Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Putin ajutor poate - f timid

din 11 apr 2010 22:40 de drooz

la tine timiditatea se poate transforma si intr-o usoara frica daca se poate spune asa ..nu stiu de ce am eu impresia asta ...am dreptate ? ti-e frica de ceva anume ? k sar putea intampla ceva sau nush ce ?

pei motivul este urmatorul k eu stau la tara si im

din 11 apr 2010 21:56 de blonnda

heloo.nu poate afla nimeni daca nu te lauzi tu sau partenerul tau cu asta!.si in plus e problema ta..nu trebuie sa dai importanta la ce spun altii(!).si oricum intr'un final tot rupeai himenul;)

Re: imi e rusine de el:unsure:

din 11 apr 2010 21:46 de cherry_dream

de ce sa-ti fie rusine de el ... ? daca va iubiti ... n-ar trebui sa-ti fie. ai grija ... fa-o doar daca te simti tu pregatita. ca sa nu regreti dupa. e mai important sa vrei tu, e viata ta, nu conteaza ca te bate el la cap ... daca nu ii placea ...

Re: Re: Re: sunt foarte speriata va rog ajutati-ma

din 11 apr 2010 21:44 de cherry_dream

fa un test de sarcina, dupa 10 zile de la contact. aflii daca esti sau nu insarcinata. daca nu esti, iti intarzie din alte motive. raceala (nu conteaza daca iei sau nu antibiotice), stres ...

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 11 apr 2010 21:41 de Ramo

Sincer? Este o lipsa de respect, am fost casatorita si in relatie 11 ani, mult timp am avut o relatie EXTRAORDINARA, ani de zile. Niciodata nu s-a uitat dupa alta in un mod in care sa ma simt eu jignita si nici eu dupa altul. Libertate in ...

Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca....

din 11 apr 2010 21:34 de lara92

nu am zis ca doar barbatii vor sex.e in natura umana sa vrei sa faci sex, indiferent ca esti barbat sau femeie :p ma intrebam doar de ce ajunge, in special pentru barbati pentru ca mai sunt si femei dinastea, mai important decat sentimentele??

Re: Luna plina => transpiratie => agitatie..etc

din 11 apr 2010 20:49 de McLove

:lol: Deci, asta... cel mai tare post pe care l-am vazut pe forumul asta. Din pacate, nu ma asteptam din partea ta, dar... m-ai facut sa zambesc, cu adevarat! Stii care e partea ciudata? Varcolacilor nu le place decat sangele, ochii nu se fac ...

Re: Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....f

din 11 apr 2010 19:53 de Pischot

Femeia din mine urla ca vrea afara! As fi putut sa traiesc fara voi, barbatii, daca nu as fi cunoscut iubirea si dorinta! Dar cum am dat de ele, destul de devreme... Nu as putea trai fara voi! Ps:Asta ca sa ma bag si eu in seama :D

Re: Re: luna plina => transpiratie => agitatie..et

din 11 apr 2010 19:17 de Pischot

Sa nu cumva sa se fi uitat prea intens la Twilight si New Moon... si mie mi-au placut, chiar foarte mult... abia astept Eclipse, dar nu intratat incat sa mi se transforme iubitul. Daca e adevarat.. imi pare rau... dar ai de-a face cu ...

Re: Re: lichid preerectial

din 11 apr 2010 18:39 de unknown112

daca pune cumva mana in interiorul vaginului ,dupa ce a pus mana pe penis si s-a atins, exista probleme?adica se poate ramane insarcinata?[ fiind virgina]

Re: lichid preerectial

din 11 apr 2010 17:30 de simosimina

conţine şi spermatozoizi..şi poţi rămâne însărcinată dacă ejaculează în tine

Lichid preerectial

din 11 apr 2010 17:10 de unknown112

as dori sa aflu si eu mai multe despre lichidul preerectial.contine sperma?fata poate ramane insarcinata daca lichidul atinge vaginul? :~* multumesc anticipat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prostia biblio

din 11 apr 2010 10:59 de SORIN28

Sunt plin de mine, am si o problema de atitudine si nici nu suport sa aud "E moldovean" ...iar la cum ai scris tu...:ok:

Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca....

din 11 apr 2010 03:38 de compot

Dupa ce te vei dezvirgina o sa aflii raspunsul singura, si-o sa mai vezi ca nu doar baietii vor sex :ok:.

Re: Re: As vrea sa stiu daca....

din 11 apr 2010 03:01 de lara92

exact. de ce se conteaza asa mult pentru barbati sa faca sex?! si mai important: de ce ajunge mai important decat sentimentele?! parerea mea e ca aici e vorba si de respect fata de prietena ta. adica tie ti-ar placea daca ea ar merge la altu` sa ...

Re: nimic nou

din 11 apr 2010 00:44 de ursaru

cred ca cea mai cumplita senzatie (daca se poate numi senzatie) pe care un om o poate avea e aceea de singuratate. si viata mea,o spun si aici,chiar daca nu e jurnalul intim(o spun in ideea ca cineva ar putea vedea si intelege),o corelez mereu cu un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis subtire?

din 11 apr 2010 00:44 de Psyche

cea mai buna alegere. intr-o societate ca asta,se prea poate,dupa cum vezi,sa fi condamnata pentru un asemenea gest,dar satisfactia personala conteaza cel mai mult.altfel devii o frustrata. satifactia-raport intre asteptari si ceea ce primesti ...

nimic nou

din 11 apr 2010 00:40 de Psyche

cred ca cea mai cumplita senzatie (daca se poate numi senzatie) pe care un om o poate avea e aceea de singuratate. si viata mea,o spun si aici,chiar daca nu e jurnalul intim(o spun in ideea ca cineva ar putea vedea si intelege),o corelez mereu cu un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis subtire?

din 11 apr 2010 00:36 de ursaru

Pai el cum crezi ca se simte?crezi ca nu si-a dat seama ca nu esti satisfacuta?normal ca orgoliul lui de barbat e ranit acum,dar chiar si daca ati fi continuat impreuna nimic nu s-ar fi schimbat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere men

din 11 apr 2010 00:15 de Incepator

Nu stiu daca au trecut chiar 10 zile ... oricum sunt deja ingrozita :(( multumesc ...m-am lasat in voia sortii ... daca mi se intampla iar ma sinucid :(( [/quote Dar ai mai incercat, si nu ai reusit ? Ia un cutit cu o lama mai mare . :,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 910 din 3731
«   1 ... 907   908   909   910   911   912   913 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare