Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2010 02:25 de Axxx
Rămâi virgin atunci :lol:
Re: Aceeasi din 6 apr 2010 02:18 de Shana
mai...uite...poate vrei parerea mea, fata fiind...in primul rand metoda calendarului se foloseste in momentul in care ciclul mentrual e ca un ceas elvetian...nu poti sa folosesti metoda calendarului daca nu iti cunosti ciclul menstrual...m`am ...
Re: Menstruatie dupa Postinor, pot fi gravida? din 6 apr 2010 02:08 de Shana
consulta prospectul cu atentie...si nevrand sa o zic cu rautate, incearca sa practici si sexul cu mai multa atentie. forumurile te pot ajuta intr`un mod limitat...vezi ce scrie in prospect..si daca ceva e anormal mergi la medic, nu iti crea ...
Re: O partida de dragoste (intrebare pt fete) din 6 apr 2010 02:03 de Shana
chiar mi se pare o intrebare cu raspunsuri foooooooarte multe. stii tu vorba aia cu "cate bordeie atatea obiceie"? na...asa e si cu partida (cu toate ca mie mi se pare ca suna extrem de ciudat sa o numesti asa) de dragoste..cate femei atatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit din 6 apr 2010 02:02 de Psyche
dupa cum am spus,nu sunt prea selectiva cu ce citesc(inca);daca am abia 50 de carti la bord.
si filozofia e un domeniu despre care nu stiu inca mare lucru.
Re: Re: Re: Inconstienta.. din 6 apr 2010 01:49 de Shana
Ehee...ulciorul nu mrege de multe ori la apa!!!
eh...na...ulciorul ala poate merge toata viata la apa...daca fata e infertila :blink: fara rautate :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativ pe marimi? :lo din 6 apr 2010 01:42 de Shana
e normal ca prezervativele sa fie pe marimi ca doar si penisurile sunt pe marimi....din cate am vazut eu :D, dar la noi sunt cam toate o marime universala, functioneaza mult mai usor si nu e sentimentul de jena cand mergi sa iti cumperi ...
Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pentru fete) din 6 apr 2010 01:20 de Shana
daca oamenii astia simt afectiune sau sentimente diverse unul fata de celalalt nu vad de ce ar trebui sa se gaseasca diferiti frustrati care sa ameninte. daca omu` nu are nimic cu tine, tu ce ai cu el? daca iti propune vreunul ceva atunci esti ...
Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fa din 6 apr 2010 00:15 de HumaCiprianDumitru
da oare cu o fata cu un an mai mare ar merge?
Re: Re: Re: Romania introduce taxa pe sex premarit din 6 apr 2010 00:07 de Pischot
Daca bag astia asa ceva , nu ne-ar ajunge salariul pe o luna sa traim... banuiesc ca o sa mancam **** si bem apa...
La Sare ma refeream... mancam sare si bem apa... :D Asta ca sa putem sa ne simtim bine...
Sau vorba aia, isi baga toate lumea ...
Re: Re: Chiar conteaza marimea?:( din 5 apr 2010 23:18 de DoctorLove
Nu are prea multa importanta marime.
Stai linistit asa cum esti, si cand gasesti o fata, daca ea te iubeste atunci totul va fi bine. Daca nu, inseamna ca nu te iubeste.
Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea din 5 apr 2010 22:52 de justfeet
A trecut mai bine de un an ...si inca doare....doare dar toate lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte.
Re: Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masa din 5 apr 2010 22:49 de justfeet
Nu stiu cum a continuat discutia voastra, cum a reactionat el, daca si-a plecat capul cand a zis "e de ceva vreme" poate a spus-o in gluma?,sau cu nepasare? fata de o reclama care a primit-o la semafor, sau l-a iritat intrebarea ta?Eu unul ...
Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fa din 5 apr 2010 22:48 de ThT
Prietene nu confunda AMICITIA cu IUBIREA si altele.O fi una din cele mai bune prietene de ale tale dar o fata nu cred ca s-ar uita in vecii vecilor la un baiat cu 3 ani mai mic in cazul ca are si prieten.Cred ca iti vei mai lua si una in gura de la ...
Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fa din 5 apr 2010 22:47 de ThT
Prietene nu confunda AMICITIA cu IUBIREA si altele.O fi una din cele mai bune prietene de ale tale dar o fata nu cred ca s-ar uita in vecii vecilor la un baiat cu 3 ani mai mic in cazul ca are si prieten.Cred ca iti vei mai lua si una in gura de la ...
Re: Operatie de apendicita cu chiloti pe tine? din 5 apr 2010 22:46 de cyobytm
e tare intrebarea ;)) eu unu-l chiar nu stiu dar ma intreb daca e fara boxeri ce plm fac ca mie mi se scoala rpd ce cea mai mica atingere:))
Re: Re: Re: ... din 5 apr 2010 21:46 de Szymo
asa e dar eram foarte speriata si imi era teama..dar daca nu am avut nimic si am lu`at pastila m-i se poat intampla ceva grav??
Re: CUM SE FACE UN SITE? din 5 apr 2010 21:23 de Psyche
daca cumva nu te referi la cont,din auzite si putin studiu stiu ca se poate cu macromedia dreamweaver.mai asteapta pareri.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti din 5 apr 2010 20:20 de Psyche
mie mi-au placut atat alchimistul cat si veronika se hotaraste sa moara si chiar m-am gandit sa mai citesc ceva de-al lui.am o obsesie sa cumpar tot ce vreau sa citesc.diavolul si domnisoara prym a citit-o cineva?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Po din 5 apr 2010 20:00 de ursaru
daca ai luat pastilele dupa cum scrie pe prospect,n-ar trebui sa ai nici o problema,vreo sarcina nedorita.
Pagina 924 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |