Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Majorate!

din 10 apr 2010 03:35 de ursaru

Lasa ca te faci tu mare:D Si nu o sa uzi vederile ,ca iti iei umbrela;))

Re: Dilema....

din 10 apr 2010 03:07 de ExoticDream

De ce ai postat la "Aberatii/caterinci"? Din greseala sau e o gluma? Presupunand ca nu ai nimerit sectiunea potrivita ("Viata sexuala"), incerc sa-ti raspund si probabil [b]iti voi muta subiectul acolo in curand[/b]. Parerea mea este ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: football pentru fete

din 10 apr 2010 03:01 de ursaru

Daca esti fan,cumperi,mai ales daca suma nu ti e chiar mare. Realul l-a luat pe CR din 3 motive: 1.Ramon Calderon facuse o intelegere(un precontract) cu Manchester United 2.E o piesa importanta in strategia de marketing a clubului 3.Joaca bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prostia biblioteca

din 10 apr 2010 02:53 de andreiu21

Pai, n-am inteles ca ce chestie incepe domnu' "SORIN28" sa ma insulte, In primu rand nu cred ca am zis ceva rau despre moldoveni, Daca "mie-mi suna a moldoveneste" i se pare jignitor imi pare rau, probabil ca are vre-o problema de atitudine sau e ...

Re: Fotbal pentru fete

din 10 apr 2010 02:17 de valentine

Nu crezi ca esti putin cam mare sa joci fotbal? Cand eram in liceu mai aveam si eu fete care le bagam pe terenul de fotbal sa le invatam, dar totusi...eram la liceu:p Apropo, cred ca in maxim 10 ani, vor ajunge si fetele sa aiba un campionat ...

Re: Re: Re: sperma inghitita

din 10 apr 2010 02:16 de anemona

mai fetelor , baietilor...acum depinde la ce va referiti cand intrebati daca sperma e buna. contine acid citric, zinc si albumina...e la fel de sanatoasa ca un ou de gaina:d ... asa k, ce pot sa va zic: spor la treaba. si legat de gust, difera de ...

Re: casatorit de 7 ani-sexul din ce in ce mai rau

din 10 apr 2010 02:10 de valentine

Sa te vedem Exotic Falnica Aparatoare a Femeilor de Pretutindeni:, Sincer, desi povestea ta pare ciudata, pe mine personal nu ma mai surprinde nimic. Face parte din "regnul" feminin, deci e de asteptat sa aiba in dotare o multime de lucruri ...

Re: Re: Dansez pentru tine

din 10 apr 2010 02:07 de ExoticDream

Topicul a fost deschis la rubrica potrivita (mergea si la "Timp liber & fun"), de-aia am diversificat forumul ca sa poata fi tratat practic orice subiect, cu conditia sa nu facem salata orientala din ele. Asa cum unii vor opinii relativ la muzica ...

Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai rau

din 10 apr 2010 01:57 de kbm

Problema noastra este complexa.... ca a tuturor. Casatoriti de 7 ani, fara copii (nu vrem, eu mi-am facut vasectomie ca ea sa nu mai ia anticonceptionale). La inceput totul a fost bine. Faceam sex des, nu mi-a spus niciodatat ca ceva nu ar fi bine, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Majorate!

din 10 apr 2010 01:56 de ExoticDream

Daca nu ai 18 ani, pleci doar impreuna cu unul din parinti sau cu un insotitor care are procura de la parintii tai cum ca te are in grija. Am vazut persoane intoarse din aeroport pentru nereguli in acte. De-aia ziceam ca trebuie asteptat pana la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale, antibio

din 10 apr 2010 01:09 de Shana

Anticonceptionalele au o eficienta de 92%. Daca sunt administrate zilnic, la aceeasi ora, eficienta lor creste pana la 99%.

Re: Re: Re: ¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥

din 10 apr 2010 00:17 de compot

Ai inteles gresit, andrei nu s-a adresat tie! Penis nu este un user, deci gresesti cand spui ca unii useri isi bat joc de probelmele altora, iar daca intr-adevar unii isi bat joc, probabil o fac cu un anumit motiv.

Re: Tu iubesti/ ea(el) nu te iubeste

din 10 apr 2010 00:10 de sgc

multumesc frumos de sfat. eu, cel putin, in masura in care voi avea posibilitatea il voi aplica, cat se poate de mult

Re: Re: Re: ce parere aveti?

din 10 apr 2010 00:09 de eualinuta

cu partea asta cum ramane? :D:mellow:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la

din 9 apr 2010 23:56 de SORIN28

Fara sa ma laud...cand eu aveam permis si conduceam, tu invatai sa iti legi sireturile.:ok: Am trecut prin ceea ce nu doresc la nimeni...nu vorbi cu mine despre sofat si pericolele care te asteapta oriunde si oricand. Am facut prea multi Km prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: football pentru fete

din 9 apr 2010 23:47 de compot

Am vazut-o si eu ca citesc zilnic sport.ro. Niste prosti cei care au scris-o, chiar nu-i inteleg.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Majorate!

din 9 apr 2010 23:40 de Pischot

Daca nu esti major nu poti pleca fara un insotitor sau fara o procura! Deci trebuie urmate niste formalitati! Cand esti major, pleci cu portofelul si buletinul si nu ai probleme! Abia astept aniversarea de 19 veri! .. abia fac 18 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: football pentru fete

din 9 apr 2010 23:39 de maidan

asta a fost dintotdeauna..... apropo de c.ronaldo,mi-am amintit de o stire vazuta acum cateva zile pe sport.ro,merita sa o vedeti(daca nu ati vazut-o pana acum): ...

Re: Dansez pentru tine

din 9 apr 2010 23:33 de SORIN28

Daca ajung sa ma uit la "emisiunea" aia, ma fac [b]emo[/b], imi tai venele si mor fericit:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cr

din 9 apr 2010 23:27 de Pischot

Eu nu-mi amintesc sa fi avut vreo tangenta cu cineva aici! Oricum daca am primit vre-un sfat de genu` ... l-am urmat, asta e cert!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 913 din 3731
«   1 ... 910   911   912   913   914   915   916 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare