Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 20:51 de lala
dap sunt fata:D u cati ani ai pischot?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 20:45 de Pischot
Ms McLove, se accepta ambele forme...
Oricum tot la pişcot se refera...
Defapt la cat de "Mare" sunt...
Si da, sunt fata...
Cat despre [u]lala[/u], e fata sigur daca trebuie sa-i vina :D :D :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 20:43 de lala
eu nu sunt inregistrata si daia nu imi arata:P scz pishot:~*:p
Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 20:38 de compot
Dupa ce-i vei spune, daca vei fi in stare(fizic, psihic), sa nu uiti sa treci pe aici sa spui cum a fost !!!
Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 20:35 de sgc
si daca nu-i zice iubitului ei, oricum se va termina, candva.
1. ca-si aminteste prea multe pt. o persoana care invoca starea de ebrietate, drept circumstanta atenuanta pt. ea.
2. daca n-o rupe cu iubitul si cu fratele acestuia, cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexuale preferate din 14 apr 2010 20:32 de McLove
Adica, ursaru vrea sa zica: tu fiind virgin, neexperimentat, nu are rost sa incerci pozitia asta, pentru ca nu poti.
In plus, e o prostie! ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 20:30 de McLove
Daca erai destept/desteapta vedeai ca poti sa apesi pe nick si sa vezi ca scrie clar : sex - feminin.
PS: e Pischot, nu "pi[b]ş[/b]cot"! :ermm:
Re: Re: Re: Re: Pozitii sexuale preferate din 14 apr 2010 20:30 de ursaru
suna frumos 69,dar nu toti/toate o practica ,chiar daca li pare misto cum suna 69
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 20:28 de lala
pishcot tu esti fata sau baiat ..."Si mie m-a intarziat luna trecuta 2 saptamani" ==> ca esti fata :-? sper sa imi vina cat mai repede::((:-<:,
Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 19:39 de ursaru
daca ii zici ,fii sigura ca se termina totul intre voi:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: ma pot dezvirgina daca ma mast din 14 apr 2010 18:06 de confidential
ma da voi nu ganmditi,,cum sa va dezvirginati cu degetu il bagati pana in gat :lool: dati`o draq de treaba...dak nu mai aveti rabdare ducetiva draq si sariti pe unu k va rezolva imediat
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 17:36 de ursaru
Asa e fina ,doar sa aveti grija fetelor sa nu combinati anticonceptionale si antibiotice :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 17:31 de Pischot
Daca ar auzi, ar sti despre ce e vorba :ok:...
Glumele sunt glume, viata e viata , de iubire nici nu mai vorbesc, e clar iubire!
:D Noi radem, altii se cearta! Asa e frumos...
On-topic: Oricum raman la stadiu de "Imaginatie Bogata" si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: su din 14 apr 2010 17:21 de Pischot
Si mie m-a intarziat luna trecuta 2 saptamani...De La Stres si raceala!
Noi glumim ca sa mai destindem atmosfera!
Asa suntem noi... la asa nas, asa fina :D!
Daca ti-am spus ca o sa fie bine, ai rabdare doar! :-*
Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 17:00 de alycia
nu stiu unde erau cumnata,iubitul si ceilalti.eu ma simteam cam rau si m-am dus intr-o camera sa ma intind putin in pat..nu am prea mult chef sa fac "caterinca",in momentul asta,si nu as avea de ce sa fac..nu am avut cui sa spun tot ce am pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 14 apr 2010 15:52 de :X:X
norocoasa m-am referit la faptul ca nu mi-a curs sange:P:ok:
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 14 apr 2010 14:32 de mada
buna.am trecut pe aici din curiozitate si vad ca e mare problema cu fetele astea care nu vor acum, nu mai tarziu, nu aici, nu acolo si tot asa....eu am trecut de perioada asta...am ceva ani in spate nu prea multi dar destui ca sa va asigur ca o fata, ...
Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 12:07 de Danny_DaBoss
corect:ok:
Re: Re: Re: Re: mesaj de la multi ani din 14 apr 2010 11:24 de sgc
ei nu-i place, pt. ca nu stie daca-i fosta sau actuala. in rest, eu nu l-am luat de pe net, l-am luat dintr-o felicitare.
Re: Re: Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez ...e din 14 apr 2010 11:12 de McLove
Nu cred ca am ajuns sa ne tragem de sireturi, sa imi vorbesti mie asa. :huh:
Cand am postat, am postat la cazul general... daca tu te descurci, bravo tie!
Pagina 906 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
76 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |