Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 apr 2010 02:25 de Axxx

Rămâi virgin atunci :lol:

Re: Aceeasi

din 6 apr 2010 02:18 de Shana

mai...uite...poate vrei parerea mea, fata fiind...in primul rand metoda calendarului se foloseste in momentul in care ciclul mentrual e ca un ceas elvetian...nu poti sa folosesti metoda calendarului daca nu iti cunosti ciclul menstrual...m`am ...

Re: Menstruatie dupa Postinor, pot fi gravida?

din 6 apr 2010 02:08 de Shana

consulta prospectul cu atentie...si nevrand sa o zic cu rautate, incearca sa practici si sexul cu mai multa atentie. forumurile te pot ajuta intr`un mod limitat...vezi ce scrie in prospect..si daca ceva e anormal mergi la medic, nu iti crea ...

Re: O partida de dragoste (intrebare pt fete)

din 6 apr 2010 02:03 de Shana

chiar mi se pare o intrebare cu raspunsuri foooooooarte multe. stii tu vorba aia cu "cate bordeie atatea obiceie"? na...asa e si cu partida (cu toate ca mie mi se pare ca suna extrem de ciudat sa o numesti asa) de dragoste..cate femei atatea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit

din 6 apr 2010 02:02 de Psyche

dupa cum am spus,nu sunt prea selectiva cu ce citesc(inca);daca am abia 50 de carti la bord. si filozofia e un domeniu despre care nu stiu inca mare lucru.

Re: Re: Re: Inconstienta..

din 6 apr 2010 01:49 de Shana

Ehee...ulciorul nu mrege de multe ori la apa!!! eh...na...ulciorul ala poate merge toata viata la apa...daca fata e infertila :blink: fara rautate :P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativ pe marimi? :lo

din 6 apr 2010 01:42 de Shana

e normal ca prezervativele sa fie pe marimi ca doar si penisurile sunt pe marimi....din cate am vazut eu :D, dar la noi sunt cam toate o marime universala, functioneaza mult mai usor si nu e sentimentul de jena cand mergi sa iti cumperi ...

Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pentru fete)

din 6 apr 2010 01:20 de Shana

daca oamenii astia simt afectiune sau sentimente diverse unul fata de celalalt nu vad de ce ar trebui sa se gaseasca diferiti frustrati care sa ameninte. daca omu` nu are nimic cu tine, tu ce ai cu el? daca iti propune vreunul ceva atunci esti ...

Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fa

din 6 apr 2010 00:15 de HumaCiprianDumitru

da oare cu o fata cu un an mai mare ar merge?

Re: Re: Re: Romania introduce taxa pe sex premarit

din 6 apr 2010 00:07 de Pischot

Daca bag astia asa ceva , nu ne-ar ajunge salariul pe o luna sa traim... banuiesc ca o sa mancam **** si bem apa... La Sare ma refeream... mancam sare si bem apa... :D Asta ca sa putem sa ne simtim bine... Sau vorba aia, isi baga toate lumea ...

Re: Re: Chiar conteaza marimea?:(

din 5 apr 2010 23:18 de DoctorLove

Nu are prea multa importanta marime. Stai linistit asa cum esti, si cand gasesti o fata, daca ea te iubeste atunci totul va fi bine. Daca nu, inseamna ca nu te iubeste.

Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea

din 5 apr 2010 22:52 de justfeet

A trecut mai bine de un an ...si inca doare....doare dar toate lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte.

Re: Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masa

din 5 apr 2010 22:49 de justfeet

Nu stiu cum a continuat discutia voastra, cum a reactionat el, daca si-a plecat capul cand a zis "e de ceva vreme" poate a spus-o in gluma?,sau cu nepasare? fata de o reclama care a primit-o la semafor, sau l-a iritat intrebarea ta?Eu unul ...

Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fa

din 5 apr 2010 22:48 de ThT

Prietene nu confunda AMICITIA cu IUBIREA si altele.O fi una din cele mai bune prietene de ale tale dar o fata nu cred ca s-ar uita in vecii vecilor la un baiat cu 3 ani mai mic in cazul ca are si prieten.Cred ca iti vei mai lua si una in gura de la ...

Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fa

din 5 apr 2010 22:47 de ThT

Prietene nu confunda AMICITIA cu IUBIREA si altele.O fi una din cele mai bune prietene de ale tale dar o fata nu cred ca s-ar uita in vecii vecilor la un baiat cu 3 ani mai mic in cazul ca are si prieten.Cred ca iti vei mai lua si una in gura de la ...

Re: Operatie de apendicita cu chiloti pe tine?

din 5 apr 2010 22:46 de cyobytm

e tare intrebarea ;)) eu unu-l chiar nu stiu dar ma intreb daca e fara boxeri ce plm fac ca mie mi se scoala rpd ce cea mai mica atingere:))

Re: Re: Re: ...

din 5 apr 2010 21:46 de Szymo

asa e dar eram foarte speriata si imi era teama..dar daca nu am avut nimic si am lu`at pastila m-i se poat intampla ceva grav??

Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 5 apr 2010 21:23 de Psyche

daca cumva nu te referi la cont,din auzite si putin studiu stiu ca se poate cu macromedia dreamweaver.mai asteapta pareri.

Re: Re: Re: Re: Re: Ce carti ati mai citit in ulti

din 5 apr 2010 20:20 de Psyche

mie mi-au placut atat alchimistul cat si veronika se hotaraste sa moara si chiar m-am gandit sa mai citesc ceva de-al lui.am o obsesie sa cumpar tot ce vreau sa citesc.diavolul si domnisoara prym a citit-o cineva?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Po

din 5 apr 2010 20:00 de ursaru

daca ai luat pastilele dupa cum scrie pe prospect,n-ar trebui sa ai nici o problema,vreo sarcina nedorita.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 924 din 3731
«   1 ... 921   922   923   924   925   926   927 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare