Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 de ani si sunt virgi

din 16 apr 2010 18:29 de Psyche

cineva a gandit forumul asta inaintea noastra si daca societatea asta e in asa fel,nu am avem ce comenta sau ce face. nu generalizez,dar in spatele varstei lor se poate ascunde multe alte lucruri,principii diferite de ale unora dintre noi,situatii pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 apr 2010 16:54 de ThT

Alycia in viata intotdeauna trebuie sa te gandesti la repercursiuni.Trebuie sa stii ca niciodata nu poti da timpul inapoi oricat ai vrea.Cand faci ceva,trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte pentru a nu iti parea rau dupa.Sunt convins ca ai fost ...

Re: Re: Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare est

din 16 apr 2010 16:00 de McLove

Cate cuvinte obscene deasupra mea! :blink: "Contact sexual", un termen mai... frumos. #[b]Alex89[/b]: Ai o anumita varsta... cum ti-am mai zis, gandeste-te, e bine ceea ce faci? (macar daca faceai asta pentru bani) Eu zic sa cauti o fata, ...

Re: Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o

din 16 apr 2010 15:55 de compot

Uita-te la tine si intreaba-te daca e asa usor sa f**i:ok:. Off mai Mc, nu mai suntem copii!!

din 16 apr 2010 15:49 de alycia

postarile rautacioase,de acum in colo,nu am sa le mai iau in seama,si nici nu am sa raspund la ele..inca mai sunt pe acest forum ,pentru voi,cei care m-ati rugat sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat.vreau sa va spun ca niciodata nu am fost asa ...

Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o rusi

din 16 apr 2010 12:47 de Psyche

sa n-o mai faci. sa te duci si tu sa f**i o femeie,ori de care ar fi ea:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 16 apr 2010 12:41 de Psyche

nu cu mine :alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casato

din 16 apr 2010 11:09 de sgc

pai, n-am chef sa lamuresc mai mult decat faptul ca daca stii ca-n acea postare eram eu sub numele psyche, inseamna ca stii si ca eu, de fapt, chiar nu inventez nimic. de povestea lor in 3, chiar, n-am chef sa-mi mai bat capul. nu vreau decat sa-mi ...

Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru ten?

din 16 apr 2010 10:04 de Natalya

Daca vrei sa te machezi cu orice pret poti sa te dai cu rimel. Ala chiar ca nu dauneaza:ok: Si poate cu putin fard pe pleoape...

Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra

din 16 apr 2010 02:13 de Bozgoru

singurele probleme pe care le deslusesc sunt cele legate cu sexul pe lumina inchisa si intorsul cu spatele cand se dezbraca( femeile au chestia asta cand se cred grase sineatragatoare.. o aberatie normal).. in rest nu stiu ce sa zic omule.. din cate ...

Re: Re: Re: sex cu fostul?

din 16 apr 2010 02:07 de ExoticDream

Nu este totusi cam devreme la 17 ani sa ai... aventuri? Asta presupune in general o anumita experienta (atat sexuala, cat si sentimentala), astfel incat sa poti decide daca ai prefera sa te implici intr-o relatie de iubire sa faci doar sex de-o ...

Re: Dezvaluirea secretului

din 16 apr 2010 01:52 de ExoticDream

Daca parintii tai sunt oameni... normali, nu vor fi socati sa afle o astfel de "noutate", mai ales ca ai prieten stabil de atata timp. Gaseste un moment favorabil si spune-i mamei tale in gluma, fa o aluzie.... se va prinde ea si apoi va fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casato

din 16 apr 2010 00:46 de coyo80

imi cer scuze LOOL, nici nu m-am uitat sa vad ce data avea postul tau, nici macar nu am citit ce au scris ceilalti. well, pana la umrma ce s-a intamplat, daca vrei sa zici..... numai bine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani

din 16 apr 2010 00:12 de compot

Presupun ca iti era greu sa faci asta, ea fiind "sotia" ta. Decat sa faca asta cu propria lui sotie, mai bine-si taie penisul!! Tre' sa ai o minte de copil bolnav sa iti pandesti [b]nevasta[/b], ca sa poti fi satisfacut, dar mai rau, tre' sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani

din 15 apr 2010 23:59 de sgc

:huh: bai, te rog sa ma crezi ca nu stiu, exact, ce-a generat hotararea ta de-a scrie aceasta postare astazi, in 2010. dincolo de detalii, apreciez ideea, s-anume curajul de-a raspunde la o intrebare pe care ti-o pun de cel putin 4 ani. dac-as putea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvaluirea secretului

din 15 apr 2010 23:28 de monyforyou

buna nico sincer eu am 28 de ani ,si inca din scoala am mers singura la ginecolog .asa ca daca tu vrei sa fii mai linistita mergi singura pentru a demonstra tie ca esti o femeie si uneori problemele personale sunt numai ale tale .si partea cum ca ...

din 15 apr 2010 23:23 de CARMEN

Bai femeie nu intelegi ca ma confunzi??? Daca sunt impreuna cu acel baiat la scoala cum sa fim la distanta???Dar deja incepi sa ma enervezi! Dute la psiholog:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul?

din 15 apr 2010 23:05 de monyforyou

buna amalia,,daca ne gandim la fosti toti au cate o bataie in inima noastra dar nu recunoastem pe fata ...pe moment vrem clipele petrecut din nou ...dar sunt si alte persoane minunate in jur ..sigur iti zic ....succesc si mai vb

Re: Re: O problema ciudata,cred ca innebunesc:P

din 15 apr 2010 22:29 de onlyforgod

nu cred ca ai vreo boala psihologica , poate doar probleme psihologice, dar bineinteles astea sa rezolva in timp cu ajutorul tau... 14 cm nu cred ca e un penis "prea mic" eu cred ca e un penis aproape de normal tinand cont ca media este undeva in ...

Re: Intarzierea menstruatiei!!!

din 15 apr 2010 22:16 de sorinuxa

daca te-ai protejat stai linistita ca asa mi-a intarziat si mie si am fost stresata , racita probabil este o simpla dereglare ma rog mie mi-au intarziat 11 zile...dar cine stie stai linistita mai ales ca ai facut test de sarcina si au iesit ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 902 din 3731
«   1 ... 899   900   901   902   903   904   905 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare