Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativul - cel ma din 22 mar 2010 14:15 de Leroy
In orice caz, tine-ne la curent cu ce faci :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativul - cel mai si din 22 mar 2010 13:44 de anturika
Da este, si el isi doreste, dar ne e aiurea, stam cu parinti..ba la el ba la mine, nu avem casa noastra, cu banii nu stam prea bine, in plus vreau sa pot sa-i ofer copilului tot ce e mai bun si tot ce are nevoie daia zic ca nu este momentul ...
Re: Re: Ce parere ai? din 22 mar 2010 13:35 de Didutza
Daca vrei sa faci sex cu o vulpe trebuie sa fii Vulpoi :)):)))
Re: Re: Re: Prezervativul - cel mai sigur contrace din 22 mar 2010 13:16 de McLove
Atunci de ce nu se rup toate? Oricine greseste..
Oricum, el nu a simtit cand s-a rupt? :huh:
Sigur s-a rupt in tine? (stiu, suna aiurea). Se poate intampla, ca dupa ce a ejaculat, l-a scos si sa constate ca s-a rupt. (afara)
Daca s-a rupt in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la din 22 mar 2010 12:55 de vladbodan
nu stiu de ce te-ai aprins ca un chibrit dar fie, nu ma mai obosesc ma explic
Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena ?... din 22 mar 2010 12:14 de IRINA
da pt ca nu mai simt nimic pt celalalt cu toate ca la inceputul casniciei o perioada de 4-5 ani stiam ca el ma inseala si imi aducea tot timpul mie reprosuri.lucru care ma determinat pe mine sa l insel .daca el nu imi zicea mereu ca eu il insel poate ...
Re: Cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine??? din 22 mar 2010 08:19 de amalia
stai linistita ca numai ti s-a intamplat acest lucru.deseori te indragostesti de persona nepotrivita nu trebuie sa te necajesti pt acest lucru.daca el nu te place el pirde.
Re: Iubesc o fata, dar ma tot refuza... din 22 mar 2010 08:13 de amalia
incearca sa o intrebi desre acest lucru sa vezi daca sentimentul este reciproc
Re: Vreau sa stau cu el in banca! din 22 mar 2010 01:51 de fan nokla
da-i o palma sa vezi cum se cara de-acolo.. asta daca zici ca ea e mica si tu esti mare. :ok: in plus, el va aprecia asta la o fata. sau.. mai este o varianta.. vorbeste cu el :ninja:
Umbre dusmanoase emergand din amemorie.... din 22 mar 2010 01:46 de ExoticDream
Exista "poteci" pe care nu le poti parcurge decat intr-un anumit fel, cu un anumit mijloc de transport: asa cum pe fiordurile norvegiene preferi vaporasul mult prea periculoasei parapante, asa cum sinuoasele trecatori aflate la altitudini... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulcea raz din 22 mar 2010 01:05 de ExoticDream
Chiar crezi ca cel care te-a ranit sau si-a batut joc de tine fara nici o jena s-ar putea emotiona pana la lacrimi daca ii spui tu fraza aia bine gandita?!? Cel mai posibil iti va rade in nas si ghiceste cine se va simti prost la ...
Re: Iubesc o fata, dar ma tot refuza... din 22 mar 2010 01:02 de ExoticDream
Mai incearca; daca insa te refuza iar si iar, roag-o sa-ti spuna cinstit daca nu vrea sa iesiti impreuna, nu-i nici o nenorocire.
A propos, zici ca o iubesti, nu? Daca de vineri o tot chemi afara, de iubit o iubesti de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu are incredere i din 22 mar 2010 00:56 de ExoticDream
Sunteti prea tineri pentru a avea ganduri atat de mari, insa.... toti visam sa ramanem etern cu fiinta pe care o iubim la un moment dat, mai ales daca este prima pentru care simtim asta. Necazul este ca adeseori cea dintai alegere nu este si cea ...
ULTIMUL AVERTISMENT! din 22 mar 2010 00:42 de ExoticDream
[b]Daca o singura data iti vei mai raspandi IDurile pe forum, vei beneficia de optiunea noastra de banare![/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic la mama ? din 22 mar 2010 00:34 de ExoticDream
Dupa ce ii vei spune adevarul, se va schimba tinta ingrijorarii: te va bate la cap mereu sa nu uiti sa te protejezi!
P.S. Glumesc..... sau "glumesc"? In orice caz, eu sunt de parere sa ii spui, indiferent de reactie, pentru toata lumea va fi ...
e bun 17 18 cm din 22 mar 2010 00:34 de maria
:heart:conteaza si marimea iar de 18 cm e numai buna dar tre sa stii si cum sa o folosesti ca daca esti un iepuras dai de 2 ori din cur si ai teminat......................
nu e bn
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 22 mar 2010 00:30 de Psyche
daca se indoieste de tine in orice fel,inseamna neincredere.
sunteti mici,tineri,prostuti,dar cu un avant periculor.
oricum,aveti grija si toate cele bune.
pe mine ma plictiseste sa ma repet.
:flowers:
Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic la mama ? din 22 mar 2010 00:14 de Psyche
e o discutie normala intre mama si fiica,n-ai de ce sa fi stanjenita.
spune-i ca oricum o faci si ai putea-o face in continuare,dar tu decizi sa fi sincera cu ea. daca chiar asta urmaresti,daca defapt urmaresti sa stai mai mult singura cu ...
Re: Re: Cum sa ii zic la mama ? din 22 mar 2010 00:07 de AlexaMony
:lol: :lol: ce comic esti :p
Dragostea si chimia din 22 mar 2010 00:04 de Psyche
http://www.healthy.ro/articol/diabet-endocrinologie/4530/Dragostea-este-chimie-explicatia-stiintifica.html
daca e pe bune,asta e explicatia mea. explicatia mea pentru mine. asta am patit!:ninja:
Pagina 955 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |