Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 16:28 de vladbodan

da bai geniule, dar aici nu e vorba de femei, ci e vorba de el ca nu are incredere in ea , ea era virgina si el nu il crede, o oarecare asemanare intre "el e un cretin ca are impresia ca daca e primul va fi zeul pe pamant"... probabil ca nu-l ...

Re: Re: Intalnire cu o fata

din 21 mar 2010 16:18 de ExoticDream

Eu nu sunt de principiul "listelor de subiecte" fabricate acasa, as merge pe spontaneitate chiar daca este prima intalnire si chiar daca baiatul este timid. Daca il duce capul cat de cat si daca are un minim bagaj de cunostinte (nu restrictionat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :

din 21 mar 2010 16:17 de vladbodan

din partea mea, mananca paine cu usturoi toata viata ta [daca e sa o luam pe metafore] dar macar nu incuraja pe altii sa manance acelasi lucru crezand ca optiunea ta e cea mai buna, ar trebui sa existe mai multe pareri inainte de a lua o ...

Re: Re: Am vreo sansa?

din 21 mar 2010 16:08 de ExoticDream

Nu stiu daca fata aia are habar pe cine iubeste sau daca macar intelege ce inseamna verbul ala! Nu mai comentez moralitatea combinatiei "are prieten de 2 ani" cu "mi-a spus ca ma iubeste in bratele mele"! Mi se pare o fata cu capul in nori, cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2010 15:57 de ExoticDream

Din pacate, nu. A venit criza peste maretele mele planuri, asa ca mai astept un pic...., dar nu renunt! Imi place ca hobby si sper sa am ca beneficiu atat cat sa zbor in mai toate zarile! Daca vreti consiliere in planificarea cu bani putini a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hfhfhfhf

din 21 mar 2010 15:52 de ExoticDream

Aici vorbim de relatii fara sentimente, asa-i? Altfel nu inteleg de ce s-ar ajunge la "gasim pe altul care stie mai bine" in loc sa incercam sa ne "armonizam" cu "materialul din dotare"! Nu de alta, dar atat inhibitia, cat si "nu stie sa se simta ...

Re: Intalnire cu o fata

din 21 mar 2010 15:42 de Psyche

i-ai o floare poate. daca e o fire care trebuie gugulita,ia-o de acasa.daca nu,las-o pe ea sa decida locul unde va intalniti. gandeste-te la subiecte pe care nu le-ati mai abordat,gusturi in materie ...

din 21 mar 2010 15:42 de ExoticDream

Count me in! Dar nu kamikaze, nu merita! :devil::ninja::devil:

Re: Am vreo sansa?

din 21 mar 2010 15:39 de Psyche

e o proasta daca crede ca te iubeste.nu te iubeste. doar daca cumva ;) relatia aia nu o satisface si nu-l mai iubeste pe el demult. daca il paraseste pentru tine,face o mare prostie. rabdare .. dupa ce se desparte de el ii tre un timp. un timp ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s

din 21 mar 2010 15:37 de SORIN28

La cat de proasta esti nici nu ma mir ca ai putut scrie asa ceva:ok: [b]PROASTO[/b] inclusiv prostituatele vorbesc intre ele(deci vorba se "duce" ) si nici nu te invata nimic. Esti proasta rau, vai mama ta;)

din 21 mar 2010 15:18 de Psyche

Aici ma bag si eu!Kamikaze daca e nevoie:ninja:

Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 15:12 de Psyche

AlexaMony,prietenul tau trebuie informat.pana si vizualizarea posturilor de pe acest site ar ajuta. dar daca incredere nu e,nimic nu e.

Re: Re: Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 15:11 de Psyche

din punct de vedere sexual nu ai nu stiu ce beneficii extra.asta in cazul in care nu ai parte de o virgina sa-i zic "usoara". evident sexul este mai bun cu o experimentata ..sau hai sa nu-i spunem neaparat experimentata caci multi vor ...

Re: Re: De ce noi, femeile, suntem de neinteles?..

din 21 mar 2010 15:05 de Psyche

asta e "tru"!:ninja:

Re: Ce parere ai?

din 21 mar 2010 15:03 de Psyche

[i]"Cautam mereu ceea ce ne este interzis si tanjim dupa ceea ce ne este refuzat." [/i]Francois Robelais nu tre sa fi nici ca un iepuras,nici ca un porc. nici prea accesibil,nici inaccesibil.

Re: Ce conteaza la o fata

din 21 mar 2010 14:55 de Psyche

feminitate:ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s

din 21 mar 2010 14:07 de McLove

Bine ca esti tu destept! :rolleyes: Daca eu vreau sa mananc un fel de mancare toata viata, ce te doare pe tine?! Data viitoare, nu mai ii face pe altii incuiati, atat timp cat tu esti un exemplu clar.

din 21 mar 2010 13:52 de BBU

Cam ce ar conta la baieiti,conteaza si la fete(nu chiar tot). In general ce gasesti atragator? un barbat bine facut cu un fund frumos,pectorali frumosi sau un baiat nerd care e vai de lume :)) Si nu in primu rand capacitatea de ...

din 21 mar 2010 13:47 de compot

E frumoasa dar nu e buna, cum zic baietii, iar in alegerea ei ca prietena(iubita) depinde de criteriile fiecaruia.

Re: Re: Re: Re: probleme la telefon

din 21 mar 2010 13:32 de bibush

ms mult :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 957 din 3731
«   1 ... 954   955   956   957   958   959   960 ... 3731   »

loading...