Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 20 apr 2010 07:21 de emil

bucura-te , prostule! fa si tu la fel si-ai sa vezi orgasm ce-i dai ca... nici n-ai visat!

Re: Dileme....

din 20 apr 2010 03:33 de nemesis

Hai sa-ti spun eu de ce ti-ai facut jurnal, vrei? Nu, nu simti nevoia de a scrie, simti nevoia de a te situa in centrul atentiei. Retoricele intrebari "de ce eu?" sau "de ce mie?", arata o obsesie a sinelui. In termeni vulgari: esti egoista si te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Web?

din 20 apr 2010 02:48 de ursaru

I-a sters din lista.nici ea nu stie de unde ii avea,cred ca i-a pus cineva id-ul pe vreun site din asta..:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 apr 2010 01:44 de Bozgoru

o facatura .. nu e din fapte reale.. filmarile alea nu-s adevarate.. tot ce e real din filmul ala este acel oras din Alaska.. P.S: - Daca extarterestrii au capacitatea si pot parcurge milione de ani lumina in 10 secunde... de ce s-ar ascunde sa ...

Re: Unde dispare dragostea?

din 20 apr 2010 01:35 de Bozgoru

ai pus gresit punctul pe ,, se despart,, unii se casatoresc si au un viitor de zeci de ani impreuna pana la moarte... acuma na.. dragostea o disparea dar de despartit nu se despart..

Re: Re: Re: Dileme....

din 20 apr 2010 01:27 de ExoticDream

Te citim, chiar daca nu scriem in jurnalul tau, stai linistita.... Este la latitudinea fiecarui autor sa permita sau nu amestecul intre gandurile sale. Daca ne lasi sa patrundem in universul tau, ne vei gasi urmele pasilor pe-aici.... ;););)

Re: Re: cum sa il uiti dupa ce te-a parasit

din 20 apr 2010 01:11 de ExoticDream

In primul rand, probabil nu ai observat, autorul topicului si-o fi rezolvat problema in cei aproape 6 ani care au trecut de-atunci... In al doilea rand, te ajutam, dar nu-ti mai lasa IDul de messenger pe forum, daca vrei sa discuti cu cineva ...

Cred ca am HPV va rog spuneti-mi daca e asa

din 20 apr 2010 00:44 de alin2009

Am 17 ani si mai demult mi-au aparut niste foarte mici negi sub "capul"penisului.L-a inceput nu am luat de seama dar akm am citit niste articole despre HPV si mie teama sa nu fie vorba de aceasta boala.Negi sunt mici si gri.Va rog astept raspuns. Va ...

Re: cum sa il uiti dupa ce te-a parasit

din 20 apr 2010 00:42 de yorebelull

sal nu stiu cat sunt in masura sa iti dau vreun sfat ca io in momentele astea sunt pe cale de a ma despartii exact de persoana ptr care simt ca ash fi in stare sa mor daca o pierd dar tre sa o fac caci nu mai simt atentia necesara din partea ...

Re: O problema ciudata,cred ca innebunesc:P

din 20 apr 2010 00:42 de Machiavelli

da...te asigur ca,cu 14 cm poti urca fete pe pereti daca stii cum se face treaba bine bine...normal ca nu esti gay din timp ce iti plac fetele...lasa obsesia deoparte si pune-te pe treaba ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 20 apr 2010 00:28 de Machiavelli

Sex-ul nu trebuie vazut ca ceva absolut normal in fiecare relatie...El vine de la sine o data ce avansezi in relatie...bineinteles daca vrei o relatie mai de lunga durata cu el ..s-ar putea ca el in o juma de ora sau mai mult sa uite toate lunile ...

Re: Blonda sau bruneta?????

din 20 apr 2010 00:06 de Machiavelli

asta e o obsesie a femeilor in general...studii si iar studii...barbatul isi cauta refugiul la alte partenere decat atunci cand sotia sa nu il mai poate satisface ca in ziua nuntii...nicidecum daca e blonda sau bruneta B)

Re: Re: Dileme....

din 19 apr 2010 23:53 de morticia

Ma plictisesc simt nevoia sa scriu desi nimeni nu citeste... prietenu nu ma sunat nici acuma... :(( .... afara inca ploua.... probabil ma credeti cam emo...dar nu sunt... am un moment de dileme...dileme de genul Dc eu? dc mie? unde am gresit? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Web?

din 19 apr 2010 23:50 de Pischot

Imi este drag sa le vad in piscine cand nu pot face scufundari ca le tin silicoanele la suprafata! Asa si`ar fi pus baloane.. e acelasi efect ba chiar mai moale... Dar daca se desumfla:)) Sa te tii =)))

Re: Indraznire in parc

din 19 apr 2010 23:42 de Machiavelli

Si pe tine te-a gasit chiar in parc?Nu are de cine rade tot bloc-ul pe urma...in fine...Eu cred ca te-ai exprimat gresit...In parc poti incepe un fel de "preludiu" dar treaba v-a trebuii facuta intr-un loc mai restrans chiar daca sunteti plini de ...

Re: Re: [AJUTOR] A ramas insarcinata ??!!

din 19 apr 2010 23:00 de Pischot

o sa-i vina... poate cu intarziere daca e stresata! Dar nu are cum sa ramana! Dormiti amandoi linistiti! Nu veti deveni parinti acum!

Re: [AJUTOR] A ramas insarcinata ??!!

din 19 apr 2010 22:59 de Psyche

poti sa dormi linistita,Pista,draga! nu e nici un risc!

[AJUTOR] A ramas insarcinata ??!!

din 19 apr 2010 22:33 de Pista

M-am culcat cu prietena mea ...eu am 18, ea 16...si acuma am emotii daca a ramas insarcinata sau nu... Am pus mana pe penis si eu si ea si porma am introdus degetul in vagin destul de adanc..cat intra un deget...vreau sa stiu daca riscul e ...

Re: Cum sa il fac sa fie innebunit dupa mine?

din 19 apr 2010 20:53 de ExoticDream

Vrei sa spui in Zurich.... Ma alatur din tot sufletul corului si iti recomand calduros: LASA-L IN PACE! Probabil s-a trezit la realitate in ceasul al doisprezecelea.... Daca tii la el si nu este doar un moft, ajuta-l sa revina la starea de ...

Userul sgc a fost banat!

din 19 apr 2010 20:23 de ExoticDream

Cu regret va anuntam ca, in urma lipsei de reactie pozitiva la numeroasele apeluri facute de useri si moderatori pentru pastrarea unui limbaj decent si evitarea atacului la persoana, [b]sgc a primit ban incepand din 18 aprilie[/b], deocamdata pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 894 din 3731
«   1 ... 891   892   893   894   895   896   897 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare