Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in relatie

din 7 apr 2010 02:41 de mariof3

cel mai inteligent raspuns . Parerea mea, ca daca mai exista iubire intre voi, sa continuati relatia asa cum e ea, chiar daca el te inseala, poti sa faci si tu la fel , si incetul cu incetul va indepartati reciproc, si aveti parte de o despartire ...

Re: Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau

din 7 apr 2010 02:16 de Bozgoru

nope :d dar pot sa-mi dau si eu cu pararea d ebaieti daca unii sunt frumosi sau nu .. ce are ?;)

Majorate!

din 7 apr 2010 01:53 de Pischot

Vine vremea majoratelor si as fi curioasa care v-ati facut majoratul si cum a decurs...?! Si care a fost pedeapsa pe care ati primit-o in aceea seara?:devil: Daca se poate si un pret aproximativ pentru toata distractia :D ... Multumesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un

din 7 apr 2010 01:48 de ExoticDream

In Sinaia, pe Furnica, [b]vilele Lucia[/b] (arata binisor, dar cred ca-s scumpe): http://www.vile-lucia.ro/ sau http://www.pensiuni-vile.ro/Spatii_cazare_Sinaia-Complex_Vilele_Lucia-2509.html Tot scump, dar dragut, [b]cabana Stana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat

din 7 apr 2010 01:42 de batarflayomida

Mai baby sa atii ca sunut exact asa cum tziai dorii tu sau mai bine zis am fost asa cum zici tu cu o fata dar degeaba stii ce am realizat cu asta ???..ma luat de fraier si mi-am dat si eu seama ca doar un fraier poate sa faca asa ceva ce mentionai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fil

din 6 apr 2010 23:36 de Dunno

In caz ca ai mai gasit ceva dragut ,sau daca ai stat undeva unde ti-a placut,ma refer aici in primul rand la curatenie,Exotic, mai zi-mi si mie te rog . :D Am de gand sa plec joi pentru una sau 2 nopti pe undeva . Cred ca voi deschide si eu un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homose

din 6 apr 2010 22:05 de ExoticDream

Da, eu, cu toate ca deocamdata este vorba doar de o pura curiozitate; daca la un moment dat voi avea ocazia sa vad asa ceva (macar intr-un film), va voi povesti daca voi fi simtit excitatie! In alta ordine de idei, mi-as dori sa am intr-o buna ...

Re: Solutie pentru a redeveni virgina!

din 6 apr 2010 21:54 de ExoticDream

In primul rand... DE CE? Indiferent care ar fi raspunsul la aceasta intrebare, ideea mi se pare inutila. Cred ca dincolo de aparente se ascunde o dorinta oarecum... imorala, probabil vrei sa pacalesti pe cineva (familie, iubit actual). Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 5 sex

din 6 apr 2010 21:25 de ExoticDream

M-am straduit, am incercat, dar.... I'll pass. Nu ca as tine mortis sa sparg tiparele, insa in viziunea mea fizicul nu poate fi separat de psihic (invers merge!), degeaba ma uit la o papusa superba daca ea nu-mi transmite nimic. In plus, frumusetea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 apr 2010 20:43 de justfeet

Dear mr Psyche...in fiecare om exista o fantezie mai mult sau mai putin normala....imaginile care le vedem zilnic sau le cautam cu ochii ne alimenteaza, amplifica aceste dorinte... nu vreau sa complic lucrurile...desi mai sus am fost destul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ho

din 6 apr 2010 20:32 de compot

Man, eu inteleg ca e valabiul doar pt fete...dar unde vrei sa ajungi? Daca crezi ca te lamurteste ceva, stiintific vorbind, barbatii normali se excita cand vad 2 femei sautandu-se sau facand sex, ca sa NU mai vb cand fac sex cu doua...fetele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homose

din 6 apr 2010 20:20 de Psyche

prea putin am inteles din ce ai vrut defapt sa subliniezi,imi cer scuze,fara critici,dar daca ai putea edita putin? nu de alta,dar chiar m-am straduit sa inteleg si nu reusesc. si ma preocupa subiectul.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexual

din 6 apr 2010 19:51 de justfeet

Man eu inteleg ca e valabiul doar pt fete...dar unde vrei sa ajungi? Daca crezi ca te lamurteste ceva stiintific vorbind barbatii normali se excita cand vad 2 femei sautandu-se sau facand sex ca sa nau mai vb cand fac sex cu doua...fetele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (

din 6 apr 2010 19:43 de baby

de acord. multi au suferit abuzuri in copilarie si logic ca au ramas marcati. dar e mult mai simplu sa arunci cu pietre e mai simplu sa zici ca e un "ratat" :`decat sa incerci sa ii intelegi problema ca e sau nu pacat....ii priveste ...

Re: Re: Homosexualii (topic pentru fete)

din 6 apr 2010 19:06 de justfeet

Homosexualitate lesbianism? ...o chestiune ce dateaza inca din antichitate...nu faceti atata caz...au si ei problemele lor...insa urasc ca li se da drepturi si ii promoveaza ca fiind ceva de viitor... Cert e ca invidia diavolului nu are ...

Re: Re: Re: Re: Top 5 sex opus

din 6 apr 2010 18:49 de simosimina

:lol:bine măi frumosule:))) nu-mi place nici mie mereu de el..dar îl ador în primul Twilight...când a intrat în bancă şi se uita aşa morbid la gagică :heart::heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facu

din 6 apr 2010 18:46 de justfeet

Nu trebuie sa-i spui... cata vreme o faci cu cap si stii ce faci... iar daca poate totusi te gandesti sa-i spui ....adu-i aminte ca exista si dezamagiri mult mai mari din partea copiilor, iar pe de alta parte nu poti nega ceea ce simti pt el. ...

Re: Re: exista o solutie sa devin virgina AJUTOR

din 6 apr 2010 18:37 de justfeet

Nu stiu cu ce te ajuta... e cumva pentru onoarea familiei sau pentru, constiinta ta? Desigur operatia e solutia cea mai banala. Nu stiu daca esti sau nu minora...mama ta stie ce iti doresti? sunt niste intrebari esentiale. Pe de alta parte daca ...

Re: Re: Despre sarut

din 6 apr 2010 18:28 de justfeet

nu te concentra asa mult asupra "schimbului de saliva" daca vrei sa stii pana nici sida nu se ransmite prin sarut..datorita concentratiei de sare din saliva...asta ca o mica paranteza.... sarutul trebuie sa vina din suflet, gadeste-te ce simti ...

Re: Re: Re: Top 5 sex opus

din 6 apr 2010 18:24 de Danny_DaBoss

Pattinson asta arata ca dracu, daca nu ar fi actor, nu ai da 2 bani pe mutra lui... sincer..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 922 din 3731
«   1 ... 919   920   921   922   923   924   925 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare