Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 20:53 de compot
Stai linistit, nicio problema, frate!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 20:52 de valentine
L-am citit, altfel nu ti-as mai fi adus aminte de aberatiile tale de acolo. Tu in imaginatia iti, iti imaginezi ca absolut toti cand vad prima oara o femeie dezbracata in fata ochilor, or sa aiba erectie instant si or sa ejaculeze in cateva ...
Re: Re: sex cu fostul? din 17 apr 2010 20:49 de baby
Nu trebuie sa fie c*rva!
Daca face sex cu fostul nu inseamna ca e c*rva!
Ce e cu voi oameni buni?
Nu zic ca nu tin la anumite lucruri dar unii dintre voi parca traiti intr-un glob de sticla.
E vorba de placere!
E bine ca uneori sa iti ...
Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 20:40 de Pasaroi_Cuminte
Esti geloasa ? :lol::lol::-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 20:38 de sgc
sper ca nu te-ai suparat ca te-am facut paracioasa mica. daca te-ai suparat, treaba ta:-` o sa scazi cativa cm din inaltime:-` si nu-i frumos sa stai suparacios. glumim si noi ca-ntre baieti.
Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 20:37 de baby
este frumoasa dar nu ii dau 14 ani nici daca ma impusca cineva:`
si nici balerina nu cred ca este.
o fi dansand ea salsa,hip hop si ce mai vreti voi dar balet nu as zice ca face
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 20:37 de Pischot
LOL :D :D
Dumnezeule, cata rautate zace-n tine si eu nu stiam! :devil::devil::devil:
Esti un adevarat dracusor!
Ramanem la inmuiere! :D Nu la stropit :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 20:26 de compot
[b]Lapte[/b], lui sgc ii cam lipseste... din retete !
Daca nu te voi inmuia, sigur te voi stropii:D!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu de din 17 apr 2010 20:19 de cherry_dream
depinde de voi. daca esti foarte excitata, iar el stie cum sa se poarte ... nu doare chiar asa de rau. poate chiar deloc. si chiar daca te doare, nu mori ... :p
protejati-va!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 20:08 de Pasaroi_Cuminte
1.este o meserie grea, plina de sacrifici in toate planurile.
2.Te va incarca ( daca nu deja s-a intamplat) cu foarte mult stres.
3.Esti intr-o lume(cea a baletului, in speta cea a teatrului , a artei) in care realtiile sociale din spatele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 19:25 de valentine
Nu, nu ai dreptate. Altfel nu ai mai fi fost contrazis.
Nu stiu unde e subiectul respectiv, dar stiu sigur ca vorbeai in necunostiinta de cauza si nu m-am obosit sa-ti raspund. Cum exista femei care se termina mai usor si femei care se termina mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 19:19 de sgc
stiu pishcot, am vazut subiectul acolo. dar, vezi tu, intrucat, mie mi s-au sters sute de postari, nu sunt veteran.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 19:09 de McLove
Asta era ideea...
Nu!
In primul rand, postul meu nu iti era adresat... daca doresti sa iti spun ceva de bine, cauta-ma cand voi disparea.
Tu, inca nu realizezi, ca un repros ajuta mult mai mult decat "vai draga, esti tare, sa moara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 19:08 de Theodoraa
Nu nu a afecatat absolut nimic ba din contra intrebam in general ce parere ai avea tu daca prietena ta.. ar fi ballerina sau nu stiu face patinaj artistic.. sau volei tenis nush .. orice alt sport nu ar afecta relatia daca ea ar avea cantonamente ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 19:04 de Theodoraa
Nu teodora nu are nici un mini-orgasm :)) daca teodora avea apetit si-l potolea rapid ;) Idea acestui topic era sa aflu si eu ce parere aveti in general am cerut eu cumva opinii la poze?? nu ti se pare ca exagerezi?
Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 18:59 de ThT
Asta depinde de tine.Daca reusesti sa-ti imparti timpul si pentru prieten,nu vor fi probleme..daca nu vei putea iesi niciodata si vei spune ca esti obosita etc. ,cred ca pe oricine ar deranja.
Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 18:58 de Pasaroi_Cuminte
Probabil ca si profesoarei ei i s-a aplicat acelasi tratament cand a fost eleva. Atunci cand se cere [i]perfectiune[/i] nu este voie sa se greseasca sub nici o forma, deoarece ( banuiesc ) ca pe scena, in lumina reflectoarelor perfectiunea se ...
Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 18:53 de ThT
M-am referit ca fizicul unei balerine depinde de la persoana la persoana(pentru ca depinde cum esti inzestrata de la mama natura) iar la psihic,orice fata care practica baletul,se va forma si va trage invataturile intr-un anumit mod.Pentru 14 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 18:52 de Theodoraa
Nu cred eu ma chinui de 5 ani de zile sa ma mult de la coregrafie si de fiecare data vorbeste cu ai mei directoarea ... si ii face numai din 3 vorbe.. Dar acum mam obijnuit parca nu o mai aud:)) asta e culmea..
Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 18:50 de valentine
Cam idioata profesoara asta a voastra. Mi se pare foarte deplasat sa iti "motivezi" elevii cu vorbe de genul "esti o incapabila", mai ales daca elevii sunt la o varsta frageda. Proasta aia a voastra de profesoara chiar nu-si da seama ca al ei ...
Pagina 899 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |