Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dansez pentru tine din 9 apr 2010 23:22 de compot
Sincer, cred ca am vazut involuntar secvente din aceasta...emisiune ce este ea. Mie imi place un singur gen de dans, in rest nu stiu sa dansez pe alt ritm, deci o gasesc neinteresanta.
Daca nu e vreo manarie, sa castige cel mai bun sau cei mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intalnire cu aerul din 9 apr 2010 23:19 de justfeet
De ce ...nu? A fost baiat cuminte pentru ca stia omul "Am dat-o in bara" ...de un de sa-ti mai ceara un pupic :love: eu cred ca aici are bun simt iar daca vrea sa mai iesiti...cu siguranta nu vrea doar amicitie...vezi si tu cum ii raspunzi ...
Re: Re: Re: Re: football pentru fete din 9 apr 2010 23:06 de compot
Stai sa vezi, asta nu e tot:ok:.
Sa vezi ce planuri are seicul Mansour bin Zayed Al-Nahyan de la Manchester City!!
Probabil te lua pe tine daca el nu stia nimic, sau pe mine! Fotbalul nu are nicio legatura cu scoala. Ca sa fii fotbalist bun ...
Re: Re: Dansez pentru tine din 9 apr 2010 22:57 de Natalya
Ok scuze:)
Re: Dansez pentru tine din 9 apr 2010 22:56 de McLove
Daca toti am deschide topicuri din astea, cum ar mai fi pe forumul?
Sa castige cine-o castiga! ;)
Re: penis subtire? din 9 apr 2010 22:52 de Pischot
Avea penisul destul de mic incat sa te satisfaca pe tine!
Era pur si simplu problema lui! :p
Daca nu va simteati bine in pat... nu vad cum ar fi mers mai departe relatia... ai facut bine!
Re: Re: ¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥ din 9 apr 2010 22:50 de Kinetix
Ma asteptam la un raspuns mai bun.Nu ma asteptam la bataie de joc.Dar observ ca nu numai in acest topic se fac mistouri pe problemele oamenilor.Pacat ca se intampla asta....Oricum sunt mici exceptii pe aici care chiar isi doresc sa ajute sau ...
Re: Dragoste aratata prin avatarul de la mess??? din 9 apr 2010 22:48 de Natalya
Deabea va cunoasteti:mellow: Graba strica treaba;)
Aplica metodele clasice:lol:
Re: Re: oare sunt insarcinata? din 9 apr 2010 22:43 de Natalya
MI-am facut un test d sarcina si a iesit negativ:huh: Oricum m-am programat la ginecolog sapt viitoare.
Re: Re: Un film erotic si o locatie langa Bucurest din 9 apr 2010 22:29 de Dunno
Daca mi-ai zice si de ce ,ce ti-a placut,cateva locuri cu adevarat interesante de acolo,poate o pensiune etc , ar fi genial :D
Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la un s din 9 apr 2010 22:29 de justfeet
Chiar daca este a treia oara cand comentez aceasta intrebare...sper sa te lamuresc si si din alt punct de vedere.... am lansat pana acum ipozele nevinovatiei...toti cei de la volan suntem agresati de acele flyere..dar daca totusi suspiciunea ta ...
Re: Re: Re: ce parere aveti? din 9 apr 2010 21:44 de McLove
Esti prea tare!
Ai dreptate... bine, tu, gigele! :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea? din 9 apr 2010 21:38 de McLove
Sa inteleg ca daca ii spui pe nume, nu mai e la moda?
Acum, trebuie sa ii spun prietenei: "purcica mea", "mata mea", "sobolanu' meu pufos"? :blink:
Re: Re: ce parere aveti? din 9 apr 2010 21:11 de gigel
pe asta cred ca ai gandit-o mult cu capuletzul ala al tau patrat,cum ma sa nu stie sa se ingrijeasca??auzi daca o fata e virgina nu site sa se ingrijeasca ,buna gluma,pai ce ma una daca se arde gata invata datorita sexului sa se ingrijeasca??
Re: Re: Re: Re: football pentru fete din 9 apr 2010 21:03 de Maradinho
pai e simplu,da 80 milioane pe acel jucator,insa cu timpul isi scoate banii pe el din vanzarea de tricouri si daca isi ajuta echipa in cupele europene(in special champions league) in 4-5 ani scoate banul pe el,din cauza asta se plateste atat,insa eu ...
Re: Re: ce parere aveti? din 9 apr 2010 20:04 de eualinuta
Am auzit baieti care spuneau "daca eram eu primul era altceva.." chiar daca era al doilea..nu inteleg cu ce ar fi putut sa schimbe asta situatia sau sentimentele lui...
poate..s-ar fi stiut mult mai iubit de ea? cum se spune..prima iubire nu se uita ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 9 apr 2010 19:35 de baby
Bun ! Daca exista vreo persoana pe pamantu asta care sa isi poata imagina in cate sunt bagata ii donez un rinichi:,:lol:
Mai aveam putin si ajungeam pe branci acasa....dar e asa de frumos cand culeg roadele muncii ...
Re: Re: Re: Unde se pun prezervativele la femei? din 9 apr 2010 19:30 de ursaru
:cat:
Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la un salon din 9 apr 2010 18:48 de SORIN28
Neeee...ar fi bani platiti aiurea.
Acasa primesc masaj(chiar daca nu e facut de profesionista) si intotdeauna masajul se termina cu sex. Acolo...depinde de salon(si am sanse sa plec cu "ea" cand immi rupe pantalonii) si niciodata nu risc atunci ...
Re: Re: Ce cautati la un baiat? (intrebare pentru din 9 apr 2010 18:39 de SORIN28
Daca e sa ma iau dupa cum scrii, ma indoiesc, ca te intereseaza caracterul.
:ok: Alta analfabeta.:flowers:
Pagina 914 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |