Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Unde se pun prezervativele la femei? din 8 apr 2010 22:25 de ionutzxxx
sall
am o intrebare imi poate raspunde cnv
am 17 ani si prietena mea are 15 eu ii zic daca vrea sa o facem dar ea zice ca e frica
com o pot comvinge sa o facem
Re: Re: Re: Re: Re: cand fac sex mise culca penisu din 8 apr 2010 22:07 de ionutzxxx
sall
eu as zice intreabal daca nu cumva e ipotent sau schimbati baiatul
:rolleyes:
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme din 8 apr 2010 21:52 de Ionutz
:unsure: e bine daca tu i inghiti sperma si el tie....dar chestia cu urina:wacko::wacko::blink::blink:.......nush voua vi se pare excitant asta.......eu cred k e o prostie cu urina
De 6 luni astept raspunsul ei.... din 8 apr 2010 21:30 de Helper
In primul rand vreau sa ma prezint Cosmin / 15 ani ..xp cu fete..lolzmg.. nici nu va dati seama
Deci ..ma uitam pe forum pe aici..sa vad cu ce se ocupe acest forum.bun...sunt persoane serioase..care intreaba...frumos si primesc raspunsuri..dar avem ...
Probleme cu mirosul penisului din 8 apr 2010 21:29 de MMD
[i]Salve!
Am probleme cu mirosul penisului.
Fac dus in fiecare zi si dupa ce urinez fac si bide'(in functie de unde sunt)Si rareori dupa ce urinez simt o usturime care dispare daca il decalotez.
Folosesc mereu detergent intim
Cum o pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde se pun prezervativele din 8 apr 2010 21:26 de Pischot
Pai ransupuns care antonia l-a dat mi se pare fara rost!
E LOGIC ca acolo se baga ...
Dar persoana care a intrebat chiar era interesata,si sa auda un raspuns multumitor nu o prostie pe care orice copil o gandeste cateva secunde si`o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: devine fla din 8 apr 2010 19:52 de ursaru
Ai dreptate ,dar e timp sa fumezi o tigara pana se scoala iar ,cateva minute de sarutari si mangaieri si e suus :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: devine flasc i din 8 apr 2010 18:41 de Pischot
O ti afara putin... timp in care bagi saruturi, mangaieri, vorbe dulci, se ridica iar, si`o iei de la cap....
Dar e vorba de 1 minut ... nu "pauza de tigare" [am obiceiu` sa numesc asa tot ce tine mai mult de 5 minute]...
Daca nu.. vorba aia ...
Re: Re: Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 8 apr 2010 18:30 de onlyforgod
bine marcat,.. daca baiatu' le are pe toate cu siguranta nu se va lasa impresionat asa usor :))
Re: Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 8 apr 2010 16:55 de Danny_DaBoss
pentru fete: cand mai ziceti ca vreti un barbat frumos, inalt, ochi verzi, inteligent, bogat, smecher... ganditi-v... voi cu ce veniti ? crede-ti ca daca ati avea un asemenea barbat il puteti tine langa voi asa usor ?:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: devine flasc in moment din 8 apr 2010 16:07 de ursaru
exact :ok:
Re: erctie neasteptata din 8 apr 2010 15:54 de compot
Tine-o in brate, oricum l-ar fi simtit si daca nu aveai erectie!
Si pun pariu ca i-ar placea sa-ti simta obiectul :ok:!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 5 din 8 apr 2010 15:20 de compot
Cand apreciezi pe cineva, iti place ce face acel cineva indiferent ca e de sex masculin, esti gay?
De exemplu, alti idoli sunt parintii mei(si nu numai in cazul meu, cred), dac-ar fi dupa tine, iar sunt gay?
P.S. Nu exista ''esti[b]cam[/b] ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 8 apr 2010 13:49 de Baiat de 10
Nu pt ca ea te va crede "curvar"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu col din 8 apr 2010 13:48 de Baiat de 10
Este adevarat ce spui pentru a face sex cu o persoana trebuie sa si ti la ea un pic nu asa de dragul de a face sex hai sa facem.
Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 8 apr 2010 13:37 de Baiat de 10
Eu nucred ca o fata vrea sa-si inceapa viatat sexuala atat de devreme.O:)Ca sa-ti incepi viata sexuala trebie sa ai un iubit nu faci sex cu toti care-ti vin in fata ...daca faci asa inseamna ca esti curva ....;)
Re: Re: Re: Re: sex cu colege din 8 apr 2010 13:37 de Baiat de 10
Eu nucred ca o fata vrea sa-si inceapa viatat sexuala atat de devreme.O:)Ca sa-ti incepi viata sexuala trebie sa ai un iubit nu faci sex cu toti care-ti vin in fata ...daca faci asa inseamna ca esti curva ....;)
Re: Re: Intalnire cu aerul din 8 apr 2010 13:31 de justfeet
Mingea este in terenul tau acum, cu atat mai mult daca el te-a chemat prima data in oras... daca mai e interesant de tine va insista cu orice pret sa-si repare greseala...daca nu las-o asa treaba nu-l mai suna
Re: Re: Re: Re: Re: Re: devine flasc in momentul p din 8 apr 2010 12:55 de Pischot
Nu era vorba de oral.. numere innodata, adica unul dupa altul pana nu mai poate :D ... fara sa`i moara deloc, fara pauze!
Explica-mi altfel cum ar putea baietii sa vorbeasca de 2 3 numere, daca pot decat unu si fac pauza... ala e un numar si ...
Re: Intalnire cu aerul din 8 apr 2010 12:31 de DarkAngel
Exista posibilitatea ca el sa fi fost varza si sa nu se fi simtit bine. Dar putea sa iti dea un msg anuntandu-te ca a aparut o problema (nu se simte bine) si nu poate sa onoreze promisiunea.
Faptul ca s-a mirat este ilogic pentru ca era normal sa ...
Pagina 918 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |