Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Balerina?

din 17 apr 2010 18:48 de Theodoraa

Ideea este ca nimeni nu este in culise sa vada cata agitatie este.. nu isi imagineaza cum este sa muncesti ani de zile pentru nici un minut de aplauze si cata baiataie ... cate injurii sa auzii de mi de ori pe zi ca esti incapabil.. si tot felul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

din 17 apr 2010 18:44 de Theodoraa

Care caterinac eu ti-am vorbit cat se poate de serios :) si nu am zis ca celelate sporturi nu sunt grele si presupun foarte multa munca atat fizica cat si psihica:) si nu am zis ca ai zis tu ai afirmat ca balerinele sunt usuratice ti-am dat un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

din 17 apr 2010 18:43 de Pasaroi_Cuminte

Tu ai vazut vreodata un spectacol de balet ? Nope.:rolleyes: Gratia cu care se misca, sincronizarea, miscarile pe care le fac,cer foarte mult exercitiu , timp.Si asta implica foarte multa munca si sacrificii. :cat: Du-te si tu la "Lacul ...

Re: Re: Balerina?

din 17 apr 2010 18:39 de valentine

Si are doar 14 ani... Something's wrong:ermm: Incearca doar 5 minute sa faci precum o balerina sa vezi cat de obositor e. Am facut si eu in "tinerete" dansuri moderne si daca la reprezentatie pare joaca de copii, n-ai idee ce efort se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina?

din 17 apr 2010 18:30 de McLove

Am zis eu ca balerinele sunt usuratice? Crezi ca m-ar interesa? E placerea lor, vor sa fie balerine si in acelasi timp sa faca sex cu 10 barbati. Inca ceva... mai usor cu, caterinca, nu cred ca ai vrea sa incep sa imi bat si eu joc de tine. ...

Re: Re: Re: Balerina?

din 17 apr 2010 17:39 de Psyche

Of la naiba!:lol:

Re: Re: Balerina?

din 17 apr 2010 17:28 de Theodoraa

Vai multumesc :* Da fac ballet de performanta de 5 ani jumatate.. si dupa.. mine iti formeaza un corp frumos:P...Si un caracter deosebit.Care la mine este in formare si.. am niste mici.. mari scapari:D Si intradevar nu sunt trase la xerox.. dar daca ...

Re: Re: Re: Re: Masuri la inceperea vietii sexuale

din 17 apr 2010 15:43 de Theodoraa

Daca o sa mai am ocazia de ati vorbi la varsta de 20 de ani iti voi raspunde :) Si deocamdata viata mea este destul de roz :) si sper ca asa va fi in continuare cu ajutorul lui Dumnezeu:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 apr 2010 13:45 de Psyche

unde a existat o scanteie,mai pot fi si alte daca nu au fost ploi torentiale. daca intelegi ce spun. daca tu ai spus ca nu esti singura care vede asta,atunci te place. mai apoi nu stiu,face pe durul sau poate asa cucereste el. eu imi dau seama ...

din 17 apr 2010 13:37 de Pischot

Sgc e un topic undeva la Clubul Veteranilor, special cu subiectul asta! Eu am gasit doua variente, si nu stiam cum e corect! Oricum important e ca ati inteles ideea :D Psyche :-` nu stiu ce sa spun. Daca nu incerci, nu sti cum e :D

din 17 apr 2010 13:09 de Pischot

Deci mai e nevoie de frisca, jeleu, budinca si sampanie si am fi si noi perfecti! :D:D [i][Asteptam noi useri cu astfel de nickname`uri poate facem o reteta pe aici :D] [/i] Vezi Psyche, Pana si in viata de zi cu zi dai de noi :D ... :-* PS: ...

din 17 apr 2010 12:35 de sgc

da, eu te cred. si mie-mi plac pishcotzeii mici, de sampanie, visine din compotul de visine, piersici din compotul de piersici. se poate face si-un desert foarte bun din jeleu, pishcotzei, fructe din compot, cateva picaturi de crema de whiskey, ...

din 17 apr 2010 11:46 de Psyche

daca va zic ca astazi am mancat cateva [i]Piscot[/i]uri si fructe din [i]Compot[/i] ma credeti? by the way,merg foarte bine.mai ales daca insiropezi piscoturile sa fie moi:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 de ani si sunt v

din 17 apr 2010 05:52 de Pasaroi_Cuminte

Sa stii ca e construit de pe vreme piramidelor. :cat: Atunci cand iti spui parerea automat iti lasi o "amprenta", cea a gandirii personale. :cat: :cat: :cat:

din 17 apr 2010 03:33 de ExoticDream

Nu ai de ales..... asteapta.... chiar daca poate niciodata "incidentul" nu va fi uitat si vei simti asta. O singura nelamurire am: cand s-a intamplat "quasiviolul", erai constienta ca faci sex cu altcineva decat iubitul tau? Iti amintesti sa ...

Re: Re: Sunt prea inalt??

din 17 apr 2010 02:46 de Pischot

Eu , in locul tau, as fi mandru daca as semana cu justin :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 de ani si sunt v

din 17 apr 2010 02:24 de ExoticDream

Nu se pune problema ca am avea noi ceva de pierdut daca o condamnam, aici nu incercam sa castigam ceva pentru noi insine, ci doar sa ajutam daca putem ca unul sau altul sa invete din greselile si/sau cunostintele noastre ca sa ii fie mai bine. Nu ...

Re: Sex Web?

din 17 apr 2010 02:01 de ExoticDream

Cei de pe site-urile de matrimoniale pe unde iti pierzi tu timpul habar n-au limba engleza: ei vor probabil sa spuna [b]web sex[/b], adica persoanele x1, x2,...., xn stau fiecare acasa la domnia sa, in fata computerului, in tinute cat mai... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

din 17 apr 2010 01:14 de Pischot

Mnu... nu e vorba de asta.Nu mai sunt cu el si nu `l-as mai recuceri ,chiar de el e inca indragostit de mine! Omul se schimba, si daca tot se schimba si nu o face in bine , mai bine nu o mai face! Sexul ramane, poate, la fel, dar persoana cu ...

din 17 apr 2010 00:12 de sgc

nu-i un raspuns care satisface. vreau sa vad fapte. si repede.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 900 din 3731
«   1 ... 897   898   899   900   901   902   903 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare