Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 25 mar 2010 22:40 de Psyche
stai putin! am uitat ca nu ai curajul sa te avanti spre un lung sarut cu limba.
dai o "pupa" mai intai. si dupa aceea vine totul de la sine.doar n-o fi un critic care sa stea sa-ti analizeze saruturile..fiecare om saruta diferit(si tine de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Varsta din 25 mar 2010 22:39 de cherry_dream
exact! oricat de cuminte ar fi fata ... daca stii cum s-o abordezi ... cedeaza :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 25 mar 2010 22:38 de Psyche
au venit si timpurile insorite(in sfarsit).cat de departe trebuie sa fie o comuna de alta? o dupamiaza de plimbare,mersul pe jos te face sa dormi bine noaptea.
si altfel voi cum va vedeti?
sau daca ar fi sa exclud total asta,cand va luati ...
Re: Re: Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 22:34 de Psyche
poate ai fost evident in ceea ce priveste sentimentele tale. deobicei iti dai seama,indiferent de sex,ca cineva te place.
si poate fi asta motivul pentru care te evita. de ce sa-ti dea apa la moara,sa iasa cu tine,stiind ca o placi? ca sa te ...
Re: Varsta legala pentru a dezvirgina o fata din 25 mar 2010 22:30 de Psyche
daca o dezvirginezi sau pur si simplu o f**i e acelasi lucru.
e legal de la 15,cu acordul ei.din cate stiu.
Re: Fantezii cu doctorul... din 25 mar 2010 21:39 de maciza
tin neaparat sa va spun ca pana la urma mi-a marturisit ca i-a placut mult ca am insistat si mi-a raspuns si la avansuri,acum avem o relatie de prietenie si atat.va pup.
Re: As dori si eu niste pareri :) din 25 mar 2010 21:38 de Wih43l4
am luat si eu postinor,si nu am avut probleme cu menstruatia,doar ca mi-au aparut multe cosuri...iar la tn cred ca e de la pastila,daca nu ai mai avut alta "scapare"...succes!
Re: Re: Pt spirea1st din 25 mar 2010 21:18 de bob
ma am urmarit toate mesajele tale imi pari un om de treaba etc... Iti dau o idee zii prietenei tale ce ai pe suflet si ca o sa te desparti de ea daca nu face cu tn ca ai asteptat destul si dak te iubeste cu adevarat o so faca
:ok:
dak ...
Re: Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 20:39 de Marian_17
daca m-ar considera prieten nu inteleg de ce nu vrea sa iese cu mn .....ca doar nu ne stim de o luna ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #I din 25 mar 2010 20:16 de McLove
Cul! :love:
#1 fan sgc
Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 20:14 de McLove
Serios... doar daca are 12 ani, acum trebuia sa faca asta.
El nici macar nu o iubeste... Eu i-am spus adevarul, sa nu mai incerce, ca apoi o sa fie mult mai rau.
Sa o eviti, nu inseamna ca nu mai trebuie sa vorbesti cu ea. Pana la urma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #I din 25 mar 2010 19:42 de compot
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: As dori si eu niste pareri :) din 25 mar 2010 19:21 de Psyche
pune in calcul si faptul ca luna februarie are 28 de zile.
poate fi si de la postinor,dereglari hormonale,raceala,stres ..
:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Intal din 25 mar 2010 19:03 de valentine
Pai cine sa fie???:huh: E sgc si atat. E o tipa normala, tiinde putin spre M.I.L.F.a daca se aranjeaza calumea, dar e beleaua dracu cand o da in partea cu "identitatile", "7 plus" si ce mai abereaza ea acolo.
Dereglari menstruale dupa Postinor? din 25 mar 2010 19:03 de Roox
Daca am luat postinor pe 1 ianuarie, si primele 2 luni menstra mi`a venit regulat, iar luna asta trebuia sa imi vina prin 21, si inca nu a aparut, poate fi de la postinor ?
Multumesc :)
Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 25 mar 2010 19:02 de valentine
Nu stiu cat de recomandata e treaba cu "o saruti pur si simplu". Bine, inteleg ca sunt mai kinderi si la ei e totul o joaca, dar totusi...daca tipei respective nu ii place baiatul nici cat negru sub unghie?:huh: Sunt mai grele combinatiile astea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesk nespus de mul din 25 mar 2010 18:13 de compot
Cand esti prea bun, lumea te ia de prost. Uneori e bine sa fi distant, cum e cazu' lu' Marian, ma rog, cum ar trebui sa fie...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 18:07 de Psyche
indiferenta e cea mai buna razbunare,intr-adevar.n-am fost de multe ori in stare de indiferenta,dar s-au razbunat altii pe mine in felul asta si a durut,deci da!
oricum.salutul tine de bun simt,chiar daca nu e unul ranjit.:ninja:
Re: sex neprotejat? din 25 mar 2010 18:04 de Psyche
inainte cu 3 zile si dupa 3 zile.ai grija cu anticiparea daca ai ciclu neregulat.
Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 17:28 de Psyche
e o mare prostie. iti saluti vecinii,saluti femeile de servici cu un "buna"(oameni cu care ai vorbit poate de cateva ori). e pueril sa nu dai buna ziua,doar pentru ca asa-ti vine tie.
Pagina 950 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |