Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: am 20 de ani si sunt virgin ..oare este o rusi din 10 apr 2010 15:36 de ursaru
Nu e nici o rusine ca esti virgin la 20 de ani.Mai bine lasa masturbarea si fa ceva mai util,fa-ti o prietena.:mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din din 10 apr 2010 15:01 de compot
Eu cred ca el e de vina, o rasfata prea mult si ea s-a obisnuit asa. Nu zic ca nu e bine sa-ti resfeti nevasta, dar nici in halul acesta.
Nevasta are un anumit rol in casa, cand citeam ce spui, nici nu imi dadeam seama care e nevasta, tu sau ea. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din din 10 apr 2010 14:58 de Pasaroi_Cuminte
Eu inclind sa cred ca ea doreste un copil, iar motivul pt care comporta astfel ar fi faptul ca daca i-ar spune chestia asta (tinand cont de cele spuse la inceputul postului initial)atunci el ar sari de 18 metrii in sus de furie.
Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce din 10 apr 2010 14:43 de simosimina
El nu a discutat cu ea..şi comunicarea între ei ridică un semn de întrebare.
Cel mai normal într-un cuplu, mi se pare ca atunci când nu îţi convine ceva..te deranjează, etc; să vorbeşti deschis despre asta! Să îi spui ...
Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in c din 10 apr 2010 14:40 de DarkAngel
Nu am nici o indoiala avand in vedere cele spuse ca problema este la ea, dar din cele spuse ea nu este in stare/nu vrea sa rezolve problema, el doreste sa rezolve el problema din moment ce a venit dupa ajutor intreband am indicat cateva variante care ...
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 10 apr 2010 14:34 de baby
Adica o cam doare-n paishpe ca esti tu nemultumit:`
Din punctul meu de vedere mi se pare ca ti-ai dat interesul cat de cat.
Pe ea nu o inteleg.
E ca si cum te-ar lasa pe tine liber sa decizi........iti convine de bine........daca nu esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Masuri la inceperea vietii sex din 10 apr 2010 14:26 de Psyche
si daca totusi a facut-o fara sa se informeze inainte,e de criticat faptul ca ii furnizezi un minim informatii?
minori pe forum cu probleme de minori.
e clar ca n-o sa vina un senior de 50 de ani sa intrebe cu ce tacamuri se "mananca" ...
Re: Re: Buza sparta cu o piatra :( din 10 apr 2010 14:24 de baby
Nu o speria nici in halul asta.
Eu am patit mai rau.
Daca e asa grav putea sa mearga la urgente sau la o farmacie sa ii dea ceva pt a se cicatriza.
Trebuie curatata bine zona si mai ales trebuie sa ai grija ce mananci[ca ustura].....asta daca ...
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 10 apr 2010 14:19 de DarkAngel
Din moment ce spui ca nu este nici o afectiune medicala si excludem o aventura a ei. Incearca sa mergi pe partea emotionala. Adica toate femeile au nevoie de afectiune si cand se vor simti iubite cu adevarat si multumite nu exista sa nu vina dorinta ...
Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in c din 10 apr 2010 14:12 de simosimina
păi dacă a făcut vasectomie..cum vrei să mai facă un copil?????????:wacko::blink:
Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce ma din 10 apr 2010 13:51 de Pasaroi_Cuminte
I-ai propus sa aveti un copil impreuna?
Si daca da, cum a reactionat ? :cat:
Re: Re: Re: nu inteleg din 10 apr 2010 13:43 de simosimina
cât de aproape simţi tu că este?
juma de deget, un sfert etc?
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 10 apr 2010 13:42 de simosimina
faptul că nu te lasă să o atingi nici măcar în glumă de fund prin casă...nu mai zic atunci când faceţi sex ..că nu vrea să o atingi nicăieri.
Ai vorbit cu ea despre asta? De ce nu dicutaţi deschis???!
Sincer este posibil să aibă ...
Re: Buza sparta cu o piatra :( din 10 apr 2010 13:40 de Pasaroi_Cuminte
In primul rand, ar fi trebuit sa-ti pui gheata si daca nu ai facut anul asta vaccin antitetanos du-te sa ti-l faci.
Bacilul tetanic(germene gram-pozitiv anaerob) este raspandit cel mai mult, in pamant si orice obiect/lucru care sta in tzarana ...
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 10 apr 2010 12:56 de sgc
deci, eu am trecut prin ceva similar. fostul meu sot, asa cum spui si tu, nu ducea lipsa de dotare, sexul a mers foarte bine pana inainte de divort, incepuse in ultima vreme, sa-l preocupe un pic, partea culinara, au fost 13 ani de casnicie, un ...
Re: am 20 de ani si sunt virgin ..oare este o rusi din 10 apr 2010 12:30 de sgc
habar n-am. sunt destui experti in sex, pe forum, practic toti moderatorii, asa ca banuiesc ca-si vor exprima ei pretioasele pareri
Re: Re: nu inteleg din 10 apr 2010 12:12 de hmm
pai si e normal sa fie asa aproape...? :(
ce idioata sunt :d
ca daca apas...ma doare
Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o rusine? din 10 apr 2010 10:54 de Alex89
Eram curios sa stiu daca e o rusine sa fiu virgin la 20 de ani....problema este ca din cauza ca nu am avut contact sexual de nici un fel am inceput sa ma masturbez si sa ejaculez foarte des....plus ca ma mai masturbez la webcam....(dau webcam la fete ...
Re: Re: Fotbal pentru fete din 10 apr 2010 09:21 de Natalya
A dar nu joc football des.De ex cand mai merg in parc cu prietenii mai jucam football:)
Re: Re: casatorit de 7 ani-sexul din ce in ce mai din 10 apr 2010 05:25 de ExoticDream
Stai linistit, ti-am mai explicat ca nu consider femeile bucatele rupte din rai, iar barbatii fragmente semnate Scaraotchi. Cazul este destul de straniu.... In principiu, ei nu pare sa-i lipseasca ceva din partea sotului ei, are mai mult decat ...
Pagina 912 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |