Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 23:58 de SORIN28
Uite punctul meu de vedere(fara caterinca si fara rautate) :
Plecand de la premiza ca ceea ce spui tu este adevarat...
- bautura nu este o scuza pentru ceea ce ai facut
- cumnatul nu are nici o scuza pentru ceea ce a facut
- ca ii spui sau ...
Re: Re: Re: Exotic? din 14 apr 2010 23:47 de sgc
tu gresesti, pt. ca te-ai intins la glume cu madame bantea si cu iustin galeru, pe forum. ramane sa alegi robi, daca le permiti glumele, de fapt, obraznicia, in continuare, sau ii arzi, urat de tot.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la menst... din 14 apr 2010 23:41 de elyyy
nu nu ai cum ramane insarcinata 7-10 zile dupa si inaintea menstruatiei si nici cand esti pe rosu toate astea nu sunt sigure 100% ci doar 80% dar daca ai ciclu regulat nu-ti fa griji.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ejaculez din 14 apr 2010 23:40 de SORIN28
Tu esti mai prost decat prevede legea...adica, dac se masturbeaza mai rar va ejacula mai repede?:blink:
Re: Exotic? din 14 apr 2010 23:29 de ExoticDream
In primul rand, cred ca normal ar fi fost sa spui cine esti si abia apoi sa ma iei la rost. Presupun ca vorbesc cu ThT, din ceea ce zic "scriptele".
In al doilea rand, optiunea de a sterge un cont o are DOAR adminul (sper ca in viitor sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 23:13 de sgc
citeste prospectul, daca nu stii cu cata crema sa te dai. asta-i un lucru bun.
Re: Exotic? din 14 apr 2010 23:12 de SORIN28
Ba, din cate stiu eu, Exotic nu prea poate sa-ti stearga contul.
Daca ar avea "puterea" asta, l-a sters pentru ca : ori esti analfabet ori retardat.
Eu cred ca totusi nu-ti mai stii parola de la cont:ok:
Tu sa spui sar'mana ca ti-am raspuns ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 22:54 de Pischot
Din punctul meu de vedere, faza cu dama de companie, cade!
Mi se pare ciudat MIE!
Nu stiu ce parere au ceilalti!
Sgc de obicei vede altfel lucrurile, chiar m-ar interesa cum vede el faza asta, sau cum o interpreteaza!
Pro sau contra?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ejaculez dupa din 14 apr 2010 22:41 de eu_POTENTUL:
frate...si eu am trecut prin aceeasi problema,dar stai lejer,trebuie doar sa te masturbezi mai rar(daca o faci)daca nu...straduiestete mai mult+a fost pentru prima data stai CALM ,totul se va schimba%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 22:29 de Claudiu2011
Multumesc de raspunsuri. Dar daca apelez la o dama de companie, cum imi sugereaza un amic, nu capat mai multa incredere in mine ?
Mai este o chestie : de multe ori persoana cand mergeam la restaurant ma ruga sa stau aproape de ea (desi aud perfect ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 22:20 de sgc
n-am luat nicio initiativa. incercam sa spun, doar, ce cred ca-i lipseste omului. ma rog, deci omul a spus ca are o amica, asta inseamna, ca-n ciuda timiditatii lor, ei se cunosc si comunica. in tot cazul, nu-i poate spune, direct, hai sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 22:06 de Pischot
Si daca tot ai luat initiativa... incepi a-i da sfaturile de care pomenesti...
Re: Re: Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 22:05 de sgc
banuiesc, din ceea ce spune el, c-ar avea in primul rand nevoie de cateva idei de ajutor in formarea cuplului. poate ma-nsel eu, cine stie...
Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 22:03 de Pischot
Daca spui ca si ea e timida, banuiesc ca nu are de ce sa fie o problema.
Ar trebui sa fie incantata...
Dar de ea ce sti ?!... Si-a inceput viata sexuala, sau nu ati inclus subiectul asta in discutiile voastre amicale? :~*
Re: Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 21:59 de Pischot
Mai intai formati un cuplu, deveniti foarte apropiati, incercati saruturile pasionale si pettingul si apoi puteti trece la un act sexual, totul tine de rabdare si de luat lucrurile treptat , pas cu pas.
Nu stiu daca e ceva mai frumos cand ...
Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 21:50 de Claudiu2011
Multumesc de raspuns. E pur si simplu amica. E si ea destul de timida. Nu formam un cuplu. Cum ar trebui procedat ? Mi-e teama de respingere :unsure: Are 26 de ani. E si ea timida.
Re: Un ajutor din 14 apr 2010 21:43 de McLove
Cine sa isi bata joc de tine?
Stai linistit, aici, toti userii inregistrat isi dau seama cand un caz, trebuie tratat cum trebuie.
Ai zis ca ai o amica cu care te intelegi foarte bine. E prietena ta, sau e iubita ta? (adica, formati un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 21:40 de McLove
:huh:
Ce dramatic!!
Acum, nu se mai practica despartirea normala? Gandeste-te... mai sunt si altii!
Se intampla, toti gresim, toti platim... dar, asta nu inseamna ca e sfarsitul lumii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 21:21 de Psyche
nu,nu privi lucrurile asa!
viata e diversitate! viata inseamna sa treci prin tot si sa fi gata pentru urmatoarea incercare. poate iti apreciaza sinceritatea,sincer,asta e tot ce poate aprecia.
Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 21:18 de alycia
da uite,pana maine am sa-i spun..sper sa pot..si daca maine nu raspund aici inseamna ca sunt moarta,la spital sau cine stie ...
Pagina 905 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |