Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru t

din 1 apr 2010 19:42 de simosimina

da...arată prea mature pentru vârsta pe care o au! Uite eu de curând mă duc la masaj..şi doamna care îmi face masaj a rămas uimită când i-am spus că am 23 de ani...ea a crezut că am 18 =))) şi chiar îmi spunea că fetele care vin ...

Re: Re: Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pent

din 1 apr 2010 19:41 de femme

Ar fi bine daca n-am fi "sclavele" machiajului, dar din pacate, suntem(vorbesc in numele meu acum, sa nu se simte alta persoana de sex feminin lezata ca am facut-o "sclava")!! Si facem asta pentru ca asa suntem noi, femeile, avem complexe legate ...

Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru ten?

din 1 apr 2010 19:38 de femme

Cata dreptate ai!! Chiar vorbeam cu o tipa de 30 de ani ca acum, daca vrei sa mergi la un club, o terasa, orice...e plin de copile "fara varsta"(asa le spun eu)! Nu-ti mai dai seama care are 13, care 15 si care 20!! E grav!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 apr 2010 19:28 de Piersicuta

In dragoste totul e permis! Sa se inteleaga ... n-am nimic impotriva, sunt pro sex oral dar daca dai si primesti. Chestiunea era pentru cei ce se dadeau cocosi. Vor totul dar nu dau nimic, sau au probleme cu ceia ce sunt datori.

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampl

din 1 apr 2010 19:25 de LAVINIA

NU CRED CA ESTE NEAPARAT SA FII VIRGINA DACA UN BAIAT TE IUBESTE TE ACEPTA ASA CUM ESTI::unsure: DACA NU ACEPTA INSEAMNA CA NU TE IUBESTE SUFICIENT):():( AVETI GRIJA PE CINE IUBITI SI CUI VA DARUITI

Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place???

din 1 apr 2010 19:22 de simosimina

da..ai zis bine..îţi arată prin priviri rapide...chestii care o fac să "iasă în evidenţă", apropierea fizică de tine :) SUnt convinsă că îţi vei da seama atunci când o fată te va plăcea, pentru că asta se vede întotdeauna:)

Re: dragoste arata prin avatarul de la mess????

din 1 apr 2010 19:20 de simosimina

sunt pro metode clasice:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu i

din 1 apr 2010 19:19 de anda

Fetelor inainte de a o face cu cineva asigurativa ca va iubeste si nu o faceti asa de mici ca si io am facuto de la 15 ani si imi iubeam prietenul si daca nu mia curs sange si am fost mai larga a zis ca nu sunt virgina se poate asa ceva dar surpriza ...

Re: Re: Buba/Umflatura penis

din 1 apr 2010 19:13 de McLove

Nu am patit asta... dar, nu e o problema daca mai apare un cos acolo. Oricum, cred ca depinde si de igiena.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SANII

din 1 apr 2010 19:11 de McLove

Sincer, daca ma intrebi, eu nu as avea un raspuns... depinde de mai multe elemente! Oricum, nu pot spune ca imi plac cele care au sanii, mult prea exagerati.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in

din 1 apr 2010 19:11 de Pischot

e tot erotica :D Mai erotica decat tot ce scrie sanda brown :D COpil curios ce sunt! :~*:~* Multumesc oricum de raspuns! Dar o carte despre o dragoste aprinsa, o iubire interzisa... ceva de genu` .... Imi spuneti si mie? Multumesc ...

Re: Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru t

din 1 apr 2010 19:08 de McLove

Crezi ca e bine? Nu e, si tu gresesti enorm... Imperfectiuni? Aiurea, toti avem un mic defect.. cum ar arata lumea, daca toti am fi, perfecti? Iti spun eu... o lume mult mai urata! :ok:

din 1 apr 2010 19:03 de McLove

Si, care e motivul pentru ca ii pun poza la avatar? :huh: Lasa mess-ul, adopta metoda clasica, cea care include ca persoana sa fie langa tine. Cu voi, in viitor, vor exista casatorii pe mess-ul asta. Conteaza, sa vedem cam pana unde te-ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: SANII

din 1 apr 2010 19:00 de McLove

Nu, ai prefera femeia cu care te poti intelege!

din 1 apr 2010 18:56 de femme

Sunt fata si iti spun ca nu m-ar imoresiona daca un baiat pune o poza cu mine la avatarul lui, mai ales daca abia ne cunoastem!! As considera ca e deja prea disperat sa fim impreuna!! Adopta "metodele clasice", caci nu dau gres aproape ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lu

din 1 apr 2010 18:55 de ioioana

ba ne-am mai intalnit neprogramat(io tot astept sa propuna tacutul de el) in aste 4 luni.Odata ne-am iubit pasional in masina lui (o juma de ora) si in mod rezrvat in spatii deschise. problema e ca totu a ramas la nivel de atractie. asta ma ...

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 1 apr 2010 18:38 de criii

eu nu am facut-o cu prezervativ...pnm prietenul meu a zis ca daca sunt virgina nu trebuie prezervativ:|.am facut acum 6 zile.oare se inampla ceva?cine imi poate da un sfat pls:D?

Dragoste aratata prin avatarul de la mess???

din 1 apr 2010 18:31 de chinezu

servus !!! am cunoscut recent o fata de varsta mea. am o intrebare la voi...credeti ca ar trebui sa pun poza ei in avatarul meu de pe yahoo messenger ? sau pur si simplu sa pun o poza oarecare si sa imi incerc norocul prin "metodele clasice". ...

din 1 apr 2010 18:31 de Pischot

La fel si mie Femme... Acum depinde cum punem problema! Eu eram curioasa de baieti ca noi am raspuns... si Piersicuta si-a spus punctul de vedere, chiar daca noi nu vedem lucrurile asa :D Cum a spus Femme.. sunt pro Oral, dar in modul in care s-a ...

din 1 apr 2010 18:27 de ioioana

:)))) ma amuza replyul tau. ma bucur ca spui k "sculatul are legatura cu sentimentele si foarte mult". Io nu prea inteleg oricum prin ce treceti voi: cum va controlati ejacularea etc. am spus i-a fost sculata toata noaptea. Ma rog, de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 934 din 3731
«   1 ... 931   932   933   934   935   936   937 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare