Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti din 2 apr 2010 00:22 de ExoticDream
Nu-ti pierde timpul cu Sandra Brown, nu merita! Chiar daca ti se pare ca ai o viata intreaga la dispozitie, exista miliarde de carti care merita sa fie citite, atatia autori, "clasici" sau moderni, pe care nu vei avea timp sa-i citesti nici daca ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 1 apr 2010 23:07 de bobalavechi
ma eu cred ca merita sa te combini cu o virgina dar cum ziceau uni chiar nu merita sa astepti prea mult (maxim 1 an) si faza cu „sa fi cu cat mai multe” ii cea mai nashpa chestie pe care am auzito.Merita sa iubesti ii super!!:ok: si mai bine sa ...
Re: Re: Re: Ce prezervative recomandati? din 1 apr 2010 23:03 de Dennys
Cel mai bun ar fi [b]Durex[/b] nu cont daca sunt mai scumpe...dar na nici Love+ nu`s rele...:> incercatile in plm..:| si o sa vedeti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca din 1 apr 2010 22:50 de HoriaHoria
cum ai ajuns la concluzia cas "iremediabil indragostit!!!!"??:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: helloooooooooooooooooooooooooooooo din 1 apr 2010 22:29 de Pischot
Pana la 21 de ani s-a dezvoltat!
Nu ar trebui sa aiba o lungime anume, difera de la barbat la barbat, si in acelasi timp de la partenera la partenera!
Esti complexat de treaba cu lungimea?
Re: Re: Re: hellooooooooooooooooooooooooooooooooo din 1 apr 2010 22:24 de gaby
pai am mai scris undeva.subiectu cu lungimea penisului.ce lungime ar trebui sa aiba la 21 de ani si pana la ce varsta creste.plssssssssssssssssssssss rasp
Re: Dezvoltare corpului.. please help! din 1 apr 2010 21:40 de me_cry
e ceva normal... de exemplu eu in cl a 8 eram cel mai mic din cl si acu sunt a 10 si sunt printre cei mai mari (am 1 .73)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca o f din 1 apr 2010 21:04 de femme
Am eu una: esti iremediabil indragostit!!!!:love::p
Altceva decat s-o abordezi, nu vad ce ai putea face!! Daca te refuza,(desi eu nu cred) trebuie sa fii optimist, mai sunt si alte fete!! Si nu uita: tuturor ni s-a intamplat sa fim refuzati!! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata din 1 apr 2010 20:59 de HoriaHoria
Nus timid adik pot sa abordeZ,sa sarut dar...nu stiu dc mie frica de un eventual refuz.Are cineva vreo explicatie stiintifica sau de alt oricefel?:(
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata din 1 apr 2010 20:59 de HoriaHoria
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma p din 1 apr 2010 20:56 de HoriaHoria
da femme ai drepatate,nu ma baga in seama prea mult (nu e timida) dar am prinso de ff multe ori uitandu-se la mn
Prostia e ca eu nus timid da cred ca mie frica de un refuz mai mult ca de moarte:blink:(si habar nam dc:(()
Re: Ce le excita pe fete/femei si care sunt zonele din 1 apr 2010 20:48 de ioioana
:rolleyes: no, n-o sa duceti o femeie la extaz niciodata daca nu o simtiti pan la maduva oaselor si cautati sa va apropiati fregventa ei personala.
Tra sa va concentrati pe persoana ei in mod deosebit. De multe zone fierbinti nici nu am fost ...
Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place din 1 apr 2010 20:45 de femme
Noi nu te cunoastem pe tine, nu o cunoastem pe ea, nu va vedem caum va purtati!! Daca nu-ti dai seama singur, risca si sarut-o.Daca te place, va accepta!! (macar pup-o pe obraz, sa vezi cum reactioneaza).Bafta!!!!%%-%%-%%-
Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place din 1 apr 2010 20:34 de compot
Horia, calmeaza-te, nu stie nimeni de aici daca te place, citeste ce a spus femme, e foarte bun postul, cred ca te va ajuta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 apr 2010 20:25 de compot
Daca intr-adevar s-ar face o intalnire, nu cred ca e vreunu' din cei care vor intalnirea, care se aibe un astfel de comportament.
Iti dai seama ca nu o sa vina unu' care are 10 posturi, intalnirea presupun ca s'ar face intre adevaratii veterani ...
Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place??? din 1 apr 2010 20:21 de HoriaHoria
problema e ca mie imi place mult fata....Si as vrea sami spuneti mai indetaliat(ca vreau sa fiu ff sigur)
trebuie sa stiu neaparat daca ma place pt ca vreau sa o sarut...(am multe ocazii)si nu as suporta un refuz:((:((:((
Re: Voua fetelor va place sexul oral? din 1 apr 2010 20:11 de ioioana
nu tanjesc deloc dupa asa ceva.
Totusi, consider ca ar putea fi in anumite contexte un nivel culminat intr'o relatie. Ar trebui sa supravenerez pe cineva ca sa ma bucur de experienta.
De nu exista radacini,profunzime intre parteneri e ...
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 1 apr 2010 19:59 de esi un bou m
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator din 1 apr 2010 19:54 de baby
Eu nu pot renunta la fond de ten pt ca pielea mea nu e tocmai perfecta.
Si problemele au inceput inainte sa ma machiez.
Acum nu mai e la fel de grav dar.....daaaar tot mai apar 2-3 cosuri:lol: si trebuie acoperite.
Nu pun tone de ...
Re: Re: Re: Pozitia fizica si verbala fata de o fe din 1 apr 2010 19:47 de BBU
Intradevar e o idee ca timiditatea te face mai sentimental...uite acuma mi-ai dat o idee.
Pai psihologic daca ai sentimente puternice,incontestabil ca ti cu dinti de acestea.Astfel ca iti este greu sa abordezi usor o fata deoarece ca sa-ti ...
Pagina 933 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |