti/chinuim sa ne/va ...
cand dragostea din 20 mar 2010 16:52 de Psyche
[i]“In viata nu ai dect o unica mare dragoste;toate cele care o precede sunt amoruri de rodaj,iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare..” [/i]
- citat de Frederic Beigbeder,cel care a scris si "Iubirea dureaza 3 ani".
O fi ...
Re: Pacat din 20 mar 2010 16:26 de Psyche
pacat ca nu am recitit ce am scris inainte sa dau ok:blink:cate greseli
Pacat din 20 mar 2010 14:47 de Psyche
Pacat totusi ..
Pacat ca nu am pierdut legatura cu vechi prieteni. Aud vorbindu-se de ei atunci simt nevoia sa stiu chiar eu ce e in viata lor.
Pacat sunt pe lume atatia oameni egoisti. Sau pacat ca unii sunt prea naivi si generosi.
Pacat cei ...
Re: Re: Problema ejaculare din 20 mar 2010 14:45 de SORIN28
Ori faceti sex ori se masturbeaza:ok: ...si ii trece imediat durerea dupa ejaculare :D
Ce fel de fete gasesti la astfel de saloane? din 20 mar 2010 14:36 de Cristina_1988
Daca cele in care se practica nu se practica sexul fetele sunt numite curve, la acele saloane unde se practica sexul cum mai sunt numite ???
Nu cred ca este asa important sa fie sigla afara, important este ca fetele sa detina analizele la zi si sa ...
dispar cosurile din 20 mar 2010 14:17 de adriana
[i]nu e adev ca daca faci sex dispar cosurile. trebuie sa mergi la un dernatolog bun. desemenea trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa si sa te ocupi cat mai bine de igiena[/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 mar 2010 12:46 de Pasaroi_Cuminte
Phoenix :,
Ma gandeam daca o sa am vreodata propria companie aeronautica o s-o numesc: Rara avis. :~*
iar aeronavele de cursa lunga ce strabat oceane de emotie , furtuni de sentimente si ating cerul sufletului:
Aequus Nox Anima Aniti. ...
Re: Problema ejaculare din 20 mar 2010 12:29 de mariana22
am avut si eu aseara o problema...am vrut sa facem dragoste...l-am excitat foarte tare insa s-a intamplat ceva si nu s-a mai ajuns la penetrare si nici la vreun fel de ejaculare...nu a dormit toata noaptea si se simte foarte rau...ce as putea sa fac? ...
Pagina 959 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |