Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Masuri la inceperea vietii sexuale la 14 a din 15 apr 2010 17:08 de Theodoraa
Nu nu mi-am anuntat toti vecini .. Iti multumesc pentru apreciere crezi ca mie nu imi pare rau? NAIVITATE nu cred ca a fost prostie si inconstienta spun eu bine poate inconstienta.. in fine daca nu eram interesata nu mai puneam intrebarea asta deci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disper din 15 apr 2010 16:59 de SORIN28
Suni degeaba cu numar ascuns, tre' sa fii prea prost sa nu iti dai seama cine te suna.
Pe tine, ma mira faptul ca inca a mai vorbit cu tine iar legat de fratior...eu as spune sa stranga bani de inmormantare. Cat imi esti de frate, asa ceva nu ...
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 15 apr 2010 16:34 de horyx
daca areti bine si ai atitudine baieti se vor uita dupa tine..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata. din 15 apr 2010 16:23 de alycia
stiti...l-am sunat cu privat..si nu mi-a rasp,apoi mi-a dat un sms si mi-a zis " daca vrei sa-ti vorbesc nu te ferii sa suni normal " ..si l-am sunat cu nr meu..a vorbit foarte calm cu mine si mi-a spus"stii ce trebuia sa-ti dau maine?inelul.dar nu-l ...
Re: GET WILD din 15 apr 2010 16:08 de SORIN28
De curiozitate...nu am cautat cu ce ce se ocupa acest "magazin"...dar nu veni si ma prosti ca daca magazinul se ocupa cu bijuerii iar eu imi cumpar o pereche de cercei, magazinul din Arad vin e pana la Galati ca sa mii aduca :P. Iar prin posta...nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 15 apr 2010 16:05 de sgc
:(( impresionant. banuiesc, insa, ca vorbesti la timpul trecut. adica nu mai este al tau.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 15 apr 2010 15:58 de alycia
nu am avut curaj sa ii spun in fata..dar astazi,cand dormea,i-am lasat un bilet in care i-am explicat tot si cum s-a intamplat..am lipsit de acasa 2 ore,sa astept sa se trezeasca sa citeasca biletul..cand m-am intors,hainele mele erau puse la usa..si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Romania introduce taxa pe sex din 15 apr 2010 14:19 de Pischot
Toate sub 80 ani :D
Si peste 50... eh... asta da fantezie :D
Re: Re: Re: Exercitii Kegel PRO/CONTRA ? din 15 apr 2010 13:43 de ionut
nenea "gugle" iti spune tot e suficient sa cauti; oricum uite un citat "Exercitiile Kegel sunt usor de efectuat si pot fi facute oriunde, fara ca cineva din jur sa stie.
La inceput, in timp ce persoana respectiva sta jos sau intinsa, incearca sa ...
Re: Re: Ce prezervative recomandati? din 15 apr 2010 12:56 de serby
hai sa fim seriosi depinde de persoana daca ii un disperat normal ca se rupe ca baga in femeie :P de o ftte draku
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda din 15 apr 2010 07:11 de ThT
Te poti apuca de sala,daca vei avea si un regim alimentar bine pus la punct vei pune pe tine cateva kg considerabil.:ok:
Amicitia dintre un baiat si o fata din 15 apr 2010 01:54 de coyo80
poate s-a mai discutat pe tema asta dar hai sa auzim mai multe pareri. o sa fie o poveste lunga deoarece incerc sa includ si detalii pentru o mai buna intelegere.
am cunoscut o fata in trafic, ea fiind in masina ei si eu in a mea. i-am dat nr de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 15 apr 2010 00:17 de ExoticDream
Dupa parerea mea, trebuie sa-i spuna, altfel niciodata nu va reusi sa scape de povara [b]dublei vinovatii[/b], iar iubitul ei, daca o cunoaste bine, isi va da seama ca ceva nu este OK si sigur va fi mai rau cand o va prinde si cu minciuna!
Nu ...
Re: Re: Re: Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez . din 15 apr 2010 00:14 de SORIN28
Crede-ma ca stie multe, mergi pe mana mea...de data asta.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Exotic? din 15 apr 2010 00:12 de sgc
nu te-am bagat in seama, in subiectul acesta. in eventualitatea ca n-ai observat. rezuma-te la a vorbi in numele tau si-al lui iustin, din acest moment. voi doi faceti un intreg in obraznicia cu care abordati, in raspunsuri, pana si persoane cu ...
Re: Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/p din 15 apr 2010 00:09 de SORIN28
Daca fetita ta va scrie cum scrii tu, tara noastra viitor "maiastru" are :ok:
Re: Re: Re: Candida barbati !!... din 15 apr 2010 00:04 de sgc
ti-o fi dat lomexin, dar bicarbonatul de sodiu, ti-l putea recomanda, ca leac, domestic, pt. dureri de stomac. iar, daca medicul, la care chipurile ai fost tu, voia sa faca vreo aluzie la faptul c-oi fi facut sex oral cu iubita ta, iti recomanda ...
Re: Re: Ce se intampla cand...? din 15 apr 2010 00:04 de SORIN28
Degeaba v-ati rezolvat problemele daca de limba romana tot nu v-ati atins. [b]ANALFABETA[/b]:ok:
Re: Re: Re: Re: Exotic? din 15 apr 2010 00:03 de ExoticDream
Sincer, atat mie, cat si multora dintre cei de pe forum ne este MILA de tine. In mod evident, judecand dupa simptomele afisate de ani de zile, candva in trecut ai suferit un soc care ti-a dat peste cap psihicul si de atunci toate se incurca in ...
Re: Ma considera enervant din 15 apr 2010 00:00 de SORIN28
Si cand ma gandesc, ca majoritatea iubitelor mi-au spus ca sunt enervant...:-`
Pagina 904 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |