Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Legisalatia din 8 apr 2010 12:27 de HellRazor
si in cazul fetei si baiatului de 13 ani trebuie...acceptul paritntilor?
Re: Re: Legisalatia din 8 apr 2010 12:24 de HellRazor
acceptul parintilor trebuie sa fie scris?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie din 8 apr 2010 11:30 de cherry_dream
in primul rand, cand iti incepi viata sexuala, ar trebui sa incepi si sa iti notezi cand iti vine si cand ti se termina menstruatia pentru a observa daca ceva nu este in regula. si asa poti calcula si perioada fertila, dar ai grija, nu te baza ...
Re: Se vede la ginecolog ca nu mai sunt virgina? din 8 apr 2010 11:20 de cherry_dream
ginecologul isi da seama daca ai facut sex sau daca ai folosit ob-uri ... e o diferenta si se observa foarte bine.
ai grija cu ob-urile, sa le folosesti pe cele potrivite, pentru a evita dezvirginarea accidentala.
ruperea partiala a ...
Intalnire cu aerul din 8 apr 2010 11:08 de Firentze
Deci,revin dupa o absenta indelungata iar pe forum.Care e problema mea?Am iesit zilele trecute cu un baiat,toate bune si frumoase,ne-am distrat si la sfarsitul intalnirii m-a intrebat daca iesim si a 2a zi,iar eu i-am zis ca mai vorbim.Am mai vorbit ...
Re: Re: Re: Majorate! din 8 apr 2010 11:08 de McLove
Sincer, nu am auzit de asa ceva... :mellow:
Oricum, daca vrei sa faci ceva, incearca ceva restrans. Nu invita toti cunoscutii, cheltuiesti mult si nu are rost... De ce sa dai 15 milioane pentru o zi amarata? (un exemplu)
Nu mai bine pleci ...
Re: Legisalatia din 8 apr 2010 10:59 de McLove
Sa trecem peste faptul ca ala ar fi un inapt daca ar face asa ceva... nu se intampla nimic, decat in caz de viol.
Re: Legisalatia din 8 apr 2010 04:25 de Bozgoru
depinde daca este acuzat de parintii fetei.. daca nu este acuzat... si relatia este e comun acord... si parintii fetei sunt de acord.. el poate sa aiba si 30 si ea 13.. ca nu e nici o problema.. mai exista problema autosesizarii organelor de ...
Re: Re: Majorate! din 8 apr 2010 04:20 de Bozgoru
au trecut 8 ani d-atuncea. nu mai tin minte.. oricum ceva simplu si restrans...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 5 din 8 apr 2010 04:07 de Bozgoru
clar e mult peste Ronaldo..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2010 03:58 de Bozgoru
daca ma iei asa pe neasteptate :)):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2010 03:05 de compot
Il urmaresc din 2003!!! Eram absolut sigur ca o sa ajunga mare fotbalist.(de la Championship Manager:lol:)
Cand juca la Sporting avea 17 si 18 ani. La varsta aia, cu ce femei se putea combina?
Probabil nu a iesit el bine in poza aia:D, dar ...
Legislatia privind sexul cu minore din 8 apr 2010 02:54 de HellRazor
Fratilor..am si eu o intrebare...daca un baiat care are 18 ani..face sex cu o fata de 15 ani...risca puscarie...si daca un baiat de 13 ani face sex cu o fata tot de 13 ani..pateste cineva ceva..din punct de vedere legal:unsure:Multumesc mult!
Re: Re: Re: Re: Fenomene Stranii, Activitati Paran din 8 apr 2010 00:57 de compot
Unele da, sunt vrajeli, dar astfel de intamplari ciudate se intampla peste tot in lume. Daca ai auzit ceva, indiferent ca e adevarat sau nu, povesteste:D!!
Re: Prostia bibliotecarilor. din 8 apr 2010 00:54 de Auditore
Ambele formulari: "Paste Fericit" si "Pasti Fericit" sunt corecte, copil atomic.:cat:
Re: Majorate! din 8 apr 2010 00:51 de compot
Depinde unde vrei sa il faci, oricum, o sa te coste ceva si daca vrei sa iasa cum iti doresti, strange de pe acum bani!!:D
Astept invitatia!!
Multumesc anticipat :love:.
Re: Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 8 apr 2010 00:36 de justfeet
cineva totusi se simte after all...ce zici Danny? sa o credem?
Prostia bibliotecarilor. din 8 apr 2010 00:29 de andreiu21
V-as ruga sa vizualizati cele doua poze si sa-mi ziceti daca e sau nu corect scris...
Iauzi' "Pasti Fericit!"
http://img215.imageshack.us/i/img0049ey.jpg/
http://img51.imageshack.us/i/img0050kb.jpg/
Pozele le-am facut personal in a doua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 apr 2010 23:53 de Pischot
Cred ca e ciclul menstrual avand in vedere ca in urma cu ceva timp ai luat Postinor, acesta s-a dereglat.
Dureaza cateva luni efectul Pastilei de a doua zi...
Daca spui ca ai facut doua Teste , nu vad sa fie altceva decat ciclul.
Take ...
Re: oare sunt insarcinata? din 7 apr 2010 23:42 de SORIN28
Farmacista stie cel mai bine care test este mai "bun".
Testul sau doctorul iti pot spune daca esti insarcinata, noi n-avem cum.:flowers:
Pagina 919 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |