Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: da ori dc ai 14 15 16 17 18 ani tot aia este din 17 apr 2010 00:10 de cretudiana
iti zic mai bine nuu..mai asteapta ca iesti inca prea mica si daca te iubeste atat de mult te va astepta da bine daca tu vrei atuci esta este alta poveste
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 23:58 de Psyche
poate ne-am grabit cu concluziile.
cred ca oricine,daca ar putea sa schimbe ceva pentru tine,ar face-o.dar asta e situatia si viata are inca aspecte pe care ai refuzat sa le vezi,cu mintea in trecut. pozitie de drepti,encefalul la locul lui si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 23:53 de sgc
asta a fost de cand te stiu, cel mai mare pacat al tau. mereu ti-ai imaginat ca te confund cu altcineva. mereu ai privit lucrurile mult mai complicat decat era necesar, in ceea ce ma priveste, si-ntotdeauna le-ai complicat, doar pt. simplu fapt ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 23:35 de sgc
da, sa speram ca ne-ntalnim si-n alte circumstante. pana acum circumstantele tale au fost mai putin favorabile( stii prea bine la ce ma refer, sau daca nu stii ar trebui sa cauti explicatia in anturajul tau de pana acum), iar ale mele au fost de-asa ...
Re: vreun sfat? din 16 apr 2010 23:12 de Psyche
ce conteaza ce spune unul si altul?uite,asculti de unul si de altul si nu faci nimic. daca iti place fata,da-i inainte,poate faptul ca esti putin mai mare iti confera incredere.atentie,nu sa profiti de ea,pentru o prietenie frumoasa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 16 apr 2010 23:12 de Pischot
Se numara printre cei de care m-am departiti in regula :D.. fara tam-tam. Si cu care vorbesc cand am ocazia! ...
Dar nu as mai apela la el pentru nimic in lume! As vedea-o ca pe o umilinta, chiar de el a fost primul!
Asa vad eu lucrurile...;)
Nu am curaj sa-i spun unei fete ca o plac! din 16 apr 2010 23:08 de me_cry
buna tuturor !!!
Am 17 ani si nu am nicio prietena:unsure: si problma mea este ca nu am curaj sa'i spun unei fete ca o plac ...si sincer nu stiu dc mi'am pierdut curajul:(
Acum sunt clasa a10a deoarece am fost dat de 8 ani la sc si cand eram in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 22:57 de Psyche
parinti si sanatate,pentru moment.
poate ne intalnim si in alte circumstante oricum,altele decat astea si cele anterioare(sti prea bine la care ma refer).nu ma ascund de nimeni doar ca nimeni nu e interesat sa ma cunoasca. candva or sa treaca cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 16 apr 2010 22:36 de Psyche
depinde de circumstantele in care v-ati despartit,oricum,daca se numara printre fosti,se numara si printre barbatii pe care i-ai dorit candva.
Re: Re: ce parere aveti de SEX WEB? din 16 apr 2010 22:34 de monyforyou
BUNA NU CAUT DAR IN GENERAL AUD FAZE DE LA AMICE SI EU AM ADRESA PE WWWW.BASCALIE.RO SI ACOLO GASESTI
Re: Re: Re: ce parere aveti de SEX WEB? din 16 apr 2010 22:33 de Psyche
depinde daca e o persoana de incredere si iti doresti sau nu,si cat.
asa numai de "hai sa ma incalzesc",nu are rost.
merge in cazul relatiilor la distanta,aveam chiar o prietena al carei prieten plecase timp de un an in Italia si au apelat la ...
Re: ce parere aveti de SEX WEB? din 16 apr 2010 22:31 de compot
Decat partea asta am inteles-o. Iti cauti jumatatea pe un site ?
Daca da, incearca ceva real, pe net sunt numai tepe!
Re: ce parere aveti de SEX WEB? din 16 apr 2010 22:25 de McLove
Sex web? Adica ia web-ul si i-o trage? :ermm:
Nu cred ca se zice asa. Pai, daca amandoi sunt de acord, de ce nu? ;)
Re: Re: ce parere aveti de SEX WEB? din 16 apr 2010 22:24 de monyforyou
DA
IMPLICA WEBCAM ....NU BINE SCHIMBI 2 CUVINTE SI ITI ZICE SEXWEB DACA VREI PREFERA SA SE MASTURBEXE IN FATA WEB-ULUI SI E SADISFACUT ...NU STIU CA NU AM ACCEPTAT DAR SUNT MAJORITATEA
Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 16 apr 2010 22:11 de monyforyou
buna
ceea ce zici e adevarat dar pare filozofie.in viata reala e divers ...citesc aticole de 14 ani insarcinata ...si eu la 28 caut un barbat matur dar unde poate tata ca in ziua de azi nu se mai cauta o relatie serioasa ..se cauta cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la f din 16 apr 2010 20:54 de mada
doamne doamne....dim mom ce ai ocazia si nu violezi pe nimeni de ce sa te abti?protejeaza te
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 16 apr 2010 20:13 de mihaela
cand un baiat te place iti arata cateva semne-se uita mereu direct in ochii tai,se poarta frumos cu tn,el incepe mereu discutia si daca nu te convingi cu astea vb cu el si fa-l gelos dar sa fi si u? d fata sa vezi k mutra fc ca de ex. poti sa-i ceri ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 de ani si sunt v din 16 apr 2010 19:25 de McLove
[b]Pischot[/b], [b]Psyche[/b] incercati sa nu mai fiti atat de dure.
El decide daca sfaturile noastre sunt bune, sau nu...
#[b]Psyche[/b]
Eu nu am nimic cu nimeni, doar ma cunosti, nici nu ma intereseaza cine viziteaza forumul asta.
Am postat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la f din 16 apr 2010 18:34 de bob
cand ma refeream la vacanta am vrut sa zik intr-o excursie:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete din 16 apr 2010 18:32 de iosbob etc..
deci am o problema sunt virgin si in curand o sa merg intr-o vacanta unde dupa vreo 2 3 beri o sa am ocazia sa o fac ce ziceti sa o fac sau sa ma abtin si daca sa ma abtin cum sa o fac plsss help:((
Pagina 901 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |