Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Calitati fizice apreciate la fete (pt baie din 6 apr 2010 17:36 de justfeet
Toate trei dar, am votat pentru fund, deoarece este un indice sanatate, el defineste forma feminina,si astfel cu aproxiamare acel 90-60-90, inseamna un echilibru hormonal ... 90-ul in solduri mai reflecta si o femeie ce poate duce o sarcina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pe din 6 apr 2010 17:17 de compot
Aici nu mai conteaza caracterul tau, ci cel al celui care vrea sa iti faca asta. De exemplu, esti fata cu caracter extrem de slab, eu te observ si iti propun sa intretinem relatii sexuale. Accepti sau nu, nu mai conteaza, eu am incercat sa profit ...
Re: exista o solutie sa devin virgina AJUTOR din 6 apr 2010 17:13 de Psyche
daca defapt regreti ca ti-ai pierdut virginitatea,lasa-ma sa-ti spun ca e ceva moral care nu are compensatie.
vrei sau nu,nu poti reprograma momentul. ci doar sa incerci sa te consolezi/resemnezi intr-un fel sau altul.
e un gol pe care nici o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexual din 6 apr 2010 17:09 de Psyche
oricum subiectul a denaturat. curiozitatea mea era defapt daca mai e cineva(exceptandu-ma) caruia imaginea a doi homosexuali sa-i produca excitatie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii ( din 6 apr 2010 17:08 de Psyche
nu,am deschis mai demult un subiect cu titlut "transexualitatea".
am avut ocazia sa vorbesc cu unul de aproape si sa-l inteleg.
e ceva psihic,e minte de femeie in corp de barbat. e ceva incontrolabil.
probabil ca e cumplit si pentru ei data ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topi din 6 apr 2010 16:52 de onlyforgod
mai bine v-ati gandi si care e cauza homosexualitatii. Chiar daca sunt o rusine pentru specia noastra cred ca nu totii homosexualii sunt vinovati pentru ceea ce sunt.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pentru din 6 apr 2010 16:27 de Shana
nu stiu de ce ai luat ceva din ce am zis eu atat de personal. si cred ca trebuie sa ai un caracter extrem de slab pentru a te lasa "convertit" spre homosexualitate, daca nu simti astfel de impulsuri. biserica interzice cu tarie homosexualitatea, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pentru fet din 6 apr 2010 14:39 de compot
''În cazul homosexualităţii, cine neagă faptul că, din punct de vedere moral, această înclinaţie este greşită, îşi asumă cumplitul risc de a îndruma greşit o fiinţă umană, respingând astfel posibilitatea de vindecare a celor ...
Re: Re: exista o solutie sa devin virgina AJUTOR din 6 apr 2010 14:10 de Firentze
Nu inteleg de ce vrei sa redevii virgina.Pentru prieten?Stai linistita daca s-a intamplat o singura data,avand in vedere ca se stie demult ca este foarte posibil ca prima data sa nu-ti curga sange,ii poti spune o minciunica nevinovata prietenului cum ...
Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la un salon din 6 apr 2010 13:27 de justfeet
foarte plauzibil... acum cred ca s-au eliminat toate scenariile...e treaba ta cum reactionezi mai departe... ok si daca ar fi fost (desi nu cred) totusi cred ca e recuperabil daca si tu iti dai silinta
Re: Re: exista o solutie sa devin virgina AJUTOR din 6 apr 2010 13:23 de Psyche
da,exact. dat fiind faptul ca ai facut-o(asta cred) o singura data nu e mare lucru. himenul ti s-a rupt?
oricum,vaginul se ingusteaza la loc.
Re: Re: Aceeasi din 6 apr 2010 12:42 de Pischot
Are ceva incredere... in cele pe care le cunoste :-`
Altfel nu se baga , desi se risca uneori! :love:
Re: exista o solutie sa devin virgina AJUTOR din 6 apr 2010 12:30 de ThT
Daca vei fi din nou virgina vei fi fericita?:huh: Nu vad nici o diferenta.Nu are rost sa dai un car de bani pe operatie cand e posibil sa nici nu se observe vreo diferenta in a fi sau a nu fi.:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pentru din 6 apr 2010 12:24 de Pischot
Aici avem nevoie de sfaturi si pareri ;)Nu de jigniri si vorbe fara rost!
Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pentru fet din 6 apr 2010 12:23 de Pischot
Daca ai venit si tu cu jigniri ... poti sa te intorci de unde ai venit!
My Opinion!:ok:
:)) pt mine din 6 apr 2010 09:25 de spirea1st
Eu cam il pierd aiurea :lol: Mare dreptate ai.Bine nu chiar aiurea ca o iubesc nu pot sa spun ca imi pare rau ca sunt cu ea.Dar nu inteleg de ce nu vrea... Oricum mersi all pentru sfaturi am completat atatea pagini aici dar cam fara rezultat :( Asta ...
Re: cum il fac pe tata sa inteleaga? din 6 apr 2010 03:53 de dorinda
Pai spune-i. Cati ani ai, 18-19? Daca reactioneaza urat, il lasi sa se calmeze cateva zile si apoi il iei frumos de maneca si stai de vorba cu el. Explica-i cu foarte multa rabdare ca esti mare, te maturizezi si ca nu poti ramane mereu "fetita ...
Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 6 apr 2010 03:06 de Shana
poate ar trebui sa dai mai multe detalii, daca ai mai facut sex, cu cati baieti, ai un prieten ceva de genu` asta...ca te petzesc baietii aici si sa stie si ei in ce se baga :)
si...e normal sa te gandesti la sex la varsta ta, dar poate te mai ...
Re: Virgin la 20 de ani? din 6 apr 2010 02:54 de Shana
nici un fel de parere...ca doar nu`ti scrie in frunte ca esti virgin...si nu o zice asa ca si cum ar fi un stigmat...daca crezi ca e momentul sa iti incepi viata sexuala tot ce trebuie sa faci e sa fi mai sigur pe tine, de fapt asta trebuie sa o ...
Re: Cateva intrebari din 6 apr 2010 02:32 de Shana
de ce nu consultati voi fetelor un centru de planificare familiala?...va poate ajuta destul de mult, cu diverse nelamuriri. stiu ca pe mine m`a ajutat o doamna psiholog de la un astfel de centru cand eram studenta la Cluj si mi`a dat o groaza de ...
Pagina 923 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |