Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat?

din 7 apr 2010 23:32 de monyforyou

buna cuvinte rupte din o carte veche ...pe care nimeni nu o mai atinge...unde sunt barbatii pasionali sa te scoata la o plimbare romantica sul clar de luna si sa va priviti in ochii? sau o cina romantica facuta de el si cu cea dulce in pat? azi ...

Re: Anticonceptionale, antibiotice si Postinor

din 7 apr 2010 23:22 de monyforyou

[buna un sfat important e sa mergi la un doctor si sa iti de-a un sfat mai bun pentru pastile .parerea mea e sa incerci FOITE CHINEZESTI .sunt cunoscute si in special se folosesc cu 5 sau 10 min inaintea actului sexual si dureaza 30 min -daca ...

Hoteluri,pensiuni,gazde - Impresii personale

din 7 apr 2010 22:52 de Dunno

Sunt sigur ca fiecare dintre cei care citesc actest topic s-au lovit macar odata de clasica problema "Unde ma cazez,cand merg in localitatea X ? " . Propun ca aici sa postam locurile pe unde am stat si sa scriem cateva cuvinte pentru fiecare + un ...

Re: Anticonceptionale, antibiotice si Postinor

din 7 apr 2010 22:10 de simosimina

măi însărcinată nu ai cum să rămâi. Şi eu sunt cam în aceeaşi situaţie cu tine momentan, că abia vineri am terminat un tratament cu antibiotice..însă eu nu am folosit protecţie aşa cum trebuia (7 zile)..

Re: Se vede la ginecolog ca nu mai sunt virgina?

din 7 apr 2010 22:08 de simosimina

1. la control se vede dacă mai eşti sau nu virgină. 2. o.b-urile nu rup himenul (acum depinde şi de mărimea lor..pp că ştii că există pentru virgine) 3. ruperea parţială a himenului... înseamnă că data viitoare sigur nu îl vei ...

Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fata

din 7 apr 2010 21:28 de Hackeinstein

ori ai masurat-o cand era sculata...:))...iti spun eu...ia o carte despre asa ceva...consultate cu profesionisti;)...

Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fata mai

din 7 apr 2010 21:20 de Hackeinstein

Ba tu chiar nu stii nimic:P...doar ti-o intrat p*** la apa de asta...sau doar dak ti-ai strns-o prea tare:blink:...cum mah sa se micsoreze ...poate nu-i bde firma...vai de capu' tau :x

Anticonceptionale, antibiotice si Postinor

din 7 apr 2010 21:00 de mikki

buna,iau anticonceptionale yasmin si am facut un tratament cu antibiotic(ospen) acum 6 zile. avand in vedere k nu am inghitit de cat 6 pastile in loc d 7 cat trebuia k sa s instaleze protectia si am avut un contact sexual aseara in urma caruia s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Marimea PUTEI

din 7 apr 2010 20:49 de pepsy1989

eu cel putin nici nu miam masurato :)).... asta pana cand ma pus iubita :))..... decat sa o ai de negru si sa fuga fetele de tn si in loc sa scoata gemete de placere sa fie de durere ... daca o ai si de 17 ajunge :D... cred bn asta daca nu te duci pe ...

Re: Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o f

din 7 apr 2010 20:46 de HumaCiprianDumitru

i-am zis si zambea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To

din 7 apr 2010 19:26 de valentine

Spui asta pentru ca il cunosti decat dupa imaginea care o are dupa ce a devenit faimos. Chiar citeam in presa ca ori Boloni or Jardel, spuneau de Ronaldo ca era foarte nemultumit de faptul cum arata, ca nu poate "combina" nicio tipa, pe vremea cand ...

Re: Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 7 apr 2010 19:13 de Danny_DaBoss

te costa 700 de euro un site de comunitate online, cu profile, poze, online video/audio chat, voting, 3D city si mai multe optiuni, intr-o zi e gata. daca te intereseaza, lasa mesaj.

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 7 apr 2010 18:50 de baby

Mi s-a urcat nebuneala la cap momentan... Bun:) am de zis doua.......doar doua chestii!!! Unu la mana ma dispera cand ii Fu*e grija pe altii de viata mea,de ce fac eu, de locul meu de munca,de salariul meu,de studiile mele, daca are cine sa ...

Re: Re: ADVERTISMENT cica!!!

din 7 apr 2010 18:43 de McLove

Se pare ca iar am avut dreptate, sa lesine mielu'! V-am zis ca e un gay in spatele acelui user, dar voi... batman, batman! ;)

Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fata

din 7 apr 2010 18:40 de onlyforgod

ia nu ii mai spulberati visele baiatului... baiete daca iti doresti sa faci sex cu ea , propune-i in gluma si vezi cum reactioneaza , ai grija sa ii spui cand este intr-o stare buna..:D

din 7 apr 2010 18:35 de McLove

Esti praf! Muta-te mai jos... Oare, cum o sa cuceresti si tu o fata, cand nici nu poti sa o faci sa zambeasca? Sau astea sunt glume seci? ;)

din 7 apr 2010 18:34 de ThT

hahaha:lol::lol::lol: Bai mor aici de ras.:lol:

Re: Cat de eficient este Logest?

din 7 apr 2010 18:24 de ANCA

AM 21ANI SI LE IAU DE4 3ANI SI A FOST CAND AM FACUT SI AM UITAT SA IAU 3ZILE SI NU AM RAMAS SI NU MA PROTEJEZ SI NU AM RAMAS INSARCINATA SA STITI CA DACA IAU LOGEST 6LUNI CONTINU IMI TREBUIE APOI 2LUNI SA LE INTRERUP CA SA RAMAN GRAVIDA ASA CA RELEX.

Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fata mai m

din 7 apr 2010 18:07 de HumaCiprianDumitru

si as mai avea o intrabare daca te masturbezi...risti sa iti ramana penisul mic?:ermm:ca inainte il aveam de 13,5 cm da acum il am de 7 cm...da nu m-am masturbt niciodata

Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fata mai m

din 7 apr 2010 18:05 de HumaCiprianDumitru

si as mai avea o intrabare daca te masturbezi...risti sa iti ramana penisul mic?:ermm:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 920 din 3731
«   1 ... 917   918   919   920   921   922   923 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare