Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Probleme decalotare, fimoza??? din 18 apr 2010 23:03 de Cipy
ce crema trebuie??? am aceeasi problema si acum am 12 ani si mie cam rusine sau ce trebuie sa fac daca nu operatie
Re: Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 18 apr 2010 22:59 de Pischot
si daca e frumos pe exterior, are un defect pe interior.Nu stiu daca intelegi, dar asa suntem si noi!
Nu exista si frumos si aproape de perfect!
My opinion! :rolleyes:
Re: Sex cu fostul? din 18 apr 2010 21:19 de me_and_you
Dupa ce s-a dat la prietena ta)sau cunostinta ce era)in timp ce era cu tine tu te mai intrebi daca sa faci sex cu el sau nu?mi se pare jignitor pana la D-zeu si inapoi ceea ce a facut,nu ar mai merita nici un salut,dar mai sex.Ai doar 17 ani,nu-ti ...
Unde dispare dragostea? din 18 apr 2010 21:13 de yony
am o curiozitate...
ce rost are sa iubim si sa ne implicam in relatzii?
aici ma refer la faptul k mereu se ajunge la final, mai devreme sau mai tarziu sentimentele dispar si cei 2 parteneri se despart...;) in cele mai multe cazuri ...
Re: Re: Ce cadou special sa-i fac prietenului meu? din 18 apr 2010 20:38 de eueu
daca nu e magar accepta ceva simbolic cu mare placere
Re: Re: Sex cu fostul? din 18 apr 2010 20:21 de baby
De obicei de placere face lumea
Re: energie pe timpul noptii/somnolenta pe timpulz din 18 apr 2010 20:05 de Natalya
dormi dupa amiaza? incearca sa te culci mai devreme seara
Re: Re: Re: intarziere sau sarcina??? din 18 apr 2010 20:03 de Natalya
de ce iti mai faci griji daca testele erau neg?
daca vrei sa te linistesti mai fa-ti unul maine:ok:
Re: Re: intarziere sau sarcina??? din 18 apr 2010 20:01 de flory_18
nu prea am cum sa merg la doctor pt k nu am implinit ink 18 ani...si la mama nu pot sa apelez k o sa ma certe dak afla k ea nu stie ink k mi'am inceput viata sexuala
Re: Majorat! Unde? din 18 apr 2010 20:00 de Natalya
cred ca daca ti-ai serba ziua intr-un club sa fi super misto:)
Re: Re: Re: Re: energie pe timpul noptii/somnolent din 18 apr 2010 19:53 de onlyforgod
as dormi si eu pana pe la 12-1 daca n-ar fi sa ma duc la scoala:))
Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 18 apr 2010 19:49 de DuReX
Salut ! Am 16 ani si am avut contact sexual de 4 ori pana acum, dar nu mi sa rupt ata..plus ca am avut contact sexul si cu o fata virgina..e normal..? Am citit ca nu este neaparat sa ti se rupa, dar de asemenea si ca daca ramane acolo iti provoaza o ...
Re: Ce sa fac sa ii plac colegului? din 18 apr 2010 19:48 de Natalya
parere mea este ca nu trebuie sa ai vreo legatura cu oameni precum baiatul asta despre care povestesti. ba se da la tine ba la prietena ta.
Re: Sex cu fostul? din 18 apr 2010 19:43 de Natalya
pai daca nu vrei sa fi cu el de ce sa mai faci sex?:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se ru din 18 apr 2010 19:05 de ursaru
Nu`i mai speria..pe urma o sa creada ca ii curge fetei sange in cantitati mari :lol:
Re: Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe h din 18 apr 2010 18:20 de Pischot
PS: Tu nu cu mine frate , ca eu nu cu tine soro, Clar ?
On-Topic:La mintea cocosului!
Pune`i dop :|...
Off-Topic:Dumnezeule... McLove, unde esti cand are omul nevoie de tine? :D .. Nu am cu cine face aici conversatie!
On-Topic again: Daca ...
Re: intarziere sau sarcina??? din 18 apr 2010 17:52 de cherry_dream
in cazul asta, nu se pune problema de sarcina. inseamna ca este altceva. noi nu avem de unde sa stim. trebuie sa te duci la doctor ... nu poti sa stai asa. nu este normal sa iti intarzie atata..
metoda calendarului functioneaza doar daca stii ...
Re: O problema ciudata,cred ca innebunesc:P din 18 apr 2010 17:47 de cherry_dream
nu toata lumea e la fel. incearca sa te accepti tu mai intai, pt ca apoi sa te accepte si fetele. nu mai fii complexat din cauza asta. nu este o tragedie faptul ca o ai de 14cm... sunt altii mult mai rau ca tine. daca stii cum sa te porti cu fata ...
Re: energie pe timpul noptii/somnolenta pe timpulz din 18 apr 2010 17:41 de compot
Am avut si eu probleme cu somnul, adica ziua se transformase in noapte si viceversa!
Mie nu mi-a luat mult sa ma "vindec", ma culcam la 6 si imi puneam telefonul sa sune la 10, timp de cateva zile, asa mi-am revenit, am redevenit normal.
Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himen din 18 apr 2010 17:35 de zuz
ba omule baiatu te-a intrebat... ce face cand i se rupe...himenul fetei..
nu ce aberezi tu acolo
poi frate nush nam experientza... dar normal ar fi sa ai un prosop curat sa stergi sangele.. nuh ?
Pagina 896 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |