Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstru din 10 apr 2010 23:06 de deeee
Nu stiu daca au trecut chiar 10 zile ... oricum sunt deja ingrozita :(( multumesc ...m-am lasat in voia sortii ... daca mi se intampla iar ma sinucid :((
Re: Re: Re: Momente amuzante de cand erati mici! din 10 apr 2010 22:33 de Natalya
Tin minte ca eu cand eram mica eram cu mama la magazin. Atunci nu existau mall-uri,existau magazine cu un singur etaj si cu chioscuri cu haine. Mama mergea inaintea mea iar eu am observat intr-un magazin de jucarii o inimioara:heart: Pentru ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce din 10 apr 2010 22:15 de monyforyou
suntem de neinteles dar suntem cautate .e buna intrebarea ta
dar ce vor barbati de la o femeie daca ei nu stiu sa zica in cuvinte ceea ce simt atunci?
Re: As vrea sa stiu daca.... din 10 apr 2010 22:13 de nico_dya
OFFTOPIC : Mai baiatule...daca o iubesti o vei astepta pana va fi ea pregatita indeajuns,pentru a-i fi si ei bine...si daca tot nu vrei sa te desparti de ea atunci de ce vrei sa faci sex cu altcineva?Placerile au ajuns sa incalce orice ...
Re: Dezvaluirea secretului din 10 apr 2010 21:53 de compot
Esti destul de mare, te poti duce singura, fara mami(dar durerile menstruale sunt normale). Cand ii vei spune mamei tale ca nu mai esti virgina sunt sigur ca te va intelege, defapt, probabil banuieste ca nu mai esti daca ai o relatie cu un baiat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masuri la inceperea vietii din 10 apr 2010 21:28 de Theodoraa
inainte sa o fac m-am informat mi-am fct acest cont deoarece poate aflu mai multe ..
Re: Re: Re: Re: Re: Penis subtire? din 10 apr 2010 20:58 de monyforyou
in sfarsit am inteles.e normal ca daca nu esti compatibil cu o pers nu poti sta la nesfarasit ca se va schimba ceva genetic.dar pentru voi barbatii cum va simtiti?eu serios preferam sa nu o fac .dar a trecut ,dar pe viitor sper sa nu am ocazi ca a si ...
Re: help me.!!!! din 10 apr 2010 20:36 de Mada,
Nu fa nimic cu el. Si ieu am trecut printr.o situatsie asemanatoare, nu am facut.o si itsi zic sincer ca daca o faceam, regretam mult. Acum nici nu ma mai baga in seama, deci a vrut doar sa o facem. Si si mie imi spuea ca ma iubeste....etc.
Re: Re: Re: Dezvaluirea secretului din 10 apr 2010 20:00 de Psyche
daca intra cu tine inseamna ca doctorul nu iti va face decat o ecografie,deci nici o sansa sa-si dea seama ca nu esti virgina. te poti chiar preface daca e mama ta de fata.
in cazul in care te examineaza altfel,ma indoiesc ca o sa permita ...
Re: Re: Re: Re: Penis subtire? din 10 apr 2010 19:23 de ursaru
da,ai perfecta dreptate aici.daca cei doi parteneri nu se potrivesc dpdv sexual,relatia nu prea are viitor.
Re: Re: Re: Penis subtire? din 10 apr 2010 18:51 de Psyche
dragostea si sexul merg mana-n in mana.
actiunea declanseaza si reactiune:nu se simte bine el,nu se simte nici ea. daca e prea "larga" pentru el si el e prea "subtire" pentru ea. daca o paraseste din motivul asta,putine sunt sansele sa sufere. ...
Re: Re: Penis subtire? din 10 apr 2010 18:00 de SimonaRadu2144
Eu sunt mai old fashioned...dar, eu pun accent pe sentimente...Daca o sa iubesti odata pe cineva, si acela nu se va simtii extraordinar in pat, si-ti va reprosa ca esti larga si te-ar parasii, cum te-ai simtii?
Re: Re: Re: Re: penis subtire? din 10 apr 2010 17:46 de McLove
Nu vreau sa jignesc, dar data viitoare cand scrii, foloseste si google translate (sau nu recunoaste limbajul tau?!). NU am inteles nimic! :unsure:
Cred ca s-a spus de 100 de ori... daca nu v-ati potrivit in pat, bine ca v-ati despartit.
Dar, eu ...
Re: Re: Re: Re: penis subtire? din 10 apr 2010 17:43 de Pischot
:D:D:D:D:D:D:D :ok:
Nici eu nu recunosc, cum nici noi , unele, nu recunoastem!
Asa e vorba si despre ei... unii nu recunosc asta!
Hai sa nu`i bagam pe toti in aceeasi mancare de peste!
Re: Re: Re: Re: Re: herpes genital... din 10 apr 2010 17:43 de simosimina
nu le suporţi şi nu le porţi..deci preferi sa mori!
Atunci să te odihneşti în pace, că până la urmă o să iei vreo boala incurabila şi.....
De făcut..ţi-o faci cu mâna ta;)
Re: Re: Re: penis subtire? din 10 apr 2010 17:41 de McLove
Va uitati prea mult la filme SF.
Daca ai ceva impotriva barbatilor, iti recomand cu placere, un dildo.
Re: Re: Re: Re: herpes genital... din 10 apr 2010 17:28 de :-?
sincer..eu nu glumesc...nu suport prezervativele, dar e bine sa faci doar daca ai o relatie stabila (parerea mea) dar...de unde sa stim noi..ce fac prietenii nostri cand nu sunt cu noi..:| daca se duc cu altele...
eu am patit-o, regret dar ...
Re: Re: Re: Re: Romania introduce taxa pe sex prem din 10 apr 2010 16:17 de ursaru
Daca tot platesc la primarie taxele,mai bine fac si sex cu alea de acolo,secretare si ce dracu` mai sunt pe acolo :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masuri la inceperea vietii din 10 apr 2010 15:53 de ursaru
ai dreptate,suntem aici sa ajutam.eu spun doar ca era bine sa se informeze inainte de a face sex in privinta protectiei,bolilor cu transmitere sexuala etc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din 10 apr 2010 15:47 de ursaru
+1
Ai fost prea bun cu ea si acum asta se rasfrange asupra ta.
Pagina 911 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |