Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: De ce baietilor le plac fetele virgine? din 9 apr 2010 13:44 de Tsulai
pt ca... daca tu esti primu barbat din viata unei fete.. acea fata nu te va uita niciodata.. deaia trebuie s-o si faci bine!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Majorate! din 9 apr 2010 13:42 de SORIN28
Cine a spus ca daca nu este major nu poate pleca afara?:blink:
Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc... din 9 apr 2010 13:34 de Tsulai
sincer si eu trec prin acelas lucru ... si eu am tot 15 ani... dar diferenta ca eu nu o cunosc asa bine numai de 3 luni si povestim pe mess dar nu e cv serios
Re: De 6 luni astept raspunsul ei.... din 9 apr 2010 13:13 de DarkAngel
De ce s astepti atata timp. Din moment ce susti ca esti acostat de multe fete ar trebui sa ai idee cum se vorbeste cu o fata.
De ce te intereseaza ce cred colegii despre relatia voastra (daca ar fi una)este relatia ta si a ei nu a colegilor si a ...
Re: ce parere aveti? din 9 apr 2010 12:46 de McLove
Nu! :huh:
Vor sa fie primii ca sa aiba motiv sa sufere dupa, dar asta nu inseamna ca un baiat tine la o fata virgina mai mult decat una care nu mai e.
Tine la fata de care se indragosteste....
Cei care zic ca o fata virgina e pura, etc... ...
O iubeste mai mult daca el este primul ei iubit? din 9 apr 2010 12:22 de eualinuta
Este adevarat ca un baiat iubeste mai mult o fata daca este primul? adica daca fata e virgina si el este primul ei iubit (mai ales daca el nu e virgin)..de ce este asa important pentru unii baieti sa fie primii?:rolleyes:
Re: Re: Probleme la telefon (blocare numar?) din 9 apr 2010 11:55 de Danny_DaBoss
daca ai telefon nokia bunicel poti baga un program pe el numit BlackList si blochezi toate numerele nedorite..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce se intampla? :( din 9 apr 2010 11:21 de eualinuta
pai stiam ca nu trebuie sa ai 18 ani ca sa mergi la ginecolog..iar de Postinor se ia in maxim 72 de ore dupa..azi o sa ma consult si cu o farmacista:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce se intampla? :( din 9 apr 2010 11:18 de justfeet
delicata problema... daca nu ai 18 ani... poate ai o prietena mai mare decat tine si puteti merge la un cabinet ginecologic... nu stiu ca e de buna ideea e doar un sfat... sau mai vb cu farmacista despre...dar fara emotii...si poate iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce se intampla? :( din 9 apr 2010 11:13 de Natalya
cati ani ai? am mai citit ca unele fete sunt sensibile si ca la inceputul unui anotimp pot avea dereglari.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce se intampla? :( din 9 apr 2010 11:10 de eualinuta
am cautat..am citit si m-am mai si speriat cand am vazut ca cik simptomele pe care le ai inainte sa-ti vina menstruatia pot aparea si in timpul unei sarcini :blink: :( si ca testele de sarcina pot da rezultate negative chiar daca exista o ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce se intampla? :( din 9 apr 2010 11:05 de Natalya
mai mult ca sigur e o dereglare. stai linistita:)
daca vrei poti sa cauti pe google cauzele intarzierii menstruatiei:ok:
Re: Inadaptabil din 9 apr 2010 11:02 de Natalya
Vorbeste cu ei intreaba-i ce au de impartit cu tine. Mai fa glume,bagate in seama cu ei etc.
Re: Re: ce se intampla? :( din 9 apr 2010 10:53 de eualinuta
pai ar fi al treilea test:( nu inteleg cum se calculeaza..mi-a intarziat 5 zile (de pe 4 martie pana pe 4 aprilie iar acum fiind 9 aprilie)? sau 2 zile (pt ca 28 de zile au fost pe 7 aprilie si azi ar fi cea de-a 30-a zi)? offf:(
Re: ce se intampla? :( din 9 apr 2010 10:51 de Natalya
mai fa-ti un test de sarcina. dar daca ti-a iesit negativ de ce sa te ingrijorezi?
daca iti mai faci un test si-ti iese si asta neg eu zic sa mergi la ginecolog:ok:
Inadaptabil din 9 apr 2010 10:49 de MalariA
Am o problema de inadaptabilitate fata de generatia mea in general .
Am 16 ani sunt din Bucuresti si nu am foarte multi prieteni si cei pe care ii am nu prea "ies" cu ei pentru ca sunt niste "molai". Am avut incercari sa imi gasesc si o prietena dar ...
Re: Tu iubesti/ ea(el) nu te iubeste din 9 apr 2010 10:40 de Natalya
Ai foarte mare dreptate cu tot ce spui aici.
Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 9 apr 2010 10:35 de Natalya
Anglia. O prietena de a mea s-a mutat acolo si mi-a spus ca Anglia este orasul unde se implinesc toate visele.
Oricum eu am mai fosy=t in Anglia si e super mistoB)
Re: A ramane sau a nu ramane! din 9 apr 2010 10:24 de Natalya
Daca spui ca era aproape de vagin nu cred ca a ramas.
Sa-si faca un teste de sarcina mai bn
Re: Re: Cum sa o intreb daca vrea sa facem sex? din 9 apr 2010 10:05 de anonim
frate esty cu ea d 2 luni...
nu inteleg ce este asa greu sa o inviti p la tn cand esty singur acasa... incepi o dezbraci o ma saruti putin sa nu te refuze sh plm....
In ziua d azi fetele se fut de la 13 ani!!! sh asta dupa ce stai 2 sapt q ele...
Pagina 916 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |