Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Disperata...

din 14 apr 2010 09:23 de SORIN28

Asa cum a mai spus cineva...pentru cineva care era beat, iti aduci aminte cam multe. Cat timp ai facut sex, unde erau restul? Iubitul tau, "cumnata" ce faceau? Cumva faceau sex intr-o camera alaturata? Alt lucru care nu se leaga...pentru cineva ...

Re: Re: Re: mesaj de la multi ani

din 14 apr 2010 02:55 de compot

La asta m-am gandit si eu, dar pe net cere pareri, de pe net va lua raspunsurile:ok:. Daca stia ce sa-i zica, apela la creierul lui :ok:. Dar, unele aberatii siropoase si penibile de pe net au "priza la public", daca tie Ex nu-ti place un lucru, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: disperata...

din 14 apr 2010 01:38 de ExoticDream

Cum adica "nu poti sa permiti" sa te desparti de iubitul tau din cauza unei "prostii"? In situatia de fata nu esti in postura de "a-ti permite" mare lucru, nu tu ai painea si cutitul! Chiar daca exista circumstante atenuante datorate starii de ...

Re: Mai exista vreo solutie...?

din 14 apr 2010 01:19 de ExoticDream

Cred ca l-ai stresat mult prea tare in tot acest timp si sentimentele lui, daca a avut vreodata, s-au macinat datorita uzurii permanente la care le-ai supus. Barbatii/baietii sunt mult mai orgoliosi si mai putin rabdatori decat noi, asa ca daca ...

Re: Re: Candida barbati !!...

din 14 apr 2010 01:07 de pepsy1989

adik ? poi sambata seara am avut un contact sexual cu prietena mea...si nu a fost pt prima data... ma duc azi la medic .. am vazut cateva poze oribile pe net... :-s...

Re: Candida barbati !!...

din 14 apr 2010 00:44 de sgc

cum te-ai capatuit cu dansa? habar n-am daca exista clotrimazol unguent

Re: Re: Re: Re: ajutatima

din 13 apr 2010 22:56 de ~Shaura~

sa sti ka ai mare dreptate ....ca in general baieti se lauda aiurea dar nu neamarat ii si adevarat ce spun ....eu am in clasa unul de acesta care spune ca o facuto cu aia aia si aia si dupaia kand este beat si il intrebam ... aflam ca defapt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 apr 2010 22:49 de compot

Nu-ti face griji in privinta mea, mai bine gandeste-te cum sa te muti cat mai repede :D:D:D. Daca te-ar auzi englezoiu' :-`:-`...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lu

din 13 apr 2010 22:44 de Pischot

Cu rabdare te faci mare... :p Putina rabdare si vi la mine sa vedem Twilight...Asta fiindca ma mut singura:D Sper sa nu te agiti si tu :D , o sa urmaresc sa nu fie luna plina ...

Re: Re: mesaj de la multi ani

din 13 apr 2010 22:34 de chinezu

asa, e aprilie:D...dar tot 14 aprilie e ziua ei:D

Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului?

din 13 apr 2010 22:32 de iulis

Doamne fereste !! Zeama de lamaie? De unde vii, din Evul Mediu? Foloseste zeama de lamaie daca vrei candida si infectii. Incearca bilele vaginale, sunt super ;)

Re: Re: Re: ?

din 13 apr 2010 21:50 de alexnico08

dupa cum am spus,am sa raspund daca e sau nu :D azi a facut un test cu "Surecheck" si a iesit negativ :love: m'am linistit si ea la fel.Va multumesc de ajutor:heart::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luna p

din 13 apr 2010 21:47 de compot

Nici nu o sa ma uit la el.:-`:-`:-`, sau... as putea sa ma uit la el daca locuiesti singura :P.

Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez ...e normal?

din 13 apr 2010 21:47 de baby

nu e ciudat:, e bine ca poti controla dar cand vei face sex/dragoste vei vedea daca si acolo poti sa faci la fel:lol:

Re: Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez ...e norm

din 13 apr 2010 21:30 de Dunno

Mare bullshit ce zici aici ,ma rog ,in cazul meu :lol: . La masturbare cu un film "interesant" imi dau drumul in ~ 3 min . Cand bag sex (si fara prezervativ,sa nu dai vina pe asta) nu pot sa imi dau drumu mai devreme de 10 min . Bineinteles,de la ...

Re: mesaj de la multi ani

din 13 apr 2010 21:21 de compot

Eu cred ca a fost !! Sau daca ai gresit luna, incearca sa ii trimiti un measj prin care sa-i atingi coarda sensibila(sunt o multime de mesaje pe net).

Re: ce ar putea fi?

din 13 apr 2010 20:46 de Psyche

foloseste un irigator,nu vreau sa fiu rautacioasa in cazul in care a ejaculat in tine.desi nu prea cred ca e posibil sa se mai "scurga" dupa atata vreme. alergie la latex? epilat? sa ma contrazica cineva daca e mai bine informat decat mine,dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: disperata...

din 13 apr 2010 20:34 de Psyche

nici nu ai de ce. ti-am zis .. lasa mustrarile de constiinta,bunatatea nu ajuta pe nimeni intr-o societate ca asta. mai ales daca cumnatul tau se preface,la fel te poti preface si tu si sa nu lasi nici impresia de ipocrita,cu replica "nu-mi ...

Re: Re: disperata...

din 13 apr 2010 19:58 de alycia

nu trebuie neaparat sa uiti tot ce faci,daca bei..si nu vreau sa ma dau lovita sa ma luati pe sus,nu stiu cum sa spun mai clar,adica vedeam ce fac,dar starea in care eram nu o puteam controla,park eram pe alta lume si parca eram dusa,nu am ...

Re: Re: disperata...

din 13 apr 2010 18:00 de ThT

Daca erai beata cum iti mai aduci aminte exact ce-ai facut?O:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 907 din 3731
«   1 ... 904   905   906   907   908   909   910 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare