Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Cum sa dezvirginez

din 23 mar 2010 22:35 de vladix

Am si eu o problema , pana acum nu am avut parte de fete virgine din pacate toate fetele mele au fost deflorate de vreo 9 luni stau cu o fata minunata care este virgina si pe care o iubesc din tot sufletu si am hotarat 2 sa trecem la pasu urmator ...

Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena

din 23 mar 2010 21:14 de ExoticDream

Sa intelegem ca aceasta este definitia casatoriei? In cazul asta.... unde ziceati ca-s manastirile alea? Erau unele dragute in varf de stanca in Grecia.... ooops, doar pentru EI! :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc o fata, dar ma

din 23 mar 2010 20:59 de ExoticDream

Nu-i adevarat. Ideea este ca ar trebui ca tu sa (re)inveti sa scrii romaneste, nu sa ai pretentia ca toata lumea sa te inteleaga in pasareasca de mess! Cei ca tine au impresia ca "viteza" castigata prin stalcirea limbii romane merita pretul ...

Re: Ce parere ai?

din 23 mar 2010 20:48 de armando

adevarat

Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc...

din 23 mar 2010 20:37 de Eu

Sincer nici eu nu prea stiu .... si eu sunt cam in aceeasi situatia cu a ta .... dar parca ma bucur cand vad ca nu sunt singurul .... :))) scz.... stiu ca nu e frumos .... da' nu ma pot abtzine ;)) ......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mar 2010 20:33 de ExoticDream

Lumea virtuala este un eterogena, gasesti aici oameni... pestriti, ceea ce poate fi interesant prin varietate pana la un punct, dincolo de care insa, daca se sare calul, incepe sa devina penibil, plictisitor si chiar enervant. Comunitatea noastra ...

Re: Re: Haine ingalbenite

din 23 mar 2010 20:18 de Pasaroi_Cuminte

Incearca inalbitor Vanish White . :rolleyes: Vezi in debara ,sau la prieteni :lol:

Re: Re: Test :D

din 23 mar 2010 20:09 de emy

:devil::rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc o fata, dar ma

din 23 mar 2010 16:55 de McLove

Houli shet! Deci, daca nu folosesc mess-ul, sunt "praf"?! Sau, mai bine zis, daca nu scriu "r0man3sht3" sunt fraier. Esti prea inteligent pentru mine. Renunt!

Re: Haine ingalbenite

din 23 mar 2010 16:52 de McLove

Toamna trecuta am avut o pereche de tenesi, care mi-au placut mult. Acum, ca a inceput sa fie mai cald, as vrea sa vad daca mai sunt buni... dar nu ii mai gasesc! Stiti pe unde ar putea fi?! :huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(

din 23 mar 2010 15:13 de the_boy

Ba da ... o iubesc pe fata asta care are prieten ):( . Vreau sa fiu cu ea dupa ce se desparte de asta :`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Ti

din 23 mar 2010 14:54 de McLove

Prea repede schimbi fetele astea... :ermm: Deci, sa inteleg ca nu iubesti pe nimeni... vrei sa pupi si sa... pupi! Pai, atunci, daca vrei asta, alege si tu o.. persoana careia ii plac lucrurile astea. Din pacate... costa!

Re: Re: Test :D

din 23 mar 2010 14:47 de Danny_DaBoss

eh... daca ar mai intra Stefanoski sa ne zica... bine ar fi.. dar din cate am auzit.. a plecat in africa, s-a casatorit cu jungla si se hraneste cu lei.. si se mai spune ca nu doarme cate 3 zile si 3 nopti si cand doarme, doarme 10 minute.. iar in ...

Re: Re: Re: cum fac ?

din 23 mar 2010 14:40 de cherry_dream

cum sa-l inghita :lol::lol: . pai ... ar trebui sa 'se ocupe' si fata de asta? eu cred ca e mai usor sa si-l puna singur ...

Re: Re: cum fac ?

din 23 mar 2010 14:37 de McLove

Dar, ce avantaj ai daca ti-l pui singur? :huh: Oricum, daca si ea e virgina, sa il pui singur. Cine stie, poate il inghite si ai si probleme dupa...

Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc o fata, dar ma tot refu

din 23 mar 2010 14:27 de McLove

Inca dovedesti ca esti un analfabet... Data viitoare daca vrei sa te bagi in seama cu mine, vorbeste in limba romana. Foloseste "k", "tz", "sh" cand vorbesti cu parintii tai, nu cu mine! :ok: Eu daca as fi in locul tau?! Nici nu o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in

din 23 mar 2010 14:09 de cherry_dream

inseamna ca s-ar putea sa-ti vina acum. testul care l-ai facut sambata n-are nicio valoare. daca te face sa fii mai linistita, mai fa-l o data.dupa 10 zile.. n-ai pentru ce.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intarz

din 23 mar 2010 13:54 de Alina

vad ca de 30 min au inceput sa ma doara ovarele. si sa mi curga putin sange. cred ca s ar putea sa mi vina este durerea pe care o aveam in prima zi de ciclu... iti multumesc. dupa 10 zile sa mai fac inca odata testul?.. iti multumesc mult

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intarziere

din 23 mar 2010 12:39 de cherry_dream

1. daca joi trebuia sa-ti vina si tu ai facut sex vineri ... nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta unei sarcini, pentru ca atunci era perioada nefertila. dar nu v-ati protejat? 2. testul de sarcina se face la 10 zile de la contact,nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc o fata, dar ma tot refu

din 23 mar 2010 11:47 de MissPerfectiune

McLove toata lumea greseste. Nimeni nu-i perfect. Daca a gresit un cuvant nu inseamna ca e analfabet:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 953 din 3731
«   1 ... 950   951   952   953   954   955   956 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare